Tifani Tramp otputovala iz Srbije, došla zbog lečenja?

Tifani Tramp otputovala iz Srbije, došla zbog lečenja?

Dnevnik pre 9 dana
Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani otputovala je danas iz Srbiju, a prisutne na aerodromu iznenadilo je to što je putovala redovnom linijom, sa ostalim putnicima.
Kako prenosi "Blic", ona je na aerodrom "Nikola Tesla" stigla rano jutros u pratnji obezbeđenja, zajedno sa dečkom sa kojim je nedelju dana boravila u Srbiji. Kako se navodi, Tifani Tramp je u Beogradu uživala obilazeći... »

Trampova ćerka u Srbiju došla zbog lečenja?

B92 pre 9 dana
B92: Trampova ćerka u Srbiju došla zbog lečenja?
Ćerka predsednika SAD Tifani Tramp imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine Momira Dunjića, sa kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga poboljša, piše Blic.
Otkada je Tifani privatnim letom u petak uveče stigla na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posete Srbiji. Kako prenosi Blic, Trampova kćerka je u Beograd došla, između ostalog, kako bi se... »

Trampova ćerka došla u Srbiju zbog lečenja?

Vesti online pre 9 dana
Ćerka predsednika SAD Tifani Tramp, koja je u petak doputovala u Beograd, imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine Momira Dunjića, s kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga popravi, piše danas Blic.
Otkada je Tifani Tramp privatnim letom u petak uveče sletela na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posete Srbiji. Kako prenosi Blic, ona je u Beograd došla, između ostalog, kako bi se videla... »

Trampova ćerka došla u Srbiju zbog lečenja?

RTV pre 10 dana
RTV: Trampova ćerka došla u Srbiju zbog lečenja?
BEOGRAD - Kćerka predsednika SAD Tifani Tramp imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine, Momira Dunjića, sa kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga popravi, piše Blic.
Otkada je Tifani privatnim letom u petak uveče sletela na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu, svi su se pitali koji je razlog njene posete Srbiji. Kako prenosi Blic, Trampova kćerka je u Beograd došla, između ostalog, kako bi se... »
©2019 Netmark d.o.o.