Povezane vesti

David Dragičević sahranjen u Austriji

Al Jazeera 15.03.2019
Sahrani su, osim porodice i prijatelja, prisustvovali Banjalučani, članovi grupe 'Pravda za Davida', Muriz Memić i Valentin Inzko. Posmrtni ostaci Davida Dragičevića, ubijenog mladića iz Banje Luke, sahranjeni su u petak u Bečkom Novom Mjestu, u… »

"Nadam se da će moje dete bar ovde naći spokoj": Roditelji u suzama ponovo sahranili Davida Dragičevića (video)

Telegraf 15.03.2019
On je u utorak ekshumiran sa groblja u Banjaluci i prevezen je u Austriju. David Dragičević sahranjen je danas na groblju u gradu Viner Nojštad u Donjoj Austriji. Drugi put na večno počivalište svog sina ispratili su roditelji Davor Dragičević i… »

David Dragičević u Austriji sahranjen drugi put

Večernje novosti 15.03.2019
Telo Davida Dragičevića položeno na groblju u Viner Nojštatu kod Beča. Na počinak ispratili ga otac Davor, majka Suzana i sestra Teodora. DAVID Dragičević (21) iz Banjaluke, po drugi put, sahranjen je u petak na groblju u Viner Nojštatu… »

David Dragičević sahranjen u Austriji, prisustvovali Memić i Incko

Slobodna Evropa 15.03.2019
Na gradskom groblju u austrijskom Viner Nojštatu kod Beča u petak je po drugi put sahranjen ubijeni mladić iz Banjaluke David Dragičević. Sahrani Davidovih posmrtnih ostataka koji su ekshumirani 12. marta sa Novog groblja u Banjaluci, a juče… »

David dragičević sahranjen u Austriji: Ispraćaju posmrtnih ostataka prisustvovao i Valentin Incko!

Kurir 15.03.2019
Veliki broj Banjalučana, ali i građana BiH koji žive i rade u Austriji, ispratilo je po drugi put 21-godišnjeg Davida Dragičevića na večni počinak u austrijskom mestu Viner Nojštat. Sahrani Davida Dragičevića prisustvovao je i visoki… »

David sahranjen u Austriji

Vesti online 15.03.2019
Na groblju u Vinernojštatu u petak su sahranjeni posmrtni ostaci Davida Dragičevića, čija smrt je izazvala višenedeljne proteste u Banjaluci. Prethodno su na zahtev roditelja posmrtni ostaci ekshumirani sa groblja u Banjaluci. Kovčeg sa Davidovim… »

David Dragičević sahranjen u Austriji: "Nema oprosta"

Mondo 15.03.2019
David Dragičević (21) danas je drugi put sahranjen u gradiću Wiener Neustadt, u blizini Beča u Austriji. Posmrtne ostatke su na večni počinak ispratili otac Davor Dragičević i majka Suzana Radanović, a sahrani je prisustvovalo i nekoliko članova… »

U Vinernojštatu sahranjen David Dragičević

RTS 15.03.2019
David Dragičević, čija je smrt, pod nerazjašnjenim okolnostima, krajem prošle godine izazvala višenedeljne proteste u Banjaluci, sahranjen je na groblju u Vinernojštatu, u Austriji. Davidovi posmrtni ostaci ekshumirani su pre dva dana sa groblja u… »

Sahranjen David Dragičević: Bele ruže, dred i marama: Obavljen poslednjem ispraćaj ubijenom mladiću (foto, video)

Blic 15.03.2019
Oko hiljadu građana sa belim ružama u rukama, okupljenih na groblju u Viner Nojštatu, oprostilo se od Davida Dragičevića, ubijenog pre 12 meseci u Banjaluci. Davidovo telo je ekshumirano pre tri dana u Banjaluci, a juče je prevezeno u Austriju… »

David Dragičević sahranjen u Austriji

N1 Info 15.03.2019
Na gradskom groblju u austrijskom Viner Nojštatu kod Beča danas je po drugi put sahranjen ubijeni mladić iz Banjaluke David Dragičević. Sahrani Davidovih posmrtnih ostataka koji su ekshumirani 12. marta sa Novog groblja u Banjaluci, a juče prevezeni… »

David Dragičević ponovo sahranjen u Austriji

Novi magazin 15.03.2019
Na gradskom groblju u austrijskom Viner Nojštatu kod Beča danas je po drugi put sahranjen ubijeni mladić iz Banjaluke David Dragičević. Sahrani Davidovih posmrtnih ostataka koji su ekshumirani 12. marta sa Novog groblja u Banjaluci, a juče prevezeni… »

Vesti dana »