Brnabićeva i Stefanović sa šefom diplomatije Grenade

Brnabićeva i Stefanović sa šefom diplomatije Grenade

RTS pre 4 dana
RTS: Brnabićeva i Stefanović sa šefom diplomatije Grenade
Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Čarlsom Piterom Dejvidom, koji je u zvaničnoj poseti Srbiji nakon što je Vlada Grenade ukinula sve prethodne odluke u vezi sa statusom Kosova i poništila poziciju priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.
Premijerka Brnabić je zahvalila na takvoj odluci ali i na podršci Grenade da se kroz dijalog Beograda i Prištine dođe do kompromisnog rešenja, istakavši da je Beograd opredeljen za nastavak dijaloga i postizanje trajnog i... »

Brnabić i i Stefanović sa šefom diplomatije Grenade

RTV pre 4 dana
RTV: Brnabić i i Stefanović sa šefom diplomatije Grenade
BEOGRAD - Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je danas sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Čarlsom Piterom Dejvidom, koji je u zvaničnoj poseti Srbiji nakon što je Vlada Grenade ukinula sve prethodne odluke u vezi sa statusom Kosova i poništila poziciju priznanja jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.
Brnabić je zahvalila na takvoj odluci ali i na podršci Grenade da se kroz dijalog Beograda i Prištine dođe do kompromisnog rešenja, istakavši da je Beograd opredeljen za nastavak dijaloga i postizanje trajnog i održivog rešenja,... »

Dejvid: Grenada čvrsto iza odluke da sačeka ishod dijaloga

RTV pre 4 dana
RTV: Dejvid: Grenada čvrsto iza odluke da sačeka ishod dijaloga
BEOGRAD - Grenada čvrsto stoji iza odluke o povlačenju nepriznavanja nezavisnosti Kosova i da sačeka ishod dijaloga, poručio je danas ministar spoljnih poslova Grenade Čarls Piter Dejvid nakon sastanka sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem.
"Nedavno smo potpisali protokol koji je izrazio našu želju da radimo zajedno sa Srbijom po pitanju Kosova. Mi smo suspendovali sve prethodne izjave u vezi sa Kosovom, jer ne smemo da prejudiciramo rešenje ovog pitanja, već ono... »

Brnabić i Stefanović razgovarali sa šefom diplomatije Grenade

Večernje novosti pre 4 dana
Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Čarlsom Piterom Dejvidom
Predsednica Vlade Ana Brnabić razgovarala je sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Čarlsom Piterom Dejvidom, koji je u zvaničnoj poseti Srbiji nakon što je Vlada Grenade ukinula sve prethodne odluke u vezi sa statusom... »

Vučić: Odluka Grenade da povuče priznanje Kosova dokaz principijelnosti

N1 Info pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Dejvidom, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije.
Kako je saopšteno iz kabineta predsednika, Vučić je rekao da je odluka Grenade da povuče priznanje nezavisnosti Kosova i time da prednost nalaženju kompromisnog rešenja kroz dijalog, dokaz principijelnosti u poštovanju... »

Šef diplomatije Grenade sa Vučićem: Računajte na našu podršku

Press pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je Grenadi na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje.
Foto:Blic On je danas, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada ove zemlje rekao da je odluka Grenade da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, i time da prednost nalaženju kompromisnog rešenja kroz... »

Vučić: Grenada dokazala principijelnost u poštovanju međunarodnog prava

Novi magazin pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u razgovoru sa šefom diplomatije Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom da je povlačenjem jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova Grenada dala prednost nalaženju kompromisnog rešenja kroz dijalog i dokazala principijelnosti u poštovanju međunarodnog prava.
Kako je saopšteno iz njegovog kabineta, Vučić je istakao da je posebno važno što Grenada svoju podršku Srbiji pokazuje i u okviru međunarodnih organizacija. Ministar Dejvid je rekao da Srbija uvek može da računa na podršku... »

Šef diplomatije Grenade sa Vučićem: Računajte na našu podršku

Blic pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je Grenadi na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje. On je danas, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada ove zemlje rekao da je odluka Grenade da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, i time da... »

Vučić: Hvala Grenadi na podršci suverenitetu Srbije

RTS pre 4 dana
RTS: Vučić: Hvala Grenadi na podršci suverenitetu Srbije
Predsednik Aleksandar Vučić je u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu Srbije.
Aleksandar Vučić je rekao da je odluka Grenade da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i time da prednost nalaženju kompromisnog rešenja kroz dijalog, dokaz principijelnosti u poštovanju međunarodnog prava.... »

Vučić: Hvala Grenadi na podršci suverenitetu Srbije

Dnevnik pre 4 dana
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru s ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje.
Vučić je rekao da je odluka Grenade da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i time dâ prednost nalaženju kompromisnog rešenja kroz dijalog, dokaz principijelnosti u poštovanju međunarodnog prava. On je... »

Vučić sa ministrom spoljnih poslova Grenade: Hvala na podršci suverenitetu Srbije

Kurir pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje. Vučić je rekao da je odluka Grenade da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i... »

Vučić: Hvala Grenadi

B92 pre 4 dana
B92: Vučić: Hvala Grenadi
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je šefu diplomatije Grenade Piteru Čarlsu Dejvidu, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje.
Vučić je rekao da je odluka Grenade da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i time dâ prednost nalaženju kompromisnog rešenja kroz dijalog, dokaz principijelnosti u poštovanju međunarodnog prava. On je... »

Vučić: Hvala Grenadi na podršci suverenitetu Srbije

Večernje novosti pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje. Vučić je rekao da je odluka... »

Vučić sa ministrom Grenade: Mogućnost za saradnju u poljoprivredi

Danas pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, u razgovoru sa ministrom spoljnih poslova i rada Grenade Piterom Čarlsom Dejvidom, zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu i suverenitetu naše zemlje.
Kako se navodi u saopštenju. Vučić je rekao da je odluka Grenade da povuče priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova i time da prednost nalaženju kompromisnog rešenja kroz dijalog, dokaz principijelnosti u poštovanju... »
©2019 Netmark d.o.o.