Povezane vesti

Ministar pravde lažne države Kosovo o ubistvu Ivanovića: Vučić nalogodavac, Radoičić izvršilac!

Pravda pre 9 dana
Pravna saradnja Beograda i Prištine u slučaju ubistva Olivera Ivanovića "zaglavljena je onog trenutka kada su sve osnovane sumnje dovele do Milana Radoičića kao glavnog osumnjičenog za atentat".
- Umesto saradnje i stavljanja pred zakon kao glavnog osumnjičenog, on je amnestiran od strane predsednika Aleksandra Vučića. Nema nijednog racionalnog objašnjenja osim činjenice da između Vučića i Radoičića postoji jedan takav... »

Tužilac: Nema dokaza za optužnicu protiv Radoičića

Politika pre 9 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Kosovski tužilac Sile Hodža, koji vodi istragu u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, izjavio je da Milan Radoičić ima status osumnjičenog u ubistvu Ivanovića, ali da to tužilaštvo nema dokaze da protiv Radoičića podigne optužnicu. „Istraga je i dalje u toku. Neke dokaze protiv... »

Tužilac: Nema dokaza za optužnicu protiv Radoičića

RTV pre 9 dana
RTV: Tužilac: Nema dokaza za optužnicu protiv Radoičića
KOSOVSKA MITROVICA - Kosovski tužilac Sile Hodža, koji vodi istragu u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, izjavio je da Milan Radoičić ima status osumnjičenog u ubistvu Ivanovića, ali da to tužilaštvo nema dokaze da protiv Radoičića podigne optužnicu.
"Istraga je i dalje u toku. Neke dokaze protiv Radoičića imamo, ali ne dovoljno da podignemo optužnicu", rekao je Hodža za portal Insajder.net. Hodža je rekao da nije video izjavu Hašima Tačija, koji je kazao da je Radoičića... »

Kosovski tužilac: Političke izjave o ubistvu Ivanovića, nema dokaza za optužnicu

N1 Info pre 9 dana
Specijalni tužilac Kosova Sulj Hodža izjavio je da još nema dokaza za podizanje optužnice u slučaju ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, i da su optužbe koje razmenjuju pojedini zvaničnici Prištine i Beograda o nalogodavcima i izvršiocima tog zločina "političke izjave".
"Reč je o političkim izjavama, ja takve podatke nemam", rekao je Hodža za KoSSev i pozvao sve da mu dostave ukoliko imaju saznanja o ubistvu Ivanovića, ističući da se trenutno postupak vodi protiv četiri osobe od kojih su dve u... »

Kosovski tužilac: Političke izjave o ubistvu Ivanovića

RTS pre 9 dana
RTS: Kosovski tužilac: Političke izjave o ubistvu Ivanovića
Sulj Hodža, kosovski specijalni tužilac za istragu ubistva Olivera Ivanovića, povodom izjava o nalogodavcima i izvršiocima ubistva Olivera Ivanovića, izjavio portalu KoSSev da je reč o političkim izjavama i da on o tome nema podatke.
Kosovski tužilac je pozvao sve koji imaju saznanja o ubistvu Olivera Ivanovića, da mu to i prijave. Postupak se vodi protiv četiri osobe od kojih su dve u pritvoru, a dve na slobodi i još nema dovoljno dokaza za podizanje ijedne... »

Specijalni tužilac: Izjave o ubistvu Ivanovića političke, nema dokaza za podizanje optužnice

Novi magazin pre 9 dana
Specijalni tužilac Kosova Sulj Hodža izjavio je danas da još nema dokaza za podizanje optužnice u slučaju ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, i da su optužbe koje razmenjuju pojedini zvaničnici Prištine i Beograda o nalogodavcima i izvršiocima tog zločina "političke izjave".
"Reč je o političkim izjavama, ja takve podatke nemam", rekao je Hodža za KoŠev i pozvao sve da mu dostave ukoliko imaju saznanja o ubistvu Ivanovića, ističući da se trenutno postupak vodi protiv četiri osobe od kojih su dve u... »

Kosovski ministar pravde optužio Vučića da je nalogodavac ubistva Ivanovića

N1 Info pre 9 dana
Ministar pravde Kosova Abdeljard Tahiri izjavio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovoran za davanje naloga za ubistvo predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Prema njemu odbrana koju srpski predsednik daje glavnom osumnjičenom za ubistvo Ivanovića dovodi do zaključka da je Vučić naredio ubistvo.
"Naši zahtevi srpskim vlastima za pravnu saradnju u slučaju Ivanović su zastali u trenutku kada su osnovane sumnje ukazale da je Milan Radoičić glavni osumnjičeni za smrtonosni atentat koji je državljanina i političara Republike... »

Kosovski tužilac: Nemamo dokaze za podizanje optužnice protiv Milana Radoičića!

