Povezane vesti

Kosovo je prva i poslednja stanica Srbije na putu ka EU

Politika 15.03.2019
Bez pomoći Evrope teško ćemo se izvući iz siromaštva koje traje decenijama, a normalizacija odnosa sa Prištinom je uslov za to. Posle tačno dve decenije, ubistvo Slavka Ćuruvije dobiće prvi sudski epilog. Izricanje presude zakazano je za 5… »

Danilović: Ubistvo Ćuruvije bilo političko, odluka doneta u vrhu države

N1 Info 15.03.2019
Advokat Rajko Danilović izjavio je da je ubistvo novinara Slavka Ćuruvije bilo političko ubistvo i da su nalogodavci verovatno predsednik Jugoslavije i njegova supruga, Slobodan Milošević i Mira Marković. "To je isti nalogodavac. Ubistvo Ćuruvije… »

Advokat: Nalogodavci ubistva Ćuruvije verovatno Slobodan Milošević i Mira Marković

Novi magazin 15.03.2019
Advokat Rajko Danilović izjavio je da je ubistvo novinara Slavka Ćuruvije bilo političko ubistvo i da su nalogodavci verovatno predsednik Jugoslavije i njegova supruga, Slobodan Milošević i Mira Marković."To je isti nalogodavac. Ubistvo Ćuruvije je… »

Danilović: O ubistvu Ćuruvije odlučeno u vrhu države

RTV 15.03.2019
BEOGRAD - Advokat Rajko Danilović ocenio je da je dokazana krivica optuženih za ubistvo vlasnika i urednika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije 1999. godine, i smatra da je o tome odlučeno u vrhu države. "Krivica je jasna sama po sebi. To je tužilac… »

"Ubistvo je bilo državna stvar, odlučeno je u vrhu države"

B92 15.03.2019
Advokat Rajko Danilović ocenio je da je dokazana krivica optuženih za ubistvo urednika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije, 1999. godine. On smatra da je o tome odlučeno u vrhu države. "Krivica je jasna sama po sebi. To je tužilac u završnoj reči… »

Vesti dana »

Prvi teretni voz iz Kine stiže u Srbiju

RTV pre 34 minutajoš 1 povezana

Na današnji dan, 24. oktobar

B92 pre 52 minutajoš 1 povezana

Ljimaj: Prešli smo cenzus, glasovi iz Srbije neregularni

Večernje novosti pre 10 satijoš 2 povezane