Povezane vesti

Tifani Tramp otputovala iz Srbije, došla zbog lečenja?

Dnevnik 15.03.2019
Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani otputovala je danas iz Srbiju, a prisutne na aerodromu iznenadilo je to što je putovala redovnom linijom, sa ostalim putnicima. Kako prenosi "Blic", ona je na aerodrom "Nikola Tesla" stigla rano jutros… »

Trampova ćerka u Srbiju došla zbog lečenja?

B92 15.03.2019
Ćerka predsednika SAD Tifani Tramp imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine Momira Dunjića, sa kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga poboljša, piše Blic. Otkada je Tifani privatnim letom u petak… »

Trampova ćerka došla u Srbiju zbog lečenja?

Vesti online 15.03.2019
Ćerka predsednika SAD Tifani Tramp, koja je u petak doputovala u Beograd, imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine Momira Dunjića, s kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga popravi, piše danas Blic… »

Trampova ćerka došla u Srbiju zbog lečenja?

RTV 15.03.2019
BEOGRAD - Kćerka predsednika SAD Tifani Tramp imala je zakazan pregled kod doktora integrativne medicine, Momira Dunjića, sa kojim je razgovarala o svom zdravstvenom stanju i dobila savete kako da ga popravi, piše Blic. Otkada je Tifani privatnim letom… »

Vesti dana »

SAD pripremaju nove sankcije za Iračane

Večernje novosti pre 7 satijoš 1 povezana

Militanti na severu Kenije ubili osam putnika

Večernje novosti pre 6 satijoš 1 povezana

Bagdad: Nepoznati napadači ubili šest, ranili 30 osoba

Večernje novosti pre 5 satijoš 1 povezana