David Dragičević sahranjen u Austriji

David Dragičević sahranjen u Austriji

Al Jazeera pre 3 dana
Sahrani su, osim porodice i prijatelja, prisustvovali Banjalučani, članovi grupe 'Pravda za Davida', Muriz Memić i Valentin Inzko.
Posmrtni ostaci Davida Dragičevića, ubijenog mladića iz Banje Luke, sahranjeni su u petak u Bečkom Novom Mjestu, u blizini Beča, gdje živi njegova majka Suzana Radanović. "Sve je već rečeno, a ništa učinjeno nije. Dragi moj sine,... »

"Nadam se da će moje dete bar ovde naći spokoj": Roditelji u suzama ponovo sahranili Davida Dragičevića (video)

Telegraf pre 4 dana
On je u utorak ekshumiran sa groblja u Banjaluci i prevezen je u Austriju
David Dragičević sahranjen je danas na groblju u gradu Viner Nojštad u Donjoj Austriji. Drugi put na večno počivalište svog sina ispratili su roditelji Davor Dragičević i Suzana Radanović. Veliki broj ljudi okupio se u kapeli na... »

David Dragičević u Austriji sahranjen drugi put

Večernje novosti pre 4 dana
Telo Davida Dragičevića položeno na groblju u Viner Nojštatu kod Beča. Na počinak ispratili ga otac Davor, majka Suzana i sestra Teodora
DAVID Dragičević (21) iz Banjaluke, po drugi put, sahranjen je u petak na groblju u Viner Nojštatu, predgrađu Beča u Austriji. Na poslednji počinak Davida je ispratio njegov otac Davor Dragičević, majka Suzana Radanović i sestra... »

David Dragičević sahranjen u Austriji, prisustvovali Memić i Incko

Slobodna Evropa pre 4 dana
Na gradskom groblju u austrijskom Viner Nojštatu kod Beča u petak je po drugi put sahranjen ubijeni mladić iz Banjaluke David Dragičević. Sahrani Davidovih posmrtnih ostataka koji su ekshumirani 12. marta sa Novog groblja u Banjaluci, a juče prevezeni u Austriju, prisustvovali su roditelji mladića... »

David dragičević sahranjen u Austriji: Ispraćaju posmrtnih ostataka prisustvovao i Valentin Incko!

Kurir pre 4 dana
Veliki broj Banjalučana, ali i građana BiH koji žive i rade u Austriji, ispratilo je po drugi put 21-godišnjeg Davida Dragičevića na večni počinak u austrijskom mestu Viner Nojštat.
Sahrani Davida Dragičevića prisustvovao je i visoki predstavnik u BiH Valentin Incko. David je prvobitno bio sahranjen u Banjaluci u martu prošle godine, ali je voljom njegovih roditelja njegovo telo ekshumirano i prebačeno u... »

U Vinernojštatu sahranjen David Dragičević

RTS pre 4 dana
RTS: U Vinernojštatu sahranjen David Dragičević
David Dragičević, čija je smrt, pod nerazjašnjenim okolnostima, krajem prošle godine izazvala višenedeljne proteste u Banjaluci, sahranjen je na groblju u Vinernojštatu, u Austriji. Davidovi posmrtni ostaci ekshumirani su pre dva dana sa groblja u Banjaluci na zahtev roditelja.
David Dragičević je nestao 18. marta u Banjaluci, a njegovo telo je pronađeno šest dana kasnije na ušću rečice Crkve u Vrbas. Devet meseci su trajala okupljanja građana, koja su pokrenuli roditelji, koji tvrde da je njihov sin... »

David sahranjen u Austriji

Vesti online pre 4 dana
Na groblju u Vinernojštatu u petak su sahranjeni posmrtni ostaci Davida Dragičevića, čija smrt je