Повезане вести
Претучен директор Водовода и генерални секретар СНС у Врању Горан Ђорђевић
Вечерње новости 15.03.2019
У ноћи између четвртка и петка непознати маскирани нападачи претукли су директора врањског "Водовода" и генералног секретара Српске напредне странке у том граду. ИСПРЕД породичне куће у Врању, маскирани нападачи су најпре… »
Директору врањског Водовода разбили главу, поломили му прсте
Радио 021 15.03.2019
Двојица маскираних нападача напали су и претукли директора врањског Водовода и секретара Градског одбора Српске напредне странке (СНС) Горана Ђорђевића, речено је у полицији. Како преноси сајт "Јужне вести", напад се догодио у… »
Ђорђевић: Ударили су ме металном шипком, напали су и моју шеснаестогодишњу ћерку
Југмедиа 15.03.2019
Када сам се са породицом враћао из града, око 21 сат у четвртак увече два човека маскирана са капуљачама и металним шипкама, напали су мене и моју породицу, тик испред улаза породичне куће, након што смо изашли из аутомобила… »
Јужне вести: Претучен директор врањског Водовода
Н1 Инфо 15.03.2019
Горан Ђорђевић, директор Водовода и генерални секретар врањског СНС-а претучен је у четвртак увече испред своје породичне куће у Врању, потврђено је Јужним вестима. Из полиције кажу да им је пријављено да су двојица маскираних… »
Претучен директор врањског „Водовода“
Данас 15.03.2019
У ноћи између четвртка и петка непознати маскирани нападачи претукли су директора врањског „Водовода“ и генералног секретара Српске напредне странке (СНС) у том граду Горана Ђорђевића, коме је помоћ указана у врањском Дому… »
Претучен директор градског Водовода у Врању
Мондо 15.03.2019
Двојица маскираних нападача напали су и претукли директора врањског Водовода и секретара Градског одбора Српске напредне странке (СНС) Горана Ђорђевића, речено је у полицији. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић Како преноси сајт… »
Вести дана »
"Разочаран сам што још увек није прочитао наш предлог": Расту тензије између Трампа и Зеленског?
Мондо пре 31 минутајош 24 повезане
Почела легализација објеката: У Крагујевцу их је више од 79.000
Инфозија пре 26 минутајош 22 повезане
Поново сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Н1 Инфо пре 2 минутајош 21 повезана
Јокићев „тачдаун“ за неверицу: Један потез који је оставио НБА у шоку! (видео)
Хот спорт пре 17 минутајош 19 повезаних
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
Глас Зајечара пре 2 минутајош 14 повезаних