Povezane vesti

"Ne sme se pokvariti odnos Prištine i SAD"

B92 15.03.2019
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da se ne sme pokvariti odnos Prištine sa SAD. "Dnevna, nedeljna i predizborna politika neće narušiti strateške odnose Kosova i SAD ili drugih zapadnih zemalja", rekao je Tači, preneo je RTK2. Tači tvrdi da… »

Tači: Ako se nastavi dijalog, Srbija primorana da prizna Kosovo

Danas 15.03.2019
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da se ne sme pokvariti odnos Kosova sa Sjedinjenim Američkim Državama i da i u Srbiji postoji entuzijazam zbog trenutne situacije na Kosovu, preneo je danas RTK. „Dnevna, nedeljna i izborna politika neće… »

Tači: U Srbiji postoji entuzijazam zbog trenutne situacije na Kosovu

N1 Info 15.03.2019
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da se ne sme pokvariti odnos Kosova sa Sjedinjenim Američkim Državama i da i u Srbiji postoji entuzijazam zbog trenutne situacije na Kosovu, preneo je danas RTK. "Dnevna, nedeljna i izborna politika neće… »

Platformom pucali sebi u noge, pa upiru prstom u Srbiju: Tači ponovo bulazni o priznanju lažne države

Pravda 15.03.2019
Tzv. kosovski predsednik Hašim Tači ističe da se ne sme pokvariti odnos Prištine sa SAD, i dodaje da trenutna situacija izaziva "entuzijazam" u Beogradu. Hašim Tači navodi da dnevna, nedeljna i predizborna politika neće narušiti strateške odnose… »

Tači: Trenutna situacija izaziva "entuzijazam" u Beogradu

Vesti online 15.03.2019
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da se ne sme pokvariti odnos Prištine sa SAD. - Dnevna, nedeljna i predizborna politika neće narušiti strateške odnose Kosova i SAD ili drugih zapadnih zemalja - rekao je Tači, preneo je RTK2. Tači tvrdi… »

Tači: Dnevna politika ne narušava odnose sa SAD

RTS 15.03.2019
Kosovski predsednik Hašim Tači ističe da se ne sme pokvariti odnos Prištine sa SAD, i dodaje da trenutna situacija izaziva "entuzijazam" u Beogradu. Hašim Tači navodi da dnevna, nedeljna i predizborna politika neće narušiti strateške odnose… »

"Entuzijazam u Beogradu": Tači: Srbija ne želi da dođe do dijaloga

Blic 15.03.2019
Kosovski predsednik Hašim Tači je rekao da se ne sme pokvariti odnos Prištine sa SAD. "Dnevna, nedeljna i predizborna politika neće narušiti strateške odnose između Kosova i SAD ili drugih zapadnih zemalja", rekao je Tači, preneo je RTK2. Tači… »

Vesti dana »