Povezane vesti

Danas sunčano i toplije, u Kragujevcu do 10 stepeni, a evo kada nas očekuje pravo proleće!

iKragujevac pre 3 dana
U Srbiji promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, malo toplije i u većem delu suvo, s najnižom temperaturom od -2 do pet i najvišom od 11 do 15 stepeni, prognoza je RHMZ-a.
Ujutru i pre podne, prolazna kiša očekuje se na severu Srbije, a u toku dana vrlo malo kiše može pasti ponegde i u ostatku zemlje. Vetar će biti slab, ujutru južni, u toku dana u skretanju na severozapadni. U Vojvodini u... »

Danas toplije, u nedelju pravo proleće – do 25 stepeni

IndeksOnline pre 3 dana
BEOGRAD, 15. marta (Tanjug) – U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, malo toplije i u većem delu suvo, s najnižom temperaturom od -2 do pet i najvišom od 11 do 15 stepeni. Ujutru i pre podne, prolazna kiša očekuje se na severu Srbije, a u toku dana vrlo malo kiše može... »

Sunčano, toplije, samo u jednom delu Srbije prolazna kiša: Pravo proleće nas očekuje u nedelju (foto)

Telegraf pre 3 dana
U Beogradu promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
U Srbiji promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, malo toplije i u većem delu suvo, s najnižom temperaturom od -2 do pet i najvišom od 11 do 15 stepeni, prognoza je RHMZ-a. Ujutru i pre podne, prolazna kiša očekuje se na severu Srbije, a u toku dana vrlo malo kiše... »

Danas promenljivo oblačno i toplije

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, malo toplije i u većem delu suvo, s najnižom temperaturom od -2 do pet i najvišom od 11 do 15 stepeni, prognoza je RHMZ-a. Ujutru i pre podne, prolazna kiša očekuje se na severu Srbije, a u toku dana vrlo malo kiše može pasti... »
©2019 Netmark d.o.o.