Kurir pre 9 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Sile Hodža, tužilac nepriznate "države Kosovo", koji vodi istragu u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, izjavio je danas za portal Insajder.net da Milan Radoičić ima status osumnjičenog u ubistvu Ivanovića, ali da to tužilaštvo nema dokaze da protiv Radoičića podigne optužnicu!... »

Specijalni tužilac: Izjave o ubistvu Ivanovića političke, nema dokaza za podizanje optužnice

Beta pre 9 dana
Specijalni tužilac Kosova Sulj Hodža izjavio je danas da još nema dokaza za podizanje optužnice u slučaju ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, i da su optužbe koje razmenjuju pojedini zvaničnici Prištine i Beograda o nalogodavcima i izvršiocima tog zločina "političke... »

Tužilac iz Prištine: Nemamo dovoljno dokaza da podignemo optužnicu protiv Radoičića

Telegraf pre 9 dana
Ostavite te političke izjave, bilo ko od političara i iz Prištine i iz Beograda ko nešto zna o ubistvu Olivera Ivanovića, neka se javi Tužilaštvu - rekao je tužilac Sile Hodža
Ako političari iz Prištine i Beograda imaju informacije o ubistvu Olivera Ivanovića, neka se jave državnom tužilaštvu Kosova, kaže za Insajder tužilac Sile Hodža, koji vodi istragu u slučaju ubistva Ivanovića. On tako odgovara na... »

Srbija nikad neće skrivati ubice kao što to rade zločinci OVK: Oštre reakcije državnog vrha na izjave iz Prištine o ubistvu Olivera Ivanovića

Telegraf pre 9 dana
Nema sumnje, u jednom su u pravu, a to je da sigurno postoji politička pozadina ubistva Olivera Ivanovića - rekla je Nela Kuburović
Posle zapaljivih izjava ministra pravde tzv. Kosova, Abelarda Tahirija, da je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić umesto saradnje u istrazi ubistva Olivera Ivanovića, amnestirao Milana Radoičića, iz Ministarstva pravde su... »

Kuburović: Srbija ne skriva zločince kao prištinski organi

RTV pre 9 dana
RTV: Kuburović: Srbija ne skriva zločince kao prištinski organi
BEOGRAD - Ministarka pravde Nela Kuburović poručila je Abdelardu Tahiriju da srpski organi ne skrivaju zločince, kao što to rade Tači, Haradinaj i Veselji, te da je jedina krivica koju snosi predsednik Srbije Aleksandar Vučić to što ima strpljenje, hladnu glavu i odlučan stav da na sve provokacije iz Prištine odgovara mirnim tonom, bez pretnji i bez poziva na nasilje.
Ona je to rekla povodom tvrdnji Tahirija da je Vučić nalogodavac ubistva Olivera Ivanovića i da skriva osumnjičenog za ubistvo Milana Radoičića. "Srpski organi nisu i neće skrivati i prikrivati zločince i ubice, kao što to rade... »

Kuburovićeva i Đurić o optužbama Tahirija

RTS pre 9 dana
RTS: Kuburovićeva i Đurić o optužbama Tahirija
Jedinu krivicu koju snosi predsednik Srbije Aleksandar Vučić jeste njegovo strpljenje, hladna glava i odlučan stav da na sve provokacije iz Prištine odgovara mirnim tonom, bez pretnji i bez poziva na nasilje, navodi MinistarstvO pravde. Marko Đurić smatra da panika i nervoza albanskih političara zbog iznošenja informacija vezanih za ubistvo Olivera Ivanovića pokazuju njihov strah od mogućnosti da bude obelodanjeno još saznanja o ovom zločinu, koja govore o direktnoj umešanosti Prištine.
Ministarka pravde Nela Kuburović kaže da srpski organi nisu i neće skrivati i prikrivati zločince i ubice, kao što to rade ovekovečeni zločinci OVK, poput Tačija, Haradinaja i Veseljija, ogrnuti u ruho takozvanih kosovskih... »

Ministarka Kuburović: Srbija ne skriva zločince kao prištinski organi

Kurir pre 9 dana
Ministarka pravde Nela Kuburović poručila je Abdelardu Tahiriju da srpski organi ne skrivaju zločince, kao što to rade Tači, Haradinaj i Veselji, te da je jedina krivica koju snosi predsednik Srbije Aleksandar Vučić to što ima strpljenje, hladnu glavu i odlučan stav da na sve provokacije iz... »

