Povezane vesti

ŠOKANTNO Masovni ubica iz džamije u Novom Zelandu na oružju ĆIRILICOM ISPISAO I DVA IMENA NA SRPSKOM

Sandžak press 15.03.2019
Masovni ubica koji je izvršio pokolj u jednoj od džamija u Novom Zelandu na svom oružju ćirilicom je napisao i dva imena na srpskom! Terorista koji je danas učestvovao u pokolju u kom je ubijeno 49 ljudi, a 20 ranjeno, na svom oružju napisao je… »

Dodik i Dačić: Zločin na Novom Zelandu nema veze sa Srbima

Al Jazeera 15.03.2019
Milorad Dodik poručio je da je jasno da je napadač Australac, a Igor Crnadak da je degutantno povezivati to i Srebrenicu. Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik osudio je u petak napad na Novom Zelandu u kojem su, kako kaže… »

Dodik o teroristi sa Novog Zelanda: Čovek koji je pobio civile na molitvi nema nikakve veze sa Srbima

Telegraf 15.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH je izrazio očekivanje da će svi odgovorni za ovaj napad biti adekvatno kažnjeni, a porodice žrtava dobiti pažnju zajednice u kojoj žive. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik najsnažnije je osudio… »

Osuda napada na Novom Zelandu: Cvijanović: Protiv terorizma se moramo boriti zajednički i odlučno

Blic 15.03.2019
Predsednik Republike Srpske Željka Cvijanović osudila je teroristički napad na Novom Zelandu u kojem su na molitvi ubijeni ljudi, a veliki broj njih povređen, navodeći da je ovo napad na trajne civilizacijske vrednosti koji iznova upozorava na… »

"Terorista sa Novog Zelanda nema nikakve veze sa Srbima"

B92 15.03.2019
Banjaluka -- Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da napadač koji je izvršio teroristički napad na Novom Zelandu nema veze sa Srbima. Dodik je naglasio da napadač nema veze sa ovim prostorima, već da je državljanin Australije… »

Dodik: Jasno je da zločin na Novom Zelandu nema veze sa Srbima

Večernje novosti 15.03.2019
Ne mogu a da ne primetim da je u medijskom i delu političkog prostora počela bezprizorna kampanja protiv Srba, jer je navodno terorista 'bio inspirisan', kako se sugeriše, likovima iz srpske istorije, rekao je Dodik. Predsedavajući Predsedništva BiH… »

Dodik: Jasno da zločin na Novom Zelandu nema veze sa Srbima

RTS 15.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik osudio je teroristički napad na Novom Zelandu, u kojem su, kako kaže, na molitvi ubijeni civili, što, kaže, taj zločin čini još užasnijim i istakao da je potpuno jasno da je napadač Australijanac i… »

Ne tražimo da iko sveti ijednu srpsku žrtvu u svetu! Dačić poručio: Terorista sa Novog Zelanda nema veze sa Srbijom…

Telegraf 15.03.2019
To nanosi štetu srpskim interesima i uhapsićemo svakog za koga sumnjamo da ima tu vrstu interesovanja - rekao je Dačić. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija najoštrije osuđuje teroristički napad na Novom Zelandu… »

“Napadač je australijanac, nema nikakve veze sa Srbima” Dodik osudio teroristički akt na Novom Zelandu

Blic 15.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik najsnažnije je osudio zastrašujući teroristički napad na Novom Zelandu, u kojem su na molitvi ubijeni civili, što ovaj zločin, kako je istakao, čini još užasnijim. Dodik je izrazio očekivanje da… »

Dodik osudio napad na Novom Zelandu i poručio: Terorista nema nikakve veze sa Srbima, zločin je dovoljno strašan da bi iko…

Kurir 15.03.2019
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik najsnažnije je osudio zastrašujući teroristički napad na Novom Zelandu, u kojem su na molitvi ubijeni civili, što ovaj zločin, kako je istakao, čini još užasnijim. Dodik se nada da će svi… »

Vesti dana »