Povezane vesti

Spremni smo da intervenišemo kad god je bezbednost ugrožena: Portparol KFOR-a za Telegraf o pretnjama Tačija vojskom i policijom Srbiji

Telegraf pre 3 dana
Ističu da održavaju stalne i dobre odnose sa svim bezbednosnim činiocima na Kosovu, kao i sa Vojskom Srbije, kako bi sprečili bilo kakve neočekivane akcije ili događaj
Povodom izjave predsednika privremenih prištinskih institicija Hašima Tačija da će će tzv. Kosovo "na pretnje iz Srbije" odgovoriti vojskom i policijom, kao prava država, reagovao je KFOR. Portparol ove vojne misije NATO-a... »

Thaci: Vojskom i policijom na prijetnje Srbije

Al Jazeera pre 3 dana
Kao vrhovni komandant Kosovskih sigurnosnih snaga, kažem da će Kosovo direktno odgovoriti na svaku prijetnju Srbije, rekao je predsjednik Kosova.
Predsjednik Kosova Hashim Thaci je izjavio kako će Kosovo "na prijetnje iz Srbije" odgovoriti vojskom i policijom, kao prava država. "Kao vrhovni komandant Kosovskih sigurnosnih snaga, kažem da će Kosovo direktno odgovoriti na... »

Tači zvecka oružjem: Na pretnje Srbije odgovorićemo vojskom i policijom

Telegraf pre 3 dana
Beskompromisno ćemo štititi naš integritet i nezavisnost - rekao je Tači
Predsednik tz. Kosova Hašim Tači izjavio je da će Priština "na pretnje iz Srbije" odgovoriti vojskom i policijom, kao prava država. - Kao vrhovni komandant Kosovskih bezbednosnih snaga (KBS) kažem, Kosovo će direktno odgovoriti... »
©2019 Netmark d.o.o.