Povezane vesti
„Sve što sam rekao, potvrđujem“ Mektić saslušan u Tužilaštvu povodom izjava o naoružavanju selefija
Blic 15.03.2019
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić saslušan je u Tužilaštvu BiH zbog navoda o tome da su hrvatski obaveštajci i diplomate vrbovali pripadnike selefijskog pokreta za krijumčarenje naoružanja u BiH. Mektić je nakon saslušanja u Tužilaštvu BiH rekao… »
Dragan Mektić saslušan u Tužilaštvu BiH: Ovo je zlonamerno! Pitali me otkud znam za špijunsku aferu, pa valjda sam ministar…
Kurir 15.03.2019
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić ispitan je u Tužilaštvu BiH u vezi sa izjavama koje je dao u protekla dva dana, a koje se odnose na navodnu špijunsku aferu u BiH. Reč je o Mektićevim tvrdnjama da su hrvatski obaveštajci i diplomate pokušali da… »
Vesti dana »

Inflacija u Srbiji blago pala, voće rekorder poskupljenja
Bloomberg Adria pre 31 minutajoš 26 povezanih

Od oktobra poskupljuje centralno grejanje! Evo koliko će novca građani morati da izdvoje za tople radijatore
Kurir pre 3 satajoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo vreme sa sunčanim intervalima i kratkotrajnom kišom u brdsko-planinskim predelima
Naslovi.ai pre 31 minutajoš 33 povezane

Rubio: Presuda Bolsonaru je lov na veštice, adekvatno ćemo odgovoriti
NIN pre 4 satijoš 25 povezanih

Nove mere države već daju rezultate Očigledno je i vidljivo smanjenje cena, prvi izveštaj tržišne inspekcije u ponedeljak
Alo pre 6 minutajoš 16 povezanih