Повезане вести
„Све што сам рекао, потврђујем“ Мектић саслушан у Тужилаштву поводом изјава о наоружавању селефија
Блиц 15.03.2019
Министар безбедности БиХ Драган Мектић саслушан је у Тужилаштву БиХ због навода о томе да су хрватски обавештајци и дипломате врбовали припаднике селефијског покрета за кријумчарење наоружања у БиХ. Мектић је након саслушања у… »
Драган Мектић саслушан у Тужилаштву БиХ: Ово је злонамерно! Питали ме откуд знам за шпијунску аферу, па ваљда сам министар…
Курир 15.03.2019
Министар безбедности БиХ Драган Мектић испитан је у Тужилаштву БиХ у вези са изјавама које је дао у протекла два дана, а које се односе на наводну шпијунску аферу у БиХ. Реч је о Мектићевим тврдњама да су хрватски обавештајци и… »
Вести дана »
Трамп: САД ће прерађивати и продавати венецуеланску нафту; Урадићемо нешто на Гренланду, свиђало им се то или не
РТВ пре 9 минутајош 4 повезане
Ухапшен отац малолетника (16) који је на Божић упуцао бабу и деду на Звездари: Ево за шта се терети!
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Жена је ложила ватру, па комшији запалила стан. Велики пожар у згради у Мајданпеку, 20 људи завршило у болници
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана