Povezane vesti

Đorđe David otkrio zašto će Saša Popović morati da ga pozove u sledeću sezonu Zvezda Granda

Vesti online pre 4 dana
Đorđe David, kako mnogi komentarišu, pravo je osveženje u muzičkom šou-programu "Zvezde Granda". Njega je malo ko očekivao kao člana žirija, a muzičar smatra da je neophodan i u sledećoj sezoni, koja bi trebalo da startuje u seprembru ili oktobru ove godine.
Prema rečima Đorđa Davida, on bi voleo da i u narednoj sezoni bude član žirija ovog popularnog muzičkog šou-programa, iza kog stoji Saša Popović. - Mislim da će nastati ozbiljan problem od sledeće sezone ukoliko budem uspeo da... »

Tada će da nagrnu svi oni koji su ćutali! Ako preživim nastaće ozbiljan problem: Đorđe David ne odustaje od zg!

Kurir pre 4 dana
Đorđa Davida mnogi vide kao pravo osveženje u "Zvezdama Granda". Malo ko ga je isprva očekivao, ali sada muzičar smatra da je neophodan i u sledećoj sezoni. On bi, naime, voleo kada bi bio pozvan za dalju saradnju. "Mislim da će nastati ozbiljan problem od sledeće sezone, ukoliko budem uspeo da... »

"Nastaće ozbiljan: Problem..." Đorđe David otkrio zašto će Saša Popović morati da ga pozove u sledeću sezonu Zvezda Granda

Blic pre 4 dana
Đorđe David, kako mnogi komentarišu, pravo je osveženje u muzičkom šou-programu "Zvezde Granda". Njega je malo ko očekivao kao člana žirija, a muzičar smatra da je neophodan i u sledećoj sezoni, koja bi trebalo da startuje u seprembru ili oktobru ove godine. Prema rečima Đorđa Davida, on bi voleo... »
©2019 Netmark d.o.o.