Povezane vesti

"Uhvatila je za bradu i: Stezala..." Pacijentkinja napala doktorku novosadskog Doma zdravlja, stažista je jedva spasao

Blic pre 6 dana
Dr Nada Šarčević napadnuta je u svojoj ordinaciji u novosadskoj ambulanti ''Jovan Jovanović Zmaj'' 28. februara, a kako saznaje ''Blic'', nju je od besne pacijentkinje u ordinaciji spasao lekar stažista. Nadležni iz Doma zdravlja ''Novi Sad'' potvrdili su nam da se incident dogodio uz napomenu da... »

Novi Sad: Pacijentkinja napala doktorku

B92 pre 6 dana
B92: Novi Sad: Pacijentkinja napala doktorku
Doktorku Nadu Šarčević, specijalistu opšte medicine u ambulanti u Novom Sadu, napala je na radnom mestu pacijentkinja drugog lekara.
Kako saznaje portal 021.rs, pacijentkinja je napala doktorku “u potrazi za uputom“. Incident se dogodio 28. februara u ambulanti u kojoj dr Šarčević radi sa svojim pacijentima. Kako kaže, tog dana je, kao i uvek, bilo puno posla,... »

Napadnuta još jedna doktorka u Zmaj Ognjena Vuka

Radio 021 pre 6 dana
Doktorku Nadu Šarčević, specijalistu opšte medicine u ambulanti u Zmaj Ognjena Vuka, napala je na radnom mestu pacijentkinja drugog lekara u potrazi za uputom, saznaje 021.
Incident se dogodio 28. februara u ambulanti u kojoj dr Šarčević radi sa svojim pacijentima. Kako kaže, tog dana je, kao i uvek, bilo puno posla, a pacijentkinja njenog kolege koji nije bio u prepodnevnoj smeni došla je nakon što... »

Komentari na drugim sajtovima

©2019 Netmark d.o.o.