Uhapšen u Boru zbog droge

Uhapšen u Boru zbog droge

Dnevnik pre 4 dana
BOR: Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su Z. R. (40) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Policija je zatekla osumnjičenog dok je u jednom dvorištu obavljao poslove sanacije i tom prilikom mu je u kanti poludisperzije pronašla oko 48 grama spida, a u paklici cigarete i manju količinu marihuane, saopštila je Policijska... »

Spid u kanti poludisperzije: Uhapšen Boranin (40) zbog posedovanja droge

Blic pre 4 dana
Borska policija uhapsila je Z. R. (40) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Sve se odigralo u jednom dvorištu u Boru. Policija je na tom mestu zatekla Z.R. u trenutku dok je obavljao poslove sanacije. Policajci su mu u kanti... »

Pronašli mu spid i marihuanu: Uhapšen diler u Boru

Kurir pre 4 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su Z. R. (40) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je zatekla osumnjičenog dok je u jednom dvorištu obavljao poslove sanacije i tom prilikom mu je u... »

Policija u Zaječaru uhapsila četiri osobe i zaplenila 880 grama marihuane

Večernje novosti pre 4 dana
Ovdašnja policija uhapsila je četiri osobe iz Zaječara i zaplenila oko 880 grama marihuane. Uhapšeni su: V. I. (29), D. R. (28), A. M. (25) i N. L. (26)
Ovdašnja policija uhapsila je četiri osobe iz Zaječara i zaplenila oko 880 grama marihuane. Uhapšeni su: V. I. (29), D. R. (28), A. M. (25) i N. L. (26). Policija je u iznajmljenom stanu u kojem žive V.I. i D.R. pronašla kesu sa... »

CG: Beograđanin uhapšen sa 93 kilograma marihuane

B92 pre 4 dana
B92: CG: Beograđanin uhapšen sa 93 kilograma marihuane
Podgorica -- Pripadnici crnogorske policije i carine zaplenili su na graničnom prelazu Vraćenovići 93 kilograma marihuane, saopšteno je iz Uprave policije i Uprave carina.
Marihuana je bila sakrivena u patosu prikolice vozila marke "Mercedes" kojim je upravljao J.B. (33) iz Beograda. "Policajci i carinici su uz pomoc specijalističke opreme - videoskopa, otkrili 91 pakovanje marihuane, mase oko 93... »

Uhapšene četiri osobe iz Zaječara zbog prodaje droge

Novi magazin pre 4 dana
Zaječarska policija uhapsila je četiri osobe iz tog grada zbog prodaje droge i zaplenila veću količinu marihuane, saopšteno je danas.
Uhapšeni su V.I. (29), D.R. (28), A.M. (25) i N.L. (26). Policija je u iznajmljenom stanu koji koriste V.I. i D.R. pronašla kesu sa 450 grama marihuane, šest paketića sa 79 grama i dve digitalne vage za precizno merenje, dok je u... »

Pala četvorica dilera u Zaječaru: U iznajmljenom stanu im pronašli paketiće marihuane

Kurir pre 4 dana
Zaječarska policija uhapsila je četiri osobe iz tog grada zbog prodaje droge i zaplenila veću količinu marihuane, saopšteno je danas. Uhapšeni su V.I. (29), D.R. (28), A.M. (25) i N.L. (26). Policija je u iznajmljenom stanu koji koriste V.I. i D.R. pronašla kesu sa 450 grama marihuane, šest... »

U Kraljevu zaplenila oko 22 kilograma marihuane

Politika pre 4 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu zaplenili su oko 22 kilograma marihuane i uhapsili I. J. (1986) iz Kraljeva, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. (Foto MUP Srbija) Policija je 26 paketa sa... »

Pun automobil droge Beograđanin uhapšen u Crnoj Gori sa 93 kilograma marihuane

Press pre 4 dana
Pripadnici crnogorske policije i carine zaplenili su na graničnom prelazu Vraćenovići 93 kilograma marihuane sakrive u patosu prikolice vozila marke "Mercedes" kojim je upravljao J. B. (33) iz Beograda, saopšteno je danas iz Uprave policije i Uprave carina.
Foto:Blic Policajci i carinici su uz pomoc specijalisticke opreme - videoskopa, otkrili 91 pakovanje marihuane, mase oko 93 kilograma, navode u Upravi policije, preneo je podgorički portal CdM. Nikšićka policija i carinici iz... »

Uhapšen beograđanin: Zaplenjeno skoro 100 kilograma droge na graničnom prelazu Vraćenovići (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
Policajci i carinici su uz pomoć specijalisticke opreme - videoskopa, otkrili 91 pakovanje marihuane, mase oko 93 kilograma", navode u Upravi policije
PODGORICA - Policajci i carinici su u četvrtak veče na Graničnom prelazu Vraćenovići pronašli i zaplenili 93 kilograma marihuane i uhapsili J.B. (33) iz Beograda zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena... »

Policija zaplenila 22 kilograma droge u Kraljevu

Novi magazin pre 4 dana
Kraljevačka policija uhapsila je I.J. (33) iz tog grada zbog proizvodnje i prodaje droge i kod njega zaplenila 22 kilograma marihuane, saopšteno je danas.
Kako se navodi, policija je 26 paketa sa marihuanom pronašla u posebno napravljenoj pregradi ispod prednjih sedišta automobila kraljevačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao uhapšeni. Njemu je određeno zadržavanje do 48... »

