Povezane vesti
„Sve što sam rekao, potvrđujem“ Mektić saslušan u Tužilaštvu povodom izjava o naoružavanju selefija
Blic 15.03.2019
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić saslušan je u Tužilaštvu BiH zbog navoda o tome da su hrvatski obaveštajci i diplomate vrbovali pripadnike selefijskog pokreta za krijumčarenje naoružanja u BiH. Mektić je nakon saslušanja u Tužilaštvu BiH… »
Dragan Mektić saslušan u Tužilaštvu BiH: Ovo je zlonamerno! Pitali me otkud znam za špijunsku aferu, pa valjda sam…
Kurir 15.03.2019
Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić ispitan je u Tužilaštvu BiH u vezi sa izjavama koje je dao u protekla dva dana, a koje se odnose na navodnu špijunsku aferu u BiH. Reč je o Mektićevim tvrdnjama da su hrvatski obaveštajci i diplomate pokušali… »
Vesti dana »

Blokaderi kreću u koloni ka Kosjeriću da prave nerede Znaju da ih narod neće, pa spremaju haos! Motoristi i "veterani" krenuli iz Beograda (foto)
Kurir pre 3 minutajoš 150 povezanih

Velika izlaznost u Kosjeriću, pretnje posmatračima, opkoljeno stovarište sa članovima SNS, u Zaječaru desetine automobila kruže gradom (blog)
Novi magazin pre 13 minutajoš 28 povezanih

(Foto, video) vojska stigla na ulice, Tramp izdao hitno naređenje! Gori Los Anđeles: Sukobi policije i demonstranata, Vašington preti: "mobilizovaćemo ih!
Blic pre 2 satajoš 51 povezana

Krunićeva posle poraza u finalu Rolan Garosa: Verujem da mogu da nastavim ovim putem, ovo je samo početak
Politika pre 1 satjoš 61 povezana

Španija na nogama: Hiljade ljudi na protestima u Madridu protiv vlade Pedra Sančesa zbog korupcije (foto)
Blic pre 8 minutajoš 13 povezanih