Povezane vesti

Ružić: Amerika ne može da dozvoli Prištini da je ucenjuje

Novi magazin 15.03.2019
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je danas da Amerika ne može sebi da dozvoli "reputacioni rizik na planetarnom nivou" da je vlasti u Prištini ucenjuju, kada su u pitanju takse na srpske proizvode. "Amerika ne može… »

Ružić: Ako dozvole da ih "razmažena deca i razbojnici iz šume" ucenjuju, reputacija SAD će biti ugrožena

Blic 15.03.2019
Sjedinjene američke države (SAD) prave otklon od Prištine, i imaju za nijansu drugačiji pristup u odnosu na dijalog i pronalaženje održivog rešenja za KiM, kaže ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić. - Jasno je da su… »

Ružić: SAD prave otklon od Prištine

Večernje novosti 15.03.2019
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je da SAD prave otklon od Prištine i imaju za nijansu drugačiji pristup u odnosu na dijalog i pronalaženje održivog rešenja za KiM. Ministar za državnu upravu i lokalnu… »

Ružić: SAD prave otklon od Prištine

Dnevnik 15.03.2019
BEOGRAD: Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je danas da SAD prave otklon od Prištine i imaju za nijansu drugačiji pristup u odnosu na dijalog i pronalaženje održivog rešenja za KiM. "Jasno je da su iskazali vrlo… »

Ružić: Amerika ne može da dozvoli da je Priština ucenjuje

N1 Info 15.03.2019
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je da Amerika ne može sebi da dozvoli "reputacioni rizik na planetarnom nivou" da je vlasti u Prištini ucenjuju, kada su u pitanju takse na srpske proizvode. "Amerika ne može da… »

Ružić: SAD prave otklon od Prištine, videćemo koliko su iskreni

Kurir 15.03.2019
Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić izjavio je danas da SAD prave otklon od Prištine i imaju za nijansu drugačiji pristup u odnosu na dijalog i pronalaženje održivog rešenja za KiM. "Jasno je da su iskazali vrlo rezolutan… »

"Amerika ne može da dozvoli da je Priština ucenjuje"

B92 15.03.2019
Amerika ne može sebi da dozvoli "reputacioni rizik na planetarnom nivou" da je vlasti u Prištini ucenjuju, kada su u pitanju takse na srpske proizvode. To je rekao ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić. "Amerika ne može da… »

Vesti dana »

Đurić: Nipodaštavajući ZSO, Kurti nipodaštava i EU

Novi magazin pre 1 satjoš 20 povezanih

Uživo: Vanredno obraćanje Nebojše Čovića!

Mondo pre 21 minutjoš 13 povezanih

Junker: Brexit gubljenje vremena i energije

Slobodna Evropa pre 3 satajoš 11 povezanih