Povezane vesti
Fabrici: EU dobila mandat da vodi dijalog o Kosovu, forma se neće menjati
N1 Info 15.03.2019
Šef Delagacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici izjavio je da je EU posvećena nastavku dijaloga Beograda i Prištine i da je neophodno ukidanje taksi na sprske proizvode kako bi se on nastavio. "Uvođenje taksi je bio jednostrani čin i taj čin mora da… »
Fabrici: Nema promene formata dijaloga Beograda i Prištine
RTV 15.03.2019
BEOGRAD - Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici izjavio je danas da je stav Evropske unije jasan i da nema promene formata u dijalogu između Beograda i Prištine. Fabrici je, odgovarajući na pitanje da prokomentariše "poziv izvestioca EP za Srbiju… »
Fabrici: Priština da ukine takse na sprske proizvode
Beta 15.03.2019
Šef Delagacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici izjavio je danas da je EU posvećena nastavku dijaloga Beograda i Prištine i da je neophodno ukidanje taksi na sprske proizvode kako bi se on nastavio. "Uvodjenje taksi je bio jednostrani čin i taj čin… »
Fabrici: Priština treba da ukine takse na proizvode iz Srbije
Slobodna Evropa 15.03.2019
Šef Delagacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici izjavio je u petak da je EU posvećena nastavku dijaloga Beograda i Prištine i da je neophodno ukidanje taksi na sprske proizvode kako bi se on nastavio. "Uvođenje taksi je bio jednostrani čin i taj čin… »
Stav EU jasan, nema promene formata dijaloga Beograda i Prištine: Sem Fabrici preneo poruku Unije
Telegraf 15.03.2019
Ono za šta se mi zalažemo jeste da se postigne pravno obavezujući održiv sporazum, u skladu s međunarodnim pravom - rekao je šef Delagacije Evropske unije u Srbiji. Šef Delagacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici izjavio je danas da je EU posvećena… »
Vesti dana »
Tramp potpisao zakon kojim se okončava najduža budžetska blokada u istoriji SAD
N1 Info pre 44 minutajoš 25 povezanih
Jokić se poigravao sa Bogdanovim Klipersima - 55 poena u ubedljivom trjumfu
RTS pre 44 minutajoš 35 povezanih
Jokić posle 55 poena: Samo treba da se zagreješ, to je najteži deo (video)
Sportski žurnal pre 19 minutajoš 20 povezanih
Dijana Hrka pregledana zbog pogoršanog zdravstvenog stanja, profesori najavili skup podrške Jaćimovićima
NIN pre 4 minutajoš 12 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 13. novembar: Danas ujutru mraz, tokom dana sunčano
Beta pre 44 minutajoš 14 povezanih