Povezane vesti

Novi incident Boinga 737: Otkazao motor na nebu iznad Rusije

Politika pre 4 dana
MOSKVA – Avion „boing 737-800” morao je hitno da sleti u petak na severozapadu Rusije, u gradu Siktivkar, a prema nepotvrdenim informacijama, razlog za ovo je otkazivanje motora, preneo je Sputnjik. „Dogodilo se vanredno sletanje u Siktivkar. U toku je istraga, prema preliminarnim podacima, kvar... »

Novi incident „boinga 737“: Otkazao motor na nebu iznad Rusije

Večernje novosti pre 4 dana
Avion „Boing 737-800“ morao je hitno da sleti u petak na severozapadu Rusije, u gradu Siktivkar, a prema nepotvrđenim informacijama, razlog za ovo je otkazivanje motora
Avion „Boing 737-800“ morao je hitno da sleti u petak na severozapadu Rusije, u gradu Siktivkar, a prema nepotvrđenim informacijama, razlog za ovo je otkazivanje motora. „Dogodilo se vanredno sletanje u Siktivkar. U toku je... »

Boing hitno prizemljen: Avion sa 163 ljudi prinudno sleteo na severu Rusije, stao mu motor u sred vazduha

Blic pre 4 dana
“Boing 737-800” prinudno je sleteo danas u grad Siktivkar na severu Rusije, potvrdili su za RT lokalni zvaničnici za transport. Sumnja se da je uzrok incidenta kvar motora. U avionu je bilo 157 putnika i šest članova posade. -Prvi izveštaju ukazuju da je jedan od motora letelice prestao da radi u... »

Novi incident – boingu otkazao motor?

B92 pre 4 dana
B92: Novi incident – boingu otkazao motor?
Avion tipa boing 737-800 je prinudno sleteo u Siktivkar, grad na severozapadu Rusije, zbog problema s motorom, preneli su mediji.
Kako se navodi, ruski Istražni komitet je otvorio slučaj, a pretpostavlja se da je uzrok uzbune kvar na sistemu. "Dogodilo se prinudno sletanje. Istraga je u toku. Prvi podaci pokazuju da je otkazao motor”, preneo je Sputnjik.... »

Novi incident Boinga 737: Otkazao motor na nebu iznad Rusije

Vesti online pre 4 dana
Avion Boing 737-800 morao je hitno da sleti u petak na severozapadu Rusije, u gradu Siktivkar, a prema nepotvrdenim informacijama, razlog za ovo je otkazivanje motora, preneo je Sputnjik.
- Dogodilo se vanredno sletanje u Siktivkar. U toku je istraga, prema preliminarnim podacima, kvar motora je razlog za hitno sletanje - rekao je portparol Ruskog istražnog odbora. Avion, koji je putovao iz grada Mirni, koji se... »

Novi incident boinga 737, otkazao motor iznad Rusije

RTS pre 4 dana
RTS: Novi incident boinga 737, otkazao motor iznad Rusije
Avion boing 737-800 morao je hitno da sleti na severozapadu Rusije, u gradu Siktivkar, a prema nepotvrđenim informacijama, razlog za ovo je otkazivanje motora, preneo je "Sputnjik".
Portparol Ruskog istražnog odbora rekao je da je u toku istraga koja će utvrditi zašto je došlo do vanrednog sletanja boinga 737-800 u Siktivkar, ali navodi da prema preliminarnim podacima kvar motora je razlog za hitno sletanje.... »

Novi incident Boinga 737: Otkazao motor na nebu iznad Rusije

Dnevnik pre 4 dana
MOSKVA: Avion Boing 737-800 morao je hitno da sleti u petak na severozapadu Rusije, u gradu Siktivkar, a prema nepotvrdenim informacijama, razlog za ovo je otkazivanje motora, preneo je Sputnjik.
Dogodilo se vanredno sletanje u Siktivkar. U toku je istraga, prema preliminarnim podacima, kvar motora je razlog za hitno sletanje, rekao je portparol Ruskog istražnog odbora. Avion, koji je putovao iz grada Mirni, koji se... »

Novi incident Boinga 737: Otkazao motor na nebu iznad Rusije

RTV pre 4 dana
RTV: Novi incident Boinga 737: Otkazao motor na nebu iznad Rusije
MOSKVA - Avion Boing 737-800 morao je hitno da sleti u petak na severozapadu Rusije, u gradu Siktivkar, a prema nepotvrđenim informacijama, razlog za ovo je otkazivanje motora, preneo je Sputnjik.
"Dogodilo se vanredno sletanje u Siktivkar. U toku je istraga, prema preliminarnim podacima, kvar motora je razlog za hitno sletanje", rekao je portparol Ruskog istražnog odbora. Avion, koji je putovao iz grada Mirni, koji se... »

Hitno prinudno sletanje boinga 737-800: Sprečena tragedija, na avionu sa 157 putnika otkazao motor! Hitno sleteo u Siktivkar na severu Rusije!

Kurir pre 4 dana
Avion boing 737-800 morao je prinudno da sleti u Siktivkar na severu Rusije, potvrdili su lokalni zvaničnici.
Kao razlog za prinudno sletanje se za sada navodi mogući kvar na motoru aviona. #Boeing 737-800 makes emergency landing in Northern Russia, reports of engine failure https://t.co/lOrwQoKfYn pic.twitter.com/3kjGtFPDJJ — RT... »

Novi incident Boinga 737!

Mondo pre 4 dana
Avion Boing 737-800 morao je hitno da sleti u petak na severozapadu Rusije, u gradu Siktivkar, a prema nepotvrdenim informacijama, razlog za ovo je otkazivanje motora, preneo je "Sputnjik".
Foto: Tanjug/AP Photo/Ted S. Warren "Dogodilo se vanredno sletanje u Siktivkar. U toku je istraga, prema preliminarnim podacima, kvar motora je razlog za hitno sletanje", rekao je portparol Ruskog istražnog odbora. Avion, koji je... »

Jankov: Nisu nasilnici kao što ih prikazuju

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Petorica demonstranata puštena iz zatvora

B92  pre 2 sata  još 1 povezana

Izraelska ministarka u kampanji koristi parfem "Fašizam" (VIDEO)

Vesti online  pre 3 sata  još 1 povezana

Zapalio se avion pri sletanju, svi putnici evakuisani

Večernje novosti  pre 4 sata  još 1 povezana

Više od 238 žrtava ciklona u Mozambiku

Blic  pre 3 sata  još 2 povezane
©2019 Netmark d.o.o.