"Pjongjang planira da suspenduje pregovore"

"Pjongjang planira da suspenduje pregovore"

B92 pre 4 dana
B92: "Pjongjang planira da suspenduje pregovore"
Seul -- Pjongjang planira da suspenduje razgovore o nuklearnom programu sa Vašingtonom posle neuspelog drugog samita Kim Džong Una i Donalda Trampa, javio je Tass.
Ruska agencija Tass je objavila ovu informaciju pozivajući se na severnokorejske vlasti. "Uopšte nemamo nameru da popustimo pred zahtevima SAD. Nismo takođe ni voljni da se uključujemo u takvu vrstu pregovora", izjavio je zamenik... »

Ruska agencija: Pjongjang planira suspendovanje pregovora sa Vašingtonom

Večernje novosti pre 4 dana
Pjongjang planira da suspenduje razgovore o nuklearnom programu sa Vašingtonom posle neuspelog drugog samita lidera Severne Koreje Kim Džong Una i američkog predsednika Donalda Trampa
Pjongjang planira da suspenduje razgovore o nuklearnom programu sa Vašingtonom posle neuspelog drugog samita lidera Severne Koreje Kim Džong Una i američkog predsednika Donalda Trampa, javila je danas ruska agencija Tass... »

Severna Koreja: Bez dogovora sa SAD, razmatra se suspenzija razgovora

RTS pre 4 dana
RTS: Severna Koreja: Bez dogovora sa SAD, razmatra se suspenzija razgovora
Zamenica severnokorejskog ministra spoljnih poslova Čoe Son Hui je izjavila da rukovodstvo Severne Koreje razmatra suspenziju razgovora o denuklerizaciji sa SAD.
Čoe Son Hui je na konferenciji za medije u Pjongjangu rekla da nemaju nameru da popuste američkim zahtevima istaknutim na samitu u Hanoju. Zamenica ministra je dodala kako za prekid razgovora krivi američku stranu koja je "je... »

Severna Koreja: Bez dogovora sa SAD

Dnevnik pre 4 dana
PJONGJANG: Zamenica severnokorejskog ministra spoljnih poslova Čoe Son Hui je danas izjavila da rukovodstvo Severne Koreje razmatra suspenziju razgovora o denuklerizaciji sa SAD.
Ona je na konferenciji za medije u Pjongjangu rekla da nemaju nameru da popuste američkim zahtevima istaknutim na samitu u Hanoju. Zamenica ministra je dodala kako za prekid razgovora krivi američku stranu koja je "je bila... »

Severna Koreja prekida pregovore: Nemamo nameru da popustimo američkim zahtevima! Pompeo i Bolton su stvorili atmosferu neprijateljstva i nepoverenja!

Kurir pre 4 dana
Zamenica severnokorejskog ministra spoljnih poslova Čoe Son Hui je danas izjavila da rukovodstvo Severne Koreje razmatra suspenziju razgovora o denuklerizaciji sa SAD.
Ona je na konferenciji za medije u Pjongjangu rekla da nemaju nameru da popuste američkim zahtevima istaknutim na samitu u Hanoju. Zamenica ministra je dodala kako za prekid razgovora krivi američku stranu koja je "je bila... »

Pjongjang prijeti prekidom nuklearnih pregovora s 'gangsterskim' Amerikancima

Al Jazeera pre 4 dana
Sjeverna Koreja razmatra prekidanje pregovora u vezi svog nuklearnog programa sa Sjedinjenim Američkim Državama.
Sjeverna Koreja razmatra prekidanje pregovora u vezi svog nuklearnog programa sa Sjedinjenim Američkim Državama te će možda razmotriti odustajanje od moratorija na razvoja projektila i nuklearna testiranja ukoliko Washington ne... »

Kim suspenduje pregovore sa Trampom?

Blic pre 4 dana
Severna Koreja razmatra suspenziju pregovora sa SAD i preispitaće zabranu raketnih i nuklearnih testova ukoliko Vašington ne učini neke ustupke, rekla je zamenica ministra spoljnih poslova Severne Koreje Čoe Son Hui. Ona je okrivila američke zvaničnike za neuspeh sastanka lidera SAD i Severne... »

Sjeverna Koreja prijeti prekidom nuklearnih pregovora s Amerikancima

SEEbiz pre 4 dana
PJONGJANG - Sjeverna Koreja razmatra prekidanje pregovora oko svojeg nuklearnog programa sa Sjedinjenim Državama te će možda razmotriti i odustajanje od moratorija na razvoja projektila i nuklearna testiranja ukoliko Washington ne napravi ustupke, rekla je zamjenica ministra vanjskih poslova u petak.
Zamjenica ministra vanjskih poslova Choe Son Hui optužila je američke dužnosnike za prekid pregovora prošlog mjeseca u Vijetnamu između Donalda Trumpa i Kim Jong Una, objavili su iz ruske agencije TASS i Associated Press. "Nemamo... »
©2019 Netmark d.o.o.