Повезане вести

Претучен директор Водовода и генерални секретар СНС у Врању Горан Ђорђевић

Претучен директор Водовода и генерални секретар СНС у Врању Горан Ђорђевић

Вечерње новости 15.03.2019
У ноћи између четвртка и петка непознати маскирани нападачи претукли су директора врањског "Водовода" и генералног секретара Српске напредне странке у том граду. ИСПРЕД породичне куће у Врању, маскирани нападачи су најпре… »
Директору врањског Водовода разбили главу, поломили му прсте

Директору врањског Водовода разбили главу, поломили му прсте

Радио 021 15.03.2019
Двојица маскираних нападача напали су и претукли директора врањског Водовода и секретара Градског одбора Српске напредне странке (СНС) Горана Ђорђевића, речено је у полицији. Како преноси сајт "Јужне вести", напад се догодио у… »
Ђорђевић: Ударили су ме металном шипком, напали су и моју шеснаестогодишњу ћерку

Ђорђевић: Ударили су ме металном шипком, напали су и моју шеснаестогодишњу ћерку

Југмедиа 15.03.2019
Када сам се са породицом враћао из града, око 21 сат у четвртак увече два човека маскирана са капуљачама и металним шипкама, напали су мене и моју породицу, тик испред улаза породичне куће, након што смо изашли из аутомобила… »
Јужне вести: Претучен директор врањског Водовода

Јужне вести: Претучен директор врањског Водовода

Н1 Инфо 15.03.2019
Горан Ђорђевић, директор Водовода и генерални секретар врањског СНС-а претучен је у четвртак увече испред своје породичне куће у Врању, потврђено је Јужним вестима. Из полиције кажу да им је пријављено да су двојица маскираних… »
Претучен директор врањског „Водовода“

Претучен директор врањског „Водовода“

Данас 15.03.2019
У ноћи између четвртка и петка непознати маскирани нападачи претукли су директора врањског „Водовода“ и генералног секретара Српске напредне странке (СНС) у том граду Горана Ђорђевића, коме је помоћ указана у врањском Дому… »
Претучен директор градског Водовода у Врању

Претучен директор градског Водовода у Врању

Мондо 15.03.2019
Двојица маскираних нападача напали су и претукли директора врањског Водовода и секретара Градског одбора Српске напредне странке (СНС) Горана Ђорђевића, речено је у полицији. Фото: Мондо/ Стефан Стојановић Како преноси сајт… »

Вести дана »