Povezane vesti

Pretučen Goran Đorđević

OK radio 15.03.2019
Goran Đorđević, direktor „Vodovoda“ iz Vranja i generalni sekretar GrO Srpske napredne stranke, teško je pretučen ispred svoje kuće u noći između četvrtka i petka. Prema raspoloživim informacijama, Đorđević je zbrinut u ZC Vranje… »

Đorđević: Napadači su me šipkama udarili u glavu

OK radio 15.03.2019
Goran Đorđević, generalni sekretar SNS u Vranju i direktor „Vodovoda“, potvrdio je da su njega i njegovu porodicu u četvrtak uveče, na pragu porodične kuće napala dvojica maskiranih muškarca. Đorđević je rekao da se incident dogodio u devet… »

SPS osudio napad

Jug press 15.03.2019
VRANJE Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju, najoštrije osuđuje napad na sekretara Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Vranju i direktora JP „Vodovod“ Gorana Đorđevića i njegovu porodicu, koji se desio sinoć desio… »

Demokrate osudile napad

Jug press 15.03.2019
VRANJE Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju najoštrije osuđuje jučerašnji napad na Gorana Đorđevića, generalnog sekretara Gradskog odbora Srpske napredne stranke i na njegovu porodicu. „Nedopustivo je i bez opravdanja nasilje pod bilo kojim… »

DS najoštrije osudio napad na funkcionera SNS-a

Jugmedia 15.03.2019
Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju najoštrije osuđuje jučerašnji napad na Gorana Đorđevića, generalnog sekretara Gradskog odbora Srpske napredne stranke i na njegovu porodicu, kaže su saopštenju koje je potpisao GrO DS Vranje. Nedopustivo… »

Napadnuti funkcioner SNS u Vranju i njegova porodica

Jug press 15.03.2019
VRANJE Dvojica maskiranih muškarca metalnim šipkama napali su Gorana Đorđevića, direktora JP „Vodovod“ i generalnog sekretara SNS u Vranju i njegovu porodicu na pragu njegove kuće, u četvrtak, oko 21 sat. Đorđević je to potvrdio na… »

Pretučeni direktor iz Vranja za kurir: Dvojica sa fantomkama su me tukla pred sinom (10), pa mi napala i ćerku (16)! Kad je…

Kurir 15.03.2019
VRANJE - Direktora JP “Vodovod” u Vranju Gorana Đorđevića, i njegovu porodicu pretukli su maskirani napadači u četvrtak uveče na pragu porodične kuće. Napad na Đorđevića koji je i generalni sekretar GO Srpske napredne stranke odigrao se oko… »

Pretučen direktor vranjskog Vodovoda: Dvojica maskiranih napadača prvo nasrnula na Đorđevića, pa onda na njegovu suprugu i…

Kurir 15.03.2019
Dvojica maskiranih napadača napali su i pretukli direktora vranjskog Vodovoda i sekretara Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Gorana Đorđevića, rečeno je u policiji. Kako prenosi sajt "Južne vesti", napad se dogodio u četvrtak uveče… »

Pretučen direktor Vodovoda

Jugmedia 15.03.2019
Direktor vranjskog preduzeća „Vodovod“ i generalni sekretar GrO SNS u Vranju Goran Đorđević, pretučen je ispred svoje kuće u noći između četvrtka i petka. Iz policijske uprave Vranje, potvrdili su za juGmediu da je događaj prijavljen, ali ne… »

Dvojica maskiranih muškaraca metalnim šipkama napali funkcionera SNS i njegovu porodicu u dvorištu njihove kuće

Telegraf 15.03.2019
Đorđević je zbrinut u ZC Vranje sa dva hematoma na glavi i nekoliko polomljenih prstiju. Goran Đorđević, direktor "Vodovoda" iz Vranja i generalni sekretar GrO Srpske napredne stranke u ovom gradu, teško je pretučen ispred svoje kuće u noći… »

Miljana će biti sahranjena u Jagodini

OK radio 15.03.2019
Miljana Ristić Stanković,nastavnica srpskog iz Vranja, koja je preminula u Londonu, biće sahranjena u nedelju, 17. marta u 13,30, u rodnoj Jagodinni, na gradskom groblju. Miljana je preminula 8. marta na lečenju u Londonu, a bolovala je od akutne… »

Vesti dana »