Povezane vesti

Ova stvar će biti brza u krivinama – stigao je Tesla Model Y FOTO

B92 pre 3 dana
B92: Ova stvar će biti brza u krivinama – stigao je Tesla Model Y FOTO
Čekanju je konačno došao kraj - stigao je novi Tesla.
Američki proizvođač električnih automobila predstavio je svoj novi, četvrti model. Posle S, X i 3 sada je tu i Model Y. Novi kompaktni SUV će se u prodaji naći od 2020. godine, po početnoj ceni od 39.000 dolara. Prvo će biti dostupna verzija sa većom autonomijom od 480... »

Budućnost je već stigla! Ovaj moćni terenac smo dugo čekali! (video)

Srbija danas pre 4 dana
Novi adut kompanije Tesla je tu!
Najveći američki proizvođač električnih automobila, komapnije Tesla, predstavio je svoj novi, peti model – Model Y. Novi kompaktni SUV će se u prodaji naći od 2020. godine, po početnoj ceni od 39.000 američkih dolara. Kupcima će najpre biti dostupna verzija sa velikom... »

Tesla predstavila "kanibala"! (foto)

Mondo pre 4 dana
Najjeftiniji "tesla model Y" će se prodavati po ceni od 39.000 dolara
Tesla Motors je predstavila svoj novi "model Y". U pitanje je kompaktni krosover, prostranija verzija " modela 3" na čijoj je osnovi baziran. Neki analitičari se plaše da će novi model "ubiti" prodaju hečbeka "trojke", jer je u... »

Kompanija Tesla predstavila električni terenac - Model Y

N1 Info pre 4 dana
Kompanija Tesla predstavila je u Kaliforniji električni terenac - Model Y.
Šef kompanije Elon Musk kazao je da će se mali SUV, izrađen na platformi Modela 3, prvo pojaviti u verziji većeg dosega od 482 kilometra uz cenu od 47.000 dolara. Standardna verzija koja će biti dostupna u 2021. koštaće 39.000... »
©2019 Netmark d.o.o.