Kuburović: Srpski organi nisu i neće skrivati ubice

Novi magazin pre 9 dana
Ministarka pravde Nela Kuburović odbacila je danas navode iz Prištine da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio ubistvo predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i dodala da srpski organi "nisu i neće skrivаti zločince i ubice, kаo što to rаde ovekovečeni zločinci OVK, poput Tаčijа, Hаrаdinаjа i Veseljijа".
Ona je u pisanoj izjavi navela da kosovski orgаni nijednu zаmolnicu zа dostаvljаnje informаcijа u vezi sа istrаgom protiv Milаnа Rаdoičićа nisu dostаvili Beogrаdu, iz čegа se kako je ocenila, "vidi prаvnа i činjeničnа osnovаnost... »

"Panika kod Albanaca, boje se novih saznanja o umešanosti"

B92 pre 9 dana
B92: "Panika kod Albanaca, boje se novih saznanja o umešanosti"
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić smatra da panika i nervoza Albanaca zbog iznošenja podataka u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića pokazuju njihov strah.
Kako kaže, pokazuju strah od mogućnosti da bude obelodanjeno još saznanja o ovom zločinu, koja govore o direktnoj umešanosti Prištine. On je to rekao Tanjugu nakon što je predsednik privremenih kosovskih institucija Hašim Tači... »

Ministarka pravde: Srpski organi nisu i neće skrivati ubice

Beta pre 9 dana
Ministarka pravde Nela Kuburović odbacila je danas navode iz Prištine da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio ubistvo predsednika Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i dodala da srpski organi "nisu i neće skrivаti zločince i ubice, kаo što to rаde ovekovečeni zločinci OVK, poput... »

Hodžaj: Vučić je odgovoran za ubistvo Ivanovića

Vesti online pre 9 dana
Odgovornost za ubistvo Olivera Ivanovića nosi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, tvrdi zamenik kosovskog premijera Enver Hodžaj, prenosi "Gazeta ekspres".
On je to izjavio pošto je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić danas rekao da iza ubistva Ivanovića stoje Hašim Tači i Kadri Veselji. Hodžaj tvrdi da je u Beogradu oaza onih koji stoje iza ubistva srpskog političara, jer... »

Ministar pravde Kosova : Za ubistvo Ivanovića odgovoran Vučić

Danas pre 9 dana
Ministar pravde Kosova Abdeljard Tahiri je danas izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovoran za davanje naloga za ubistvo predsednika Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.
Prema njemu odbrana koju srpski predsednik daje glavnom osumnjičenom za ubistvo Ivanovića dovodi do zaključka da je Vučić naredio ubistvo. „Naši zahtevi srpskim vlastima za pravnu saradnju u slučaju Ivanović su zastali u trenutku... »

Tači: Milan Radoičić glavni osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića

RTS pre 9 dana
RTS: Tači: Milan Radoičić glavni osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da je Milan Radoičić glavni osumnjičeni za ubistvo Olivera Ivanovića, tvrdeći da mu je to "naredila aktuelna vlast u Srbiji".
Hašim Tači je u intervjuu TV Klan rekao da na takav zaključak ukazuju sve sprovedene bezbednosne istrage, pozivajući da se ovo ubistvo razreši što pre, što je za njega od vitalnog značaja za Kosovo. "Sve kosovske bezbednosne... »

Tači: Glavni osumnjičeni za ubistvo Ivanovića je Radoičić, nalog dao Beograd

N1 Info pre 9 dana
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da je glavni osumnjičeni za ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića Milan Radoičić i da je ubistvo izvršeno po nalogu vlasti u Beogradu.
Tači je sinoć za televiziju Klan Kosova izjavio da dosadašnja istraga potvrđuje da je Radoičić glavni osumnjičeni za ubistvo Ivanovića. Tači je istakao da tokovi istrage vode ka tome da je nalogodavac ubistva Ivanovića aktuelna... »

Tači optužuje Radoičića, Đurić optužuje Tačija i Veseljija

B92 pre 9 dana
B92: Tači optužuje Radoičića, Đurić optužuje Tačija i Veseljija
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da iza ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića stoji "šef kriminala na severu Kosova i Metohije" Milan Radoičić.
On je istakao i da je istraga pokazala da je Beograd naručilac ubistva, prenose prištinski mediji. "Sve indicije kosovskih bezbednosnih organa vode do organizatora atentata na Olivera Ivanovića", rekao je Tači u Debatnoj zoni,... »

