Povezane vesti

Đurić: Kosovo je čedo koje je razočaralo svog tvorca

Kurir pre 5 dana
BEOGRAD - Izveštaj američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih prava na Kosovu ukazuje da je na toj teritoriji institucionalizovano nasilje, izjavio je direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. "Činjenica da se čak u izveštaju Stejt departmenta govori o kontinuiranom... »

Đurić o izveštaju Stejt departmenta: Kosovo je čedo koje je razočaralo svog tvorca, više od stotinu napada za samo šest meseci

Blic pre 5 dana
Izveštaj američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih prava na Kosovu ukazuje da je na toj teritoriji institucionalizovano nasilje, izjavio je direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić. - Činjenica da se čak u izveštaju Stejt departmenta govori o kontinuiranom nasilju i... »

Đurić: Ni SAD ne može da zatvara oči zbog nasilja nad Srbima

RTV pre 5 dana
RTV: Đurić: Ni SAD ne može da zatvara oči zbog nasilja nad Srbima
BEOGRAD - Izveštaj američkog Stejt departmenta o stanju ljudskih prava na Kosovu ukazuje da je na toj teritoriji institucionalizovano nasilje, izjavio je za "Politiku" direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.
"Činjenica da se čak u izveštaju Stejt departmenta govori o kontinuiranom nasilju i pritiscima na Srbe, da je registrovan trocifren broj napada na Srbe, njihovu bezbednosti imovinu, govori o tome da je u našoj južnoj pokrajini... »

Đurić: Izveštaj Stejt departmenta pokazao da je na Kosovu institucionalizovano nasilje

Danas pre 6 dana
Direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić ocenio je da je izveštaj Stejt departmenta o stanju ljudskih prava na Kosovu pokazao da je na toj teritoriji institucionalizovano nasilje.
Đurić je za list Politika kazao da je broj zabeleženih napada na Srbe na KiM trocifren i da „godine pažljivog gajenja i negovanja mržnje prema Srbima daju svoje jasne i tragične rezultate“. „Nasilje nad Srbima i napadi na ljudska... »
©2019 Netmark d.o.o.