Povezane vesti

Brnabić i i Stefanović sa šefom diplomatije Grenade

RTV 15.03.2019
BEOGRAD - Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je danas sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Čarlsom Piterom Dejvidom, koji je u zvaničnoj poseti Srbiji nakon što je Vlada Grenade ukinula sve prethodne odluke u vezi sa statusom Kosova i… »

Dejvid: Grenada čvrsto iza odluke da sačeka ishod dijaloga

RTV 15.03.2019
BEOGRAD - Grenada čvrsto stoji iza odluke o povlačenju nepriznavanja nezavisnosti Kosova i da sačeka ishod dijaloga, poručio je danas ministar spoljnih poslova Grenade Čarls Piter Dejvid nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom… »

Brnabić i Stefanović razgovarali sa šefom diplomatije Grenade

Večernje novosti 15.03.2019
Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Čarlsom Piterom Dejvidom. Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Čarlsom Piterom Dejvidom, koji je u… »

Brnabićeva i Stefanović sa šefom diplomatije Grenade

RTS 15.03.2019
Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Čarlsom Piterom Dejvidom, koji je u zvaničnoj poseti Srbiji nakon što je Vlada Grenade ukinula sve prethodne odluke u vezi sa statusom Kosova i poništila… »

Šef diplomatije Grenade sa Vučićem: Računajte na našu podršku

Press 15.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je Grenadi na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje. Foto:Blic On je danas, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada ove zemlje rekao da je odluka Grenade da povuče priznanje… »

Vučić: Odluka Grenade da povuče priznanje Kosova dokaz principijelnosti

N1 Info 15.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Dejvidom, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije. Kako je saopšteno iz kabineta predsednika, Vučić je rekao da je… »

Vučić: Grenada dokazala principijelnost u poštovanju međunarodnog prava

Novi magazin 15.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u razgovoru sa šefom diplomatije Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom da je povlačenjem jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova Grenada dala prednost nalaženju kompromisnog rešenja kroz dijalog i… »

Šef diplomatije Grenade sa Vučićem: Računajte na našu podršku

Blic 15.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je Grenadi na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje. On je danas, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada ove zemlje rekao da je odluka Grenade da povuče priznanje… »

Vučić sa ministrom Grenade: Mogućnost za saradnju u poljoprivredi

Danas 15.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje. Kako se navodi u saopštenju. Vučić je rekao da je… »

Vučić: Hvala Grenadi na podršci suverenitetu Srbije

Večernje novosti 15.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru… »

Vučić: Hvala Grenadi na podršci suverenitetu Srbije

RTS 15.03.2019
Predsednik Aleksandar Vučić je u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije. Aleksandar Vučić je rekao da je odluka Grenade da povuče… »

Vučić: Hvala Grenadi

B92 15.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je šefu diplomatije Grenade Piteru Čarlsu Dejvidu, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje. Vučić je rekao da je odluka Grenade da povuče priznanje jednostrano proglašene… »

Vučić: Hvala Grenadi na podršci suverenitetu Srbije

Dnevnik 15.03.2019
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru s ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje. Vučić je rekao da je odluka Grenade da… »

Vučić sa ministrom spoljnih poslova Grenade: Hvala na podršci suverenitetu Srbije

Kurir 15.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje. Vučić je rekao da je odluka Grenade da povuče… »

Vesti dana »