Povezane vesti

Đurić: Kosovo je čedo koje je razočaralo svog tvorca

Kurir 15.03.2019
BEOGRAD - Izveštaj američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih prava na Kosovu ukazuje da je na toj teritoriji institucionalizovano nasilje, izjavio je direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. "Činjenica da se čak u… »

Đurić o izveštaju Stejt departmenta: Kosovo je čedo koje je razočaralo svog tvorca, više od stotinu napada za samo šest…

Blic 15.03.2019
Izveštaj američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih prava na Kosovu ukazuje da je na toj teritoriji institucionalizovano nasilje, izjavio je direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. - Činjenica da se čak u izveštaju… »

Đurić: Ni SAD ne može da zatvara oči zbog nasilja nad Srbima

RTV 15.03.2019
BEOGRAD - Izveštaj američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih prava na Kosovu ukazuje da je na toj teritoriji institucionalizovano nasilje, izjavio je za "Politiku" direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. "Činjenica da se čak u… »

Đurić: Izveštaj Stejt departmenta pokazao da je na Kosovu institucionalizovano nasilje

Danas 14.03.2019
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ocenio je da je izveštaj Stejt departmenta o stanju ljudskih prava na Kosovu pokazao da je na toj teritoriji institucionalizovano nasilje. Đurić je za list Politika kazao da je broj… »

Vesti dana »