Bertomeu ponovio: Prioritet Nemačka i Francuska

Bertomeu ne da peto mesto ekipi iz acb lige: Španci omogućuju nekome specijalnu pozivnicu?

Večernje novosti pre 4 dana
Ukoliko Valensija ili Andora osvoje Evrokup, čelnici elitnog takmičenja će imati jednu vajld-kardu za sledeću sezonu i ona sigurno neće ići španskom klubu
AKO Valensija ili Andora osvoje Evrokup Evroliga će imati jednu vajld-kartu za narednu sezonu koju će proslediti nekom od klubova koji neće biti iz Španije. Đordi Bertomeu, prvi čovek Evrolige, je u Kaunasu rekaoda ne postoji... »

Bertomeu ponovio: Prioritet Nemačka i Francuska

Sportski žurnal pre 4 dana
Prvi čovek Evrolige u Kaunasu je ponovo istakao da su timovi iz Nemačke (doduše imaće najmanje dva predstavnika) i Francuske (jednog) prioritetna tržišta.
Ukoliko Valensija ili Andora, učesnici polufinala Evrokupa, osvoje ovo evropsko takmičenje, Evroliga će na leto nuditi jednu vajld-kartu. Jedino što je poznato je da taj tim neće biti iz Španije! Ovo je istakao Đordi Bertomeu,... »

Zvezda i Partizan imaju novi "plan" za Evroligu

Vesti online pre 4 dana
Prema novim pravilima Evrolige nijedna zemlja ne može da ima pet predstavnika u tom takmičenju, što otvara šansu za novu specijalnu pozivnicu.
Prvi čovek Evrolige Đordi Bertomeu pričao je o potencijalnom scenariju u kojem bi španska Endesa liga ostala bez jednog mesta u Evroligi ukoliko bi neko od tamošnjih klubova osvojio Evrokup. Razlog istog je plasman pet španskih... »
©2019 Netmark d.o.o.