Povezane vesti

Bahato: Haradinaj kaže da će ukinuti takse, ali samo ako ga pozove Tramp

Blic 15.03.2019
Taksa na srpske i proizvode iz BiH biće odmah suspendovane, ako postoji ugovor kojim bi Beograd na kraju dijaloga priznao Kosovo, kaže kosovski premijer Ramuš Haradinaj. U emisiji RTV "Dukađini" Haradinaj je ponovio da bi trebalo da bude jasno da… »

Haradinaj: Ako Tramp pozove, znači da postoji ugovor, odmah ukidamo taksu

RTV 15.03.2019
PRIŠTINA - Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da će taksa na srpske i proizvode iz BiH biti odmah suspendovana, ako postoji sporazum kojim bi Beograd na kraju dijaloga priznao Kosovo. Haradinaj je u emisiji RTV "Dukađini" ponovio da bi… »

Haradinaj: Odmah suspendujemo takse ako bi Tramp pozvao, i ako bi se napravio sporazum o priznavanju Kosova

Blic 15.03.2019
Kosovski premijer Ramušš Haradinaj izjavio je da će taksa na srpske i proizvode iz BiH biti odmah suspendovana, ako postoji sporazum kojim bi Beograd na kraju dijaloga priznao Kosovo. Haradinaj je u emisiji RTV "Dukađini" ponovio da bi trebalo da bude… »

"Ako Tramp pozove ukidamo takse – znači da postoji ugovor"

B92 15.03.2019
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj kaže da će sporne takse biti suspendovane ako postoji sporazum kojim bi Beograd na kraju dijaloga priznao Kosovo. Haradinaj je u emisiji RTV "Dukađini" ponovio da bi trebalo da bude jasno da taksa neće nestati bez… »

Haradinaj: Ako bi nas Tramp pozvao na sastanak, odmah suspendujemo taksu

Pravda 15.03.2019
Tzv. kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da će taksa na srpske i proizvode iz BiH biti odmah suspendovana, ako postoji ugovor kojim bi Beograd na kraju dijaloga priznao Kosovo. U emisiji RTV "Dukađini" Haradinaj je ponovio da bi trebalo da… »

Vesti dana »