Đorđević: Napadači su me šipkama udarili u glavu

Đorđević: Napadači su me šipkama udarili u glavu

OK radio pre 4 dana
Goran Đorđević, generalni sekretar SNS u Vranju i direktor „Vodovoda“, potvrdio je da su njega i njegovu porodicu u četvrtak uveče, na pragu porodične kuće napala dvojica maskiranih muškarca.
Đorđević je rekao da se incident dogodio u devet uveče, u naselju Ogledna stanica kada je dovezao svog sina sa treninga. - Parkirao sam auto i spremali smo se da uđemo u kuću, kada su nas napali, mene i moju porodicu. Tu je bila... »

Pretučen Goran Đorđević

OK radio pre 4 dana
Goran Đorđević, direktor „Vodovoda“ iz Vranja i generalni sekretar GrO Srpske napredne stranke, teško je pretučen ispred svoje kuće u noći između četvrtka i petka.
Prema raspoloživim informacijama, Đorđević je zbrinut u ZC Vranje. Policijska uprava Vranje je potvrdila da se događaj odigrao, ne navodeći imena. - Odmah po prijavi da su 14. marta ove godine, oko 21 sat, dvojica maskiranih... »

SPS osudio napad

Jug press pre 4 dana
VRANJE Gradski odbor Socijalističke partije Srbije u Vranju, najoštrije osuđuje napad na sekretara Gradskog odbora Srpske Napredne Stranke u Vranju i direktora JP „Vodovod“ Gorana Đorđevića i njegovu porodicu, koji se desio sinoć desio. „Pozivamo nadležne službe da najhitnije pronađu počinioce ovog... »

Demokrate osudile napad

Jug press pre 4 dana
VRANJE Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju najoštrije osuđuje jučerašnji napad na Gorana Đorđevića, generalnog sekretara Gradskog odbora Srpske napredne stranke i na njegovu porodicu. „Nedopustivo je i bez opravdanja nasilje pod bilo kojim izgovorom. Državni organi, policija i pravosuđe,... »

DS najoštrije osudio napad na funkcionera SNS-a

Jugmedia pre 4 dana
Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju najoštrije osuđuje jučerašnji napad na Gorana Đorđevića, generalnog sekretara Gradskog odbora Srpske napredne stranke i na njegovu porodicu, kaže su saopštenju koje je potpisao GrO DS Vranje. Nedopustivo je, navodi se u saopštenju, i bez opravdanja nasilјe... »

Napadnuti funkcioner SNS u Vranju i njegova porodica

Jug press pre 4 dana
VRANJE Dvojica maskiranih muškarca metalnim šipkama napali su Gorana Đorđevića, direktora JP „Vodovod“ i generalnog sekretara SNS u Vranju i njegovu porodicu na pragu njegove kuće, u četvrtak, oko 21 sat. Đorđević je to potvrdio na konfernciji za novinare koja je, u petak, održana u prostorijama... »

Pretučeni direktor iz Vranja za kurir: Dvojica sa fantomkama su me tukla pred sinom (10), pa mi napala i ćerku (16)! Kad je moja žena uspela da im otme metalnu šipku, dali su se u beg (kurir TV)

Kurir pre 4 dana
VRANJE - Direktora JP “Vodovod” u Vranju Gorana Đorđevića, i njegovu porodicu pretukli su maskirani napadači u četvrtak uveče na pragu porodične kuće. Napad na Đorđevića koji je i generalni sekretar GO Srpske napredne stranke odigrao se oko 21 čas u četvrtak u trenutku kada se Đorđević sa porodicom... »

Pretučen direktor vranjskog Vodovoda: Dvojica maskiranih napadača prvo nasrnula na Đorđevića, pa onda na njegovu suprugu i maloletnu ćerku!

Kurir pre 4 dana
Dvojica maskiranih napadača napali su i pretukli direktora vranjskog Vodovoda i sekretara Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Gorana Đorđevića, rečeno je u policiji. Kako prenosi sajt "Južne vesti", napad se dogodio u četvrtak uveče ispred Đorđevićeve porodične kuće u Vranju, a policija... »

Dvojica maskiranih muškaraca metalnim šipkama napali funkcionera SNS i njegovu porodicu u dvorištu njihove kuće

Telegraf pre 4 dana
Đorđević je zbrinut u ZC Vranje sa dva hematoma na glavi i nekoliko polomljenih prstiju
Goran Đorđević, direktor "Vodovoda" iz Vranja i generalni sekretar GrO Srpske napredne stranke u ovom gradu, teško je pretučen ispred svoje kuće u noći između četvrtka i petka. Prema raspoloživim informacijama, Đorđević je... »

Pretučen direktor Vodovoda

Jugmedia pre 4 dana
Direktor vranjskog preduzeća „Vodovod“ i generalni sekretar GrO SNS u Vranju Goran Đorđević, pretučen je ispred svoje kuće u noći između četvrtka i petka. Iz policijske uprave Vranje, potvrdili su za juGmediu da je događaj prijavljen, ali ne otkrivajući imena, i da je o svemu obavešteno Osnovno... »

Miljana će biti sahranjena u Jagodini

OK radio pre 4 dana
Miljana Ristić Stanković,nastavnica srpskog iz Vranja, koja je preminula u Londonu, biće sahranjena u nedelju, 17. marta u 13,30, u rodnoj Jagodinni, na gradskom groblju.
Miljana je preminula 8. marta na lečenju u Londonu, a bolovala je od akutne mijeloblastne leukemije. Za njeno lečenje novac je prikupljan na mnogim akcijama u Vranju, Jagodini i čitavoj zemlji. Vulgarni, uvredljivi i komentari u... »

Uhapšeni Zrenjaninci pušteni iz pritvora

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Izraelska ministarka u kampanji koristi parfem "Fašizam" (VIDEO)

Vesti online  pre 3 sata  još 1 povezana

Zapalio se avion pri sletanju, svi putnici evakuisani

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana

Više od 238 žrtava ciklona u Mozambiku

Blic  pre 4 sata  još 2 povezane
©2019 Netmark d.o.o.