Beogradska filharmonija u spomen Zoranu Đinđiću

Čelo u pratnji bičeva i metli

Večernje novosti pre 4 dana
Maja Bogdanović, pred nastup na koncertu BF. Koncert “Azul” Golihova izvodim u timu neuobičajenog sastava
PROSLAVLjENA čelistkinja Maja Bogdanović, na veliku radost svoju, ali i naših filharmoničara, u petak veče od 20 časova ponovo svira u Kolarčevoj zadužbini, kao solista na koncertu koji Beogradska filharmonija tradicionalno... »

Beogradska filharmonija u spomen Zoranu Đinđiću

Danas pre 4 dana
Balkanska premijera u Mudroslovlju Violončelistkinja svetskog glasa Maja Bogdanović i Beogradska filharmonija zajedno sa dirigentom Hauardom Grifitsom za večeras pripremaju balkansku premijeru kompozicije „Azul“ Osvalda Golihova.
Reč je o četvrtom koncertu iz ciklusa „Mudroslovlje“, na čijem programu su i „Posveta bogu Bahu“ Zorana Hristića“ i Skrjabinova „Božanstvena poema“. Koncert će biti posvećen uspomeni na ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića.... »

BGF: Novo delo Zorana Hristića premijerno na Kolarcu

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Filharmonijski koncert na Kolarcu večeras će tradicionalno biti posvećen uspomeni na ubijenog premijera Zorana Ćinđića.
Kako je najavljeno, Beogradska filharmonija će pod upravom maestra Hauarda Grifitsa izvesti balkansku premijeru kompozicije “Azul” Osvalda Golihova, u kojoj će kao solistkinja nastupiti naša poznata violončelistkinja Maja... »
©2019 Netmark d.o.o.