Povezane vesti

U koju grupu će Srbija? Žreb za Mundobasket na SK1

N1 Info 15.03.2019
Žrebanja grupa za Svetsko košarkaško prvensvto u Kini biće održano u subotu, a prenos iz Šenžena od 11 časova moći ćete da pratite na Sport Klubu 1. FIBA je u petak saopštila da se reprezentacija Srbije nalazi u drugom šeširu zajedno sa… »

Srbija u drugom šeširu za žreb za SP u košarci

Mozzart sport 15.03.2019
Predstavljena procedura sutrašnjeg žrebanja za šampionat u Kini. Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) objavila je jutros proceduru za žreb za Svetski kup koji se održava u Kini krajem ove godine. Žreb je na programu sutra od 18.30 po lokalnom… »

Srbija u drugom šeširu na žrebu za Svetsko prvenstvo u košarci

Politika 15.03.2019
ŠENDžEN – Košarkaška reprezentacija Srbije biće u drugom šeširu na sutrašnjem žrebu za Svetsko prvenstvo u Kini. Žreb će se održati u subotu od 11.30 po srednjoevropskom vremenu u Šendženu. Pored Srbije, u drugom šeširu su Argentina… »

Srbija u drugom šeširu žreba za Svetsko prvenstvo (video)

Sportski žurnal 15.03.2019
Prvi šešir čine domaćin Kina, branilac trofeja SAD, Španija i Francuska, dok su sa Srbijom u drugom Argentinom, Litvanijom i Grčkom jer su u istom šeširu. Reprezentacija Srbije nalazi se u drugom šeširu žreba u Šenženu za Svetsko prvenstvo u… »

Sutra je žreb za mundobasket: Srbija je u drugom šeširu, evo ko su potencijalni rivali (video)

Hot sport 15.03.2019
U kineskom gradu Šenženu sutra će biti obavljen žreb grupa za Svetsko prvenstvo, a Srbija se nalazi u drugom šeširu. Došlo je vreme da saznamo imena rivala na Mundobasketu u Kini. Znamo da će se Srbija naći u drugom šeširu. Žreb je zakazan za… »

Srbija u drugom šeširu žreba za Svetsko prvenstvo

Dnevnik 15.03.2019
ŠENŽEN: Reprezentacija Srbije nalazi se u drugom šeširu žreba u Šenženu za Svetsko prvenstvo u Kini, objavila je danas Muđunarodna košarkaška federacija (FIBA). Prvi šešir čine domaćin Kina, branilac trofeja SAD, Španija i Francuska, dok su… »

SP (žreb): Srbija čeka rivale iz drugog šešira (video)

Mondo 15.03.2019
U Šenženu u subotu u podne po srednjeevropskom vremenu biće obavljen žreb za Svetsko prvenstvo košarkaša. Srbija će sutra na žrebu koji je zakazan u Šenženu saznati imena rivala sa kojima će igrati u grupi na Svetskom kupu ovog leta… »

Srbija u drugom "šeširu" na žrebu grupa za Mundobasket

B92 15.03.2019
Reprezentacija Srbije nalazi se u drugom šeširu žreba u Šenženu za Svetsko prvenstvo u Kini, objavila je danas Muđunarodna košarkaška federacija (FIBA). Žreb u Šenženu zakazan je za subotu od 11.30 po srednjeevropskom vremenu. Prvi šešir… »

Srbija u drugom šeširu žreba za Svetsko prvenstvo

Večernje novosti 15.03.2019
Već je poznato da "orlovi" mogu da se sastanu samo sa protivnicima iz trećeg, šestog i sedmog šešira u prvoj fazi. Reprezentacija Srbije nalazi se u drugom šeširu žreba u Šenženu za Svetsko prvenstvo u Kini, objavila je danas Muđunarodna… »

Srbija u drugom šeširu žreba za Svetsko prvenstvo

Vesti online 15.03.2019
Reprezentacija Srbije nalazi se u drugom šeširu žreba u Šenženu za Svetsko prvenstvo u Kini, objavila je danas Muđunarodna košarkaška federacija (FIBA). Prvi šešir čine domaćin Kina, branilac trofeja SAD, Španija i Francuska, dok su sa… »

SP: Srbija u drugom šeširu, spisak rivala drastično smanjen, evo sa kim možemo u grupu!

Sportske.net 15.03.2019
Svetska košarkaška federacija (FIBA) obelodanila je kako će izgledati šeširi pred žreb grupne faze Mundobasketa i otkrila nam sa kojih 19 reprezentacija Srbija sigurno neće igrati u prvoj fazi turnira. Žreb za Svetsko prvenstvo u Kini zakazan je… »

Vesti dana »