Povezane vesti

Udarao ju je o radijator, sve dok ga nije iščupao iz zida: Stravična ispovest Ivanine majke, posle zverskog prebijanja koje je njena ćerka preživela u stanu u Novom Sadu

Kurir pre 4 dana
Posle divljačkog napada koji se desio u utorak oko 12 sati, kada je Đorđe L. pretukao Ivanu Filipović sa kojom je živeo u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, nesrećna devojka uz stani nadzor lekara oporavlja se na grudnom odeljenu u Sremskoj Kamenici. Porodica unakažene devojke i dalje je u šoku, a... »

Iz novog sada stižu loše vesti: Zverski pretučenoj Ivani od jutros gore, izbacuje krv iz pluća

Kurir pre 4 dana
BEOGRAD/NOVI SAD - Zdravstveno stanje Ivane Filipović, koju je u utorak pretukao dečko Đorđe L. jutros jutros se pogoršalo, ali je ona stabilno i nije životno ugrožena. Porodica u Banovom Polju je zabrinuta i rastrzana zbog svega što preživljavaju poslednja tri dana. Veruju da je Ivana u sigurnim... »

"Udarao je o radijator dok ga nije polomio": Devojka koju je dečko krvnički pretukao u teškom stanju, izbacuje krv iz pluća

Blic pre 4 dana
Stanje Ivane Filipović (22) koju je dečko Đorđe Lacković (24) brutalno pretukao i nad njom se monstruozno iživljavao u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, danas je još teže. Kako saznajemo od porodice, nesrećna devojka sada izbacuje krv iz pluća. Porodica Filipović i dalje je u šoku zbog brutalnog... »

"Nema mesta gde nije plava od udaraca": Otac devojke nad kojom se divljački iživljavao dečko ostao u šoku kada je video kako sada Izgleda

Blic pre 4 dana
Ivana Filipović (22), koju je prekjuče u Novom Sadu, brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24), i dalje se nalazi u bolnici na oporavku od stravičnih povreda koje joj je naneo. Nju su juče u bolnici posetili roditelji koji su još u šoku od užasa koje je njihova ćerka doživela. Kako je Ivanin otac... »

"Nema mesta gde nije plava od udaraca" Otac devojke nad kojom se divljački iživljavao dečko ostao u šoku kada je video Kako sada Izgleda

Press pre 4 dana
Ivana Filipović (22), koju je prekjuče u Novom Sadu, brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24), i dalje se nalazi u bolnici na oporavku od stravičnih povreda koje joj je naneo. Nju su juče u bolnici posetili roditelji koji su još u šoku od užasa koje je njihova ćerka doživela.
Foto:Blic Kako je Ivanin otac Dragan rekao, "nema mesta gde nije plava od udaraca". Nesrećnoj devojci hematomi su prekrili celo telo. - Izgleda strašno - jedva progovara njen otac. Kako kaže, sada čeka reakciju državnih organa. -... »

"Mislio je da ga ivana vara": Iza divljačkog iživljavanja u Novom Sadu krije se horor priča o bolesnoj ljubomori

Blic pre 5 dana
Uhapšeni Đorđe Lacković (24), koji brutalno prebio svoju devojku Ivanu F. (22) sa kojom je živeo u iznajmljenom stanu u Novom Sadu, iživljavao se nad njom jer je posumnjao da ga vara! Kako smo saznali, devojka je iskoristila trenutak kada je nakon batinanja izašao iz stana, i pobegla od... »
©2019 Netmark d.o.o.