Zaplenjeno 93 kilograma marihuane kod Beograđanina

RTV pre 4 dana
RTV: Zaplenjeno 93 kilograma marihuane kod Beograđanina
PODGORICA - Pripadnici crnogorske policije i carine zaplenili su na graničnom prelazu Vraćenovići 93 kilograma marihuane sakrivene u patosu prikolice vozila Mercedes džip kojim je upravljao J.B. (33) iz Beograda, saopšteno je danas iz Uprave policije i Uprave carina.
"Policajci i carinici su uz pomoć specijalističke opreme - videoskopa, otkrili 91 pakovanje marihuane, mase oko 93 kilograma", navode u Upravi policije, preneo je podgorički portal CdM. Nikšićka policija i carinici iz ispostave... »

U Kraljevu zaplenjeno 22 kilograma marihuane

Danas pre 4 dana
Policija je u Kraljevu zaplenila oko 22 kilograma marihuane i uhapsili I. J. (33) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Kako navodi MUP, policija je 26 paketa sa marihuanom pronašla u posebno napravljenoj pregradi ispod prednjih sedišta „audija“ kraljevačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao I. J. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48... »

Dve velike zaplene marihuane: Beograđanin pao sa 93 kg u patosu terenca, a Kraljevčanin sa 22 kg ispod prednjih sedišta

Kurir pre 4 dana
PODGORICA/KRALJEVO - Pripadnici crnogorske policije i carine zaplenili su na graničnom prelazu Vraćenovići 93 kilograma marihuane sakrive u patosu prikolice vozila marke "mercedes" kojim je upravljao J.B. (33) iz Beograda, saopšteno je danas iz Uprave policije i Uprave carina. Policajci i carinici... »

Beograđanin uhapšen sa 93 kilograma marihuane

Politika pre 4 dana
PODGORICA – Pripadnici crnogorske policije i carine zaplenili su na graničnom prelazu Vraćenovići 93 kilograma marihuane sakrive u patosu prikolice vozila marke „Mercedes” kojim je upravljao J.B. (33) iz Beograda, saopšteno je danas iz Uprave policije i Uprave carina, prenosi Tanjug. Policajci i... »

Beograđanin uhapšen u Crnoj Gori s 93 kilograma marihuane

Dnevnik pre 4 dana
PODGORICA: Pripadnici crnogorske policije i carine zaplenili su na graničnom prelazu Vraćenovići 93 kilograma marihuane sakrivene u patosu prikolice vozila marke „mercedes“ kojim je upravljao J.B. (33) iz Beograda, saopšteno je iz Uprave policije i Uprave carina.
Policajci i carinici su uz pomoc specijalisticke opreme - videoskopa, otkrili 91 pakovanje marihuane, mase oko 93 kilograma, navode u Upravi policije, preneo je podgorički portal CdM. Nikšićka policija i carinici iz ispostave... »

Kraljevčanin u "audiju" krio 22 kilograma marihuane

Blic pre 4 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu zaplenili su oko 22 kilograma marihuane i uhapsili I. J. (1986) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Kako je saopštio MUP Kraljeva, policija je 26... »

Pun automobil droge: Beograđanin uhapšen u Crnoj Gori sa 93 kilograma marihuane

Blic pre 4 dana
Pripadnici crnogorske policije i carine zaplenili su na graničnom prelazu Vraćenovići 93 kilograma marihuane sakrive u patosu prikolice vozila marke "Mercedes" kojim je upravljao J. B. (33) iz Beograda, saopšteno je danas iz Uprave policije i Uprave carina. Policajci i carinici su uz pomoc... »

Kraljevo: Uhapšen sa 22 kilograma marihuane

B92 pre 4 dana
B92: Kraljevo: Uhapšen sa 22 kilograma marihuane
Kraljevačka policija uhapsila je I.J. (33) iz tog grada zbog proizvodnje i prodaje droge i kod njega zaplenila 22 kilograma marihuane.
Kako se navodi, policija je 26 paketa sa marihuanom pronašla u posebno napravljenoj pregradi ispod prednjih sedišta automobila kraljevačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao uhapšeni. Njemu je određeno zadržavanje do 48... »

Zaplenjeno 22 kilograma maruhiane (foto)

Večernje novosti pre 4 dana
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kraljevu zaplenili su oko 22 kilograma marihuane i uhapsili I. J. (1986) iz Kraljeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u... »

Zaplena heroina u Nišu, uhapšeni osumnjičeni

RTS pre 4 dana
RTS: Zaplena heroina u Nišu, uhapšeni osumnjičeni
Dva muškarca su uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je Policijska uprava Niš.
Policija u Nišu je dva paketa sa 38,7 grama heroina i digitalnu vagicu sa tragovima opojne droge pronašla skrivenu iza radija, u vozilu u kom su bili N. M. (1969) i D. K. (1979) iz Niša. Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog... »

Zaplenjeno 22 kilograma marihuane u Kraljevu

RTV pre 4 dana
RTV: Zaplenjeno 22 kilograma marihuane u Kraljevu
KRALJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kralјevu zaplenili su oko 22 kilograma marihuane i uhapsili I.J. (1986) iz Kralјeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.
Policija je 26 paketa sa marihuanom pronašla u posebno napravlјenoj pregradi ispod prednjih sedišta audija kralјevačkih registarskih oznaka, kojim je upravlјao I.J. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će,... »

Hapšenje u Nišu: Heroin sakrili iza radija u kolima

Blic pre 4 dana
Niška policija uhapsila je N.M. (50) i D.K. (40) iz Niša nakon što su u vozilu u kojem su se nalazili pronađena dva paketa sa 38,7 grama heroina i digitalnu vagicu sa tragovima opojne droge. Droga je bila sakrivena iza radija u vozilu, u kojem su bila dvojica osumnjičenih. Po nalogu Višeg javnog... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.