Tači: Milan Radoičić glavni osumnjičeni za ubistvo Ivanovića

Novi magazin pre 9 dana
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da je glavni osumnjičeni za ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića Milan Radoičić i da je ubistvo izvršeno po nalogu vlasti u Beogradu.
Tači je sinoć za televiziju Klan Kosova izjavio da dosadašnja istraga potvrđuje da je Radoičić glavni osumnjičeni za ubistvo Ivanovića. Tači je istakao da tokovi istrage vode ka tome da je nalogodavac ubistva Ivanovića aktuelna... »

Tači: Milan Radoičić glavni osumnjičeni za ubistvo Ivanovića

Danas pre 9 dana
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da je glavni osumnjičeni za ubistvo lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića Milan Radoičić i da je ubistvo izvršeno po nalogu vlasti u Beogradu.
Tači je sinoć za televiziju Klan Kosova izjavio da dosadašnja istraga potvrdjuje da je Radoičić glavni osumnjičeni za ubistvo Ivanovića. Tači je istakao da tokovi istrage vode ka tome da je nalogodavac ubistva Ivanovića aktuelna... »

Đurić: Sve smo sigurniji da vlasti u Prištini stoje direktno iza ubistva Olivera Ivanovića

Beta pre 9 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić izjavio je danas da je sve sigurniji da sadašnje vlasti u Prištini direktno stoje iza ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i da očekuje da će istražni organi Srbije uskoro biti u prilici da pruže više... »

Tači: Milan Radoičić glavni osumnjičeni za ubistvo Ivanovića

Beta pre 9 dana
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da je glavni osumnjičeni za ubistvo lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića Milan Radoičić i da je ubistvo izvršeno po nalogu vlasti u Beogradu. Tači je sinoć za televiziju Klan Kosova izjavio da dosadašnja istraga potvrdjuje da je Radoičić glavni... »

Ubistvo Olivera Ivanovića: Tači optužuje Radoičića, Đurić Veseljija i Tačija

Blic pre 9 dana
Sve smo sigurniji da Tači, Veselji i sadašnje vlasti u Prištini stoje direktno iza ubistva Olivera Ivanovića i očekujem da će naši istražni organi uskoro biti u prilici da pruže više podataka o ovom slučaju, jer to je nešto što ceo svet treba da zna, kaže direktor Kancelarije za KiM Marko Đuri. On... »

Đurić: Sve smo sigruniji da vlasti u Prištini stoje direktno iza ubistva Olivera Ivanovića

Novi magazin pre 9 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da je sve sigurniji da sadašnje vlasti u Prištini direktno stoje iza ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i da očekuje da će istražni organi Srbije uskoro biti u prilici da pruže više podataka o tom slučaju.
"Sve smo sigurniji da (Hašim) Tači, (Kadri) Veselji i sadašnje vlasti u Prištini stoje direktno iza ubistva Olivera Ivanovića i očekujem da će naši istražni organi uskoro biti u prilici da pruže više podataka o ovom slučaju, jer... »

Tači: Beograd stoji iza ubistva Ivanovića

Mondo pre 9 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da iza ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića stoji šef kriminala na severu Kosova i Metohije Milan Radoičić.
Foto: Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu Hašim Tači On je izjavio da je istraga pokazala da je Beograd naručilac ubistva, prenose prištinski mediji. Hašim Tači je ocenio da su Albanci iz tzv. Preševske doline na jugu centralne Srbije... »

Tači: Iza ubistva Ivanovića stoji Milan Radojičić, Đurić: Ne nego Tači i Veselji

RTV pre 9 dana
RTV: Tači: Iza ubistva Ivanovića stoji Milan Radojičić, Đurić: Ne nego Tači i Veselji
PRIŠTINA/BEOGRAD - Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da iza ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića stoji šef kriminala na severu Kosova i Metohije Milan Radoičić, kao i da je istraga pokazala da je Beograd naručilac ubistva, prenose prištinski mediji. Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić odgovara da ima sve više potvrda da iza ubistva Ivanovića stoje Hašim Tači i predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji i sadašnje vlasti u Prištini.
"Sve indicije kosovskih bezbednosnih organa vode do organizatora atentata na Olivera Ivanovića", rekao je Tači u Debatnoj zoni, izveštava Gazeta Metro. Prema njegovim rečima, za Kosovo je ključno da se Ivanovićevo ubistvo... »

Đurić: Iza ubistva Olivera Ivanovića stoje Tači, Veselji..

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da ima sve više potvrda da iza ubistva jednog od lidera kosovskih Srba Olivera Ivanovića stoje kosovski predsednik Hašim Tači i predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji i sadašnje vlasti u Prištini.
"Sve smo sigurniji da Tači, Veselji i sadašnje vlasti u Prištini stoje direktno iza ubistva Olivera Ivanovića i očekujem da će naši istražni organi uskoro biti u prilici da pruže više podataka o ovom slučaju, jer to je nešto što... »

Tači: Istraga pokazuje da Beograd stoji iza ubistva Ivanovića

Dnevnik pre 9 dana
PRIŠTINA: Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da iza ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića stoji šef kriminala na severu Kosova i Metohije Milan Radoičić, kao i da je istraga pokazala da je Beograd naručilac ubistva, prenose prištinski mediji.
"Sve indicije kosovskih bezbednosnih organa vode do organizatora atentata na Olivera Ivanovića", rekao je Tači je u Debatnoj zoni, izveštava Gazeta Metro. Prema njegovim rečima, za Kosovo je ključno da se Ivanovićevo ubistvo... »

Tači zvecka oružjem: "Srbiji ćemo na pretnje odgovoriti vojskom i policijom"

Blic pre 9 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da će Kosovo "na pretnje iz Srbije" odgovoriti vojskom i policijom, kao prava država. - Kao vrhovni komandant Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) kažem, Kosovo će direktno odgovoriti na svaku pretnju Srbije. Odgovoriće vojskom i policijom ako Srbije ne... »

Tači zvecka oružjem i preti Srbima, a povrh svega još i provocira: Na pretnje iz Srbije odgovorićemo vojskom i policijom

Kurir pre 9 dana
PRIŠTINA - Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da će Kosovo "na pretnje iz Srbije" odgovoriti vojskom i policijom, kao prava država. "Kao vrhovni komandant Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) kažem, Kosovo će direktno odgovoriti na svaku pretnju Srbije. Odgovoriće vojskom i policijom ako... »

Tači ponovo provocira: Albanci iz Preševa najugroženija zajednica u Evropi, neću stati dok tu oblast ne pripojim Kosovu

Večernje novosti pre 9 dana
Predsednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači ocenio je da su Albanci iz tzv. Preševske doline na jugu centralne Srbije najdiskriminisanija etnička zajednica u čitavoj Evropi, prenose danas prištinski mediji
Predsednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači ocenio je da su Albanci iz tzv. Preševske doline na jugu centralne Srbije najdiskriminisanija etnička zajednica u čitavoj Evropi, prenose danas prištinski mediji. "Srbiju interesuje... »

Đurić: Sve smo sigurniji da iza ubistva Olivera Ivanovića stoje Tači i Veselji

Kurir pre 9 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da je sve sigurniji da sadašnje vlasti u Prištini direktno stoje iza ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i da očekuje da će istražni organi Srbije uskoro biti u prilici da pruže više podataka... »

Tači preti: Ako Srbija ne prestane s ratnohuškačkom retorikom odgovorićemo vojskom i policijom

RTV pre 9 dana
RTV: Tači preti: Ako Srbija ne prestane s ratnohuškačkom retorikom odgovorićemo vojskom i policijom
PRIŠTINA - Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da će Kosovo "na pretnje iz Srbije" odgovoriti vojskom i policijom, kao prava država.
"Kao vrhovni komandant Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) kažem, Kosovo će direktno odgovoriti na svaku pretnju Srbije. Odgovoriće vojskom i policijom ako Srbija ne prestane s ratnohuškačkom retorikom", rekao je Tači, izveštava... »

Tači: Odgovorićemo Srbiji vojskom i policijom!

Mondo pre 9 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da će Kosovo "na pretnje iz Srbije" odgovoriti vojskom i policijom, kao prava država.
Foto: Tanjug/AP Photo/Visar Kryeziu "Kao vrhovni komandant Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) kažem, Kosovo će direktno odgovoriti na svaku pretnju Srbije. Odgovoriće vojskom i policijom ako Srbije ne prestane s ratnohuškačkom... »

Vučić o NATO zločinu: Za njih je to samo "greška" foto

Mondo  pre 1 sat  još 41 povezana

Ovako Lendejl provodi dan posle poraza od Zvezde (VIDEO)

Vesti online  pre 9 sati  još 18 povezanih

"Potpuno i kompletno sam oslobođen optužbe"

B92  pre 45 minuta  još 16 povezanih

CG: Vlast i opozicija - različit stav o bombardovanju

B92  pre 4 sata  još 16 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.