Bivši muž o Darinom snimku: "Ja joj ne zameram!"

Bivši muž o Darinom snimku: "Ja joj ne zameram!"

Vesti online pre 9 dana
Nakon velike prašine koja se podigla u javnosti zbog eksplicitnog snimka u kojem je glavni akter Dara Bubamara, oglasio se i njen bivši suprug Milan Kesić.
Kako su se pojavile glasine da je pevačica njemu slala snimak na kojem pomoću seksualnog pomagala demonstrira oralni seks, on je poručio da je s Darom i dalje samo u prijateljskim odnosima, te da on nema veze sa njenim novim... »

JA JOJ NE ZAMERAM! Darin bivši muž konačno progovorio o porniću!

Svet pre 9 dana
Nakon velike prašine koja se podigla u javnosti zbog novog porno-skandala u kojem je glavni akter Dara Bubamara, oglasio se i njen bivši suprug Milan Kesić. Kako su se pojavile glasine da je pevačica njemu slala snimak na kojem pomoću dilda demonstrira oralni seks, on u izjavi za Kurir poručuje da... »

Oglasio se bivši muž Dare Bubamare: Ona to radi iz marketinških razloga!

Svet plus pre 9 dana
Nakon eksplicitnog snimka Dare Bubamare koji se pojavio u javnosti oglasio se i njen bivši muž Milan Kesić. Nemam veze sa tim, ona to radi iz marketinških razloga!
Kako su se pojavile glasine da je pevačica njemu slala snimak na kojem pomoću dilda demonstrira oralni seks, Milan poručuje da je sa Darom i dalje samo u prijateljskim odnosima, te da on nema veze sa njenim novim eksplicitnim... »

Bivši muž o Darinom snimku: "Ja joj ne zameram!"

Mondo pre 9 dana
Nekadašnji suprug folkerke progovorio o eksplicitnom snimku.
Nakon velike prašine koja se podigla u javnosti zbog eksplicitnog snimka u kojem je glavni akter Dara Bubamara, oglasio se i njen bivši suprug Milan Kesić. Kako su se pojavile glasine da je pevačica njemu slala snimak na kojem pomoću seksualnog pomagala demonstrira... »
©2019 Netmark d.o.o.