Povezane vesti

"Pjongjang planira da suspenduje pregovore"

B92 15.03.2019
Seul -- Pjongjang planira da suspenduje razgovore o nuklearnom programu sa Vašingtonom posle neuspelog drugog samita Kim Džong Una i Donalda Trampa, javio je Tass. Ruska agencija Tass je objavila ovu informaciju pozivajući se na severnokorejske vlasti… »

Ruska agencija: Pjongjang planira suspendovanje pregovora sa Vašingtonom

Večernje novosti 15.03.2019
Pjongjang planira da suspenduje razgovore o nuklearnom programu sa Vašingtonom posle neuspelog drugog samita lidera Severne Koreje Kim Džong Una i američkog predsednika Donalda Trampa. Pjongjang planira da suspenduje razgovore o nuklearnom programu sa… »

Severna Koreja: Bez dogovora sa SAD, razmatra se suspenzija razgovora

RTS 15.03.2019
Zamenica severnokorejskog ministra spoljnih poslova Čoe Son Hui je izjavila da rukovodstvo Severne Koreje razmatra suspenziju razgovora o denuklerizaciji sa SAD. Čoe Son Hui je na konferenciji za medije u Pjongjangu rekla da nemaju nameru da popuste… »

Severna Koreja prekida pregovore: Nemamo nameru da popustimo američkim zahtevima! Pompeo i Bolton su stvorili atmosferu…

Kurir 15.03.2019
Zamenica severnokorejskog ministra spoljnih poslova Čoe Son Hui je danas izjavila da rukovodstvo Severne Koreje razmatra suspenziju razgovora o denuklerizaciji sa SAD. Ona je na konferenciji za medije u Pjongjangu rekla da nemaju nameru da popuste… »

Severna Koreja: Bez dogovora sa SAD

Dnevnik 15.03.2019
PJONGJANG: Zamenica severnokorejskog ministra spoljnih poslova Čoe Son Hui je danas izjavila da rukovodstvo Severne Koreje razmatra suspenziju razgovora o denuklerizaciji sa SAD. Ona je na konferenciji za medije u Pjongjangu rekla da nemaju nameru da… »

Kim suspenduje pregovore sa Trampom?

Blic 15.03.2019
Severna Koreja razmatra suspenziju pregovora sa SAD i preispitaće zabranu raketnih i nuklearnih testova ukoliko Vašington ne učini neke ustupke, rekla je zamenica ministra spoljnih poslova Severne Koreje Čoe Son Hui. Ona je okrivila američke… »

Pjongjang prijeti prekidom nuklearnih pregovora s 'gangsterskim' Amerikancima

Al Jazeera 15.03.2019
Sjeverna Koreja razmatra prekidanje pregovora u vezi svog nuklearnog programa sa Sjedinjenim Američkim Državama. Sjeverna Koreja razmatra prekidanje pregovora u vezi svog nuklearnog programa sa Sjedinjenim Američkim Državama te će možda razmotriti… »

Sjeverna Koreja prijeti prekidom nuklearnih pregovora s Amerikancima

SEEbiz 15.03.2019
PJONGJANG - Sjeverna Koreja razmatra prekidanje pregovora oko svojeg nuklearnog programa sa Sjedinjenim Državama te će možda razmotriti i odustajanje od moratorija na razvoja projektila i nuklearna testiranja ukoliko Washington ne napravi ustupke… »

Vesti dana »

Na današnji dan, 24. oktobar

B92 pre 27 minutajoš 1 povezana

Nenad Prokić: Đilas uništio opoziciju

Večernje novosti pre 7 satijoš 2 povezane