Ružić: Amerika ne može da dozvoli Prištini da je ucenjuje

Ružić: Amerika ne može da dozvoli Prištini da je ucenjuje

Novi magazin pre 6 dana
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je danas da Amerika ne može sebi da dozvoli "reputacioni rizik na planetarnom nivou" da je vlasti u Prištini ucenjuju, kada su u pitanju takse na srpske proizvode.
"Amerika ne može da dozvoli reputacioni rizik na planetarnom nivou da ih njihova razmažena politička deca ucenjuju i zato sam sam uveren da svoje odluke Priština ne može da sprovede", rekao je Ružić novinarima na skupu u... »

Ružić: SAD prave otklon od Prištine

Večernje novosti pre 6 dana
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je da SAD prave otklon od Prištine i imaju za nijansu drugačiji pristup u odnosu na dijalog i pronalaženje održivog rešenja za KiM
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je da SAD prave otklon od Prištine i imaju za nijansu drugačiji pristup u odnosu na dijalog i pronalaženje održivog rešenja za KiM. "Jasno je da su iskazali... »

Ružić: Amerika ne može da dozvoli da je Priština ucenjuje

N1 Info pre 6 dana
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je da Amerika ne može sebi da dozvoli "reputacioni rizik na planetarnom nivou" da je vlasti u Prištini ucenjuju, kada su u pitanju takse na srpske proizvode.
"Amerika ne može da dozvoli reputacioni rizik na planetarnom nivou da ih njihova razmažena politička deca ucenjuju i zato sam sam uveren da svoje odluke Priština ne može da sprovede", rekao je Ružić. On je kazao da je Vlada... »

Ružić: SAD prave otklon od Prištine

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je danas da SAD prave otklon od Prištine i imaju za nijansu drugačiji pristup u odnosu na dijalog i pronalaženje održivog rešenja za KiM.
"Jasno je da su iskazali vrlo rezolutan stav tim povodom, a koliko je taj stav iskren, brzo će se pokazati", rekao je Ružić novinarima na pitanje kako je moguće da ni Evropa ni SAD ne mogu da nateraju Prištinu da ukine takse. On... »

Ružić: Ako dozvole da ih "razmažena deca i razbojnici iz šume" ucenjuju, reputacija SAD će biti ugrožena

Blic pre 6 dana
Sjedinjene američke države (SAD) prave otklon od Prištine, i imaju za nijansu drugačiji pristup u odnosu na dijalog i pronalaženje održivog rešenja za KiM, kaže ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić. - Jasno je da su iskazali vrlo rezolutan stav tim povodom, a koliko je taj... »

"Amerika ne može da dozvoli da je Priština ucenjuje"

B92 pre 6 dana
B92: "Amerika ne može da dozvoli da je Priština ucenjuje"
Amerika ne može sebi da dozvoli "reputacioni rizik na planetarnom nivou" da je vlasti u Prištini ucenjuju, kada su u pitanju takse na srpske proizvode.
To je rekao ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić. "Amerika ne može da dozvoli reputacioni rizik na planetarnom nivou da ih njihova razmažena politička deca ucenjuju i zato sam uveren da svoje odluke... »

Ružić: SAD prave otklon od Prištine, videćemo koliko su iskreni

Kurir pre 6 dana
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je danas da SAD prave otklon od Prištine i imaju za nijansu drugačiji pristup u odnosu na dijalog i pronalaženje održivog rešenja za KiM. "Jasno je da su iskazali vrlo rezolutan stav tim povodom, a koliko je taj stav iskren, brzo... »
©2019 Netmark d.o.o.