Povezane vesti

Ministarstvo: Svinjsko meso iz Starih Banovaca zaraženo trihinelom

N1 Info pre 11 dana
Svinjsko meso iz porodičnog gazdinstva u Starim Banovcima izvor je zaraze trihinelozom od koje je obolelo sedmoro ljudi, a protiv odgovornih biće podnete krivične prijave, saopštilo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.
Vanrednom kontrolom veterinarske inspekcije u tom mesu utvrđeno je prisustvo larvi parazita trihinela spiralis, izazivača zarazne bolesti trihineloze od koje je obolelo sedam osoba. "Životinje su zaklane na nepropisan način u... »

Ministarstvo: Svinjsko meso iz Starih Banovaca zaraženo trihinelom

B92 pre 11 dana
B92: Ministarstvo: Svinjsko meso iz Starih Banovaca zaraženo trihinelom
Beograd -- Svinjsko meso iz porodičnog gazdinstva u Starim Banovcima izvor je zaraze trihinelozom od koje je obolelo sedmoro ljudi.
Protiv odgovornih biće podnete krivične prijave, saopštilo je danas Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Vanrednom kontrolom veterinarske inspekcije u tom mesu utvrđeno je prisustvo larvi parazita trihinela... »

Ministarstvo: Svinjsko meso iz Starih Banovaca zaraženo trihinelom

RTS pre 11 dana
RTS: Ministarstvo: Svinjsko meso iz Starih Banovaca zaraženo trihinelom
Veterinarska inspekcija sprovela je vanredni inspekcijski nadzor u Starim Banovcima kod svih osoba i subjekata za koje je od Centra za kontrolu i prevenciju bolesti dobila obaveštenje da su mogući izvori trihineloze i preduzela sve potrebne mere. Protiv odgovornih osoba će biti podneta i prijava nadležnom tužilaštvu.
Vanredni inspekcijski nadzor sproveden je odmah po dobijanju pomenutog obaveštenja da se kod sedam osoba sumnja na zaraženost "trihinelom spiralis", a tokom istrage je utvrđeno da svinjsko meso koje je mogući izvor bolesti,... »

Svinjsko meso iz Starih Banovaca zaraženo Trihinelom spiralis

Radio 021 pre 11 dana
Svinjsko meso iz porodičnog gazdinstva u Starim Banovcima izvor je zaraze trihinelozom od koje je obolelo sedmoro ljudi, a protiv odgovornih biće podnete krivične prijave, saopštilo je danas Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.
Vanrednom kontrolom veterinarske inspekcije u tom mesu utvrdjeno je prisustvo larvi parazita Trihinela spiralis, izazivača zarazne bolesti trihineloze od koje je obolelo sedam osoba. "Životinje su zaklane na nepropisan način u... »

Trihineloza u Starim Banovcima - preduzete sve mere

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Veterinarska inspekcija je sprovela vanredni inspekcijski nadzor u Starim Banovcima kod svih osoba i subjekata za koje je od Centra za kontrolu i prevenciju bolesti dobila obaveštenje da su mogući izvori trihineloze i preduzela sve potrebne mere, a protiv odgovornih osoba će biti podneta i prijava nadležnom tužilaštvu.
Vanredni inspekcijski nadzor sproveden je odmah po dobijanju pomenutog obaveštenja da se kod sedam osoba sumnja na zaraženost trihinelom spiralis (trichinella), a tokom istrage je utvrđeno da svinjsko meso koje je mogući izvor... »

Trihineloza u Starim Banovcima: Od svinjskog mesa obolelo sedmoro, životinje zaklane na nepropisan način

Kurir pre 11 dana
BEOGRAD - Svinjsko meso iz porodičnog gazdinstva u Starim Banovcima izvor je zaraze trihinelozom od koje je obolelo sedmoro ljudi, a protiv odgovornih biće podnete krivične prijave, saopštilo je danas Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Vanrednom kontrolom veterinarske inspekcije... »

Trihineloza u Starim Banovcima: Zaraza otkivena u mesu svinja sa jednog porodičnog gazdinstva

Blic pre 11 dana
Veterinarska inspekcija je sprovela vanredni inspekcijski nadzor u Starim Banovcima kod svih osoba i subjekata za koje je od Centra za kontrolu i prevenciju bolesti dobila obaveštenje da su mogući izvori trihineloze i preduzela sve potrebne mere, a protiv odgovornih osoba će biti podneta i prijava... »

Trihineloza u Starim Banovcima - preduzete sve mere

RTV pre 11 dana
RTV: Trihineloza u Starim Banovcima - preduzete sve mere
STARI BANOVCI - Veterinarska inspekcija je sprovela vanredni inspekcijski nadzor u Starim Banovcima kod svih osoba i subjekata za koje je od Centra za kontrolu i prevenciju bolesti dobila obaveštenje da su mogući izvori trihineloze i preduzela sve potrebne mere, a protiv odgovornih osoba će biti podneta i prijava nadležnom tužilaštvu.
Vanredni inspekcijski nadzor sproveden je odmah po dobijanju pomenutog obaveštenja da se kod sedam osoba sumnja na zaraženost trihinelom spiralis (trichinella), a tokom istrage je utvrđeno da svinjsko meso koje je mogući izvor... »
©2019 Netmark d.o.o.