Ipak je iz Beograda otišla "pre vremena"

Ćerka predsednika Amerike napustila Srbiju: Tifani Tramp otišla iz Beograda!

Kurir pre 4 dana
Tifani Tramp, ćerka predsednika SAD Donalda Trampa, napustila je rano jutros Srbiju. Tifani Tramp je na aerodrom "Nikola Tesla" stigla u pratnji obezbeđenja, zajedno sa svojim dečkom Majklom Bulosom, sa kojim je nedelju dana boravila u Srbiji. Iako je u pojedinim medijima objavljeno da će Tifani... »

Ipak je iz Beograda otišla "pre vremena"

B92 pre 4 dana
B92: Ipak je iz Beograda otišla "pre vremena"
Ćerka američkog predsednika Tifani Tramp neočekivano je napustila Srbiju.
Na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" stigla je s dečkom Majklom Bulosom i sa obezbeđenjem. Svi su bili iznenađeni činjenicom što su "gosti iz Amerike" Beograd napustili redovnim letom. Inače, prvobitno je bilo planirano da... »

Tifani Tramp otputovala iz Srbije

RTV pre 4 dana
RTV: Tifani Tramp otputovala iz Srbije
BEOGRAD - Ćerka američkog predsednika Donalda Trampa, Tifani otputovala je danas iz Srbiju, a prisutne na aerodromu iznenadilo je to što je putovala redovnom linijom, sa ostalim putnicima.
Kako prenosi "Blic", ona je na aerodrom "Nikola Tesla" stigla rano jutros u pratnji obezbeđenja, zajedno sa dečkom sa kojim je nedelju dana boravila u Srbiji. Kako se navodi, Tifani Tramp je u Beogradu uživala obilazeći... »

Trampova mezimica hitno napustila Srbiju: Tifani Tramp sa dečkom i obezbeđenjem stigla na aerodrom, a ono što se tamo dešavalo niko nije mogao da veruje

Kurir pre 4 dana
Tifani Tramp, ćerka predsednika SAD Donalda Trampa, napustila je rano jutros Srbiju. Tifani Tramp je na aerodrom "Nikola Tesla" stigla u pratnji obezbeđenja, zajedno sa svojim dečkom Majklom Bulosom, sa kojim je nedelju dana boravila u Srbiji. Iako je prvobitno trebalo u srpskoj prestonici da se... »
©2019 Netmark d.o.o.