Kosovo je prva i poslednja stanica Srbije na putu ka EU

Kosovo je prva i poslednja stanica Srbije na putu ka EU

Politika pre 4 dana
Bez pomoći Evrope teško ćemo se izvući iz siromaštva koje traje decenijama, a normalizacija odnosa sa Prištinom je uslov za to
Posle tačno dve decenije, ubistvo Slavka Ćuruvije dobiće prvi sudski epilog. Izricanje presude zakazano je za 5. april, šest dana pre kobnog datuma kada je 1999. godine u centru Beograda, u jeku NATO agresije na SRJ, likvidiran... »

Danilović: Ubistvo Ćuruvije bilo političko, odluka doneta u vrhu države

N1 Info pre 4 dana
Advokat Rajko Danilović izjavio je da je ubistvo novinara Slavka Ćuruvije bilo političko ubistvo i da su nalogodavci verovatno predsednik Jugoslavije i njegova supruga, Slobodan Milošević i Mira Marković.
"To je isti nalogodavac. Ubistvo Ćuruvije je bilo državna stvar, o kojoj je odlučeno na vrhu države. To je političko ubistvo par ekselans", rekao je Danilović za list Politika. Danilović je kazao da je Tužilaštvo učinilo ogroman... »

Advokat: Nalogodavci ubistva Ćuruvije verovatno Slobodan Milošević i Mira Marković

Novi magazin pre 4 dana
Advokat Rajko Danilović izjavio je da je ubistvo novinara Slavka Ćuruvije bilo političko ubistvo i da su nalogodavci verovatno predsednik Jugoslavije i njegova supruga, Slobodan Milošević i Mira Marković."To je isti nalogodavac.
Ubistvo Ćuruvije je bilo državna stvar, o kojoj je odlučeno na vrhu države. To je političko ubistvo par ekselans", rekao je Danilović za današnje izdanje lista "Politika". Danilović je kazao da je Tužilaštvo učinilo ogroman napor... »

Danilović: O ubistvu Ćuruvije odlučeno u vrhu države

RTV pre 4 dana
RTV: Danilović: O ubistvu Ćuruvije odlučeno u vrhu države
BEOGRAD - Advokat Rajko Danilović ocenio je da je dokazana krivica optuženih za ubistvo vlasnika i urednika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije 1999. godine, i smatra da je o tome odlučeno u vrhu države.
"Krivica je jasna sama po sebi. To je tužilac u završnoj reči i rekao. Najčuvaniji čovek u Srbiji 1999. godine bio je upravo Slavko Ćuruvija, koji je ubijen", izjavio je u intervjuu za današnju "Politiku" Danilović, koji je... »

"Ubistvo je bilo državna stvar, odlučeno je u vrhu države"

B92 pre 4 dana
B92: "Ubistvo je bilo državna stvar, odlučeno je u vrhu države"
Advokat Rajko Danilović ocenio je da je dokazana krivica optuženih za ubistvo urednika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije, 1999. godine.
On smatra da je o tome odlučeno u vrhu države. "Krivica je jasna sama po sebi. To je tužilac u završnoj reči i rekao. Najčuvaniji čovek u Srbiji 1999. godine bio je upravo Slavko Ćuruvija, koji je ubijen", izjavio je u intervjuu... »
©2019 Netmark d.o.o.