Podgorica: Ponovo odloženo izlaganje završnih reči

Podgorica: Ponovo odloženo izlaganje završnih reči

B92 pre 6 dana
Izlaganje završnih reči u slučaju pokušaja terorizma je i odloženo nakon što je novopostavljeni advokat Branke Milić tražio vreme da pripremi slučaj.
Milićevoj se sudi u odsustvu nakon što je u novembru napustila sudnicu i utočište našla u Ambasadi Srbije u Podgorici. Božo Milonjić, novi advokat koji je juče po službenoj dužnosti određen Branki Milić, zatražio je da se zbog... »

Podgorica, ponovo odloženo iznošenje završne reči

RTS pre 6 dana
RTS: Podgorica, ponovo odloženo iznošenje završne reči
U podgoričkom Višem sudu ponovo je odloženo iznošenje završne reče u postupku protiv optuženih za pokušaj terorizma na izborni dan 2016. odine, a na zahtev advokata Boža Milonjića, novog brionaca optužene Branke Milić, kojoj se sudi u odsustvu.
Milonjić je, kako je preneo portal RTCG, odlaganje zatražio jer mu je potrebno vreme da se upozna sa sudskim spisima i pripremi završne reči. "Tražim da se pretres odloži iz razloga - Branka Milić je lice kojoj se sudi u odsustvu... »

Po treći put odloženo iznošenje završne reči u slučaju "državni udar"

RTV pre 6 dana
RTV: Po treći put odloženo iznošenje završne reči u slučaju "državni udar"
PODGORICA - U podgoričkom Višem sudu ponovo je danas odloženo iznošenje završne reče u postupku protiv optuženih za pokušaj terorizma na izborni dan 2016. odine, a na zahtev advokata Boža Milonjića, novog branioca optužene Branke Milić, kojoj se sudi u odsustvu.
Milonjić je, kako je preneo portal RTCG, odlaganje zatražio jer mu je, kako je rekao, potrebno vreme da se upozna sa sudskim spisima i pripremi završne reči. "Tražim da se pretres odloži iz razloga - Branka Milić je lice kojoj se... »
©2019 Netmark d.o.o.