Povezane vesti

Miljana i Zola se sele: U parove?! Ivan će videti sina, a evo koliko novca će dobiti za ovaj transfer

Blic pre 4 dana
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sa kojim se verila u rijaliti šou programu "Zadruga 2" uskoro bi mogli da se presele u drugi rijaliti. Miljana Kulić i Zola su navodno dobili poziv da pređu u rijaliti "Parovi" i to za sumu od 140.000 evra koju će ukoliko se odluče na ovaj korak, kako kaže dobro... »

Rijaliti preletačica! Marić gradi posebnu luks sobu za malog Željka! Ivan će napokon videti sina, a evo šta će još sve da im obezbede kako bi u vili gledali trojku - Miljana, Zola, Ivan!

Kurir pre 4 dana
Miljana i Zola navodno uskoro prelaze u rijaliti Parove budući da su im pronudili ogroman honorar. Prema poslednjim informacijama, Miljana i Zola se dvoume šta da učine, a kako ništa ne bi prepustili slučaju, produkcija će odigrati ključni potez. "Čelnici kuće su svesni da su Miljana i Zola dobri... »

Miljana i Zola nakon bežanja iz Zadruge dobili ponudu od 140.000 evra!

Svet pre 4 dana
Miljana Kulić i njen verenik Lazar Čolić Zola iz Zadruge su pobegli 11. marta, a iako se ne javljaju na telefone i ne daju izjave, naša ekipa uspela je Miljanu da uslika na kapiji porodične kuće u prilično potresnom izdanju. Međutim, da njih dvoje ne miruju dokazuje i činjenica da već razmišljaju o... »

Profitirali bežanjem iz rijalitija Zadruga 2! Miljana i Zola ulaze u Parove!

Svet plus pre 4 dana
Dobili su ponudu koju ne mogu da odbiju! Profitirali su bežanjem iz rijalitija "Zadruga 2"! Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola ulaze u "Parove" i to za ogromnu cifru!
Miljana Kulić i Zola navodno u rijaliti "Parovi" ulaze za 140.000 evra. Dobro obavešten izvor tvrdi: "Miljana i Zola definitivno ulaze u Parove. Od kada su pobegli iz Zadruge pregovaraju sa čelnicima Hepi televizije i na kraju su... »

Transfer nad transferima! Miljana i Zola prelaze u Parove?! Zola nedeljno u Zadruzi uzimao 150 €, a Marić im ponudio unapred 140.000 €, ali to nije sve...

Kurir pre 4 dana
Miljana Kulić i njen verenik Lazar Čolić Zola napustili su Zadrugu, a sada su dobili ponudu koju ne mogu odbiti. Naime, njih dvoje navodno ulaze u rijaliti Parovi za 140.000 evra. "Miljana i Zola definitivno ulaze u Parove. Od kada su pobegli iz Zadruge pregovaraju sa čelnicima Hepi televizije i na... »
©2019 Netmark d.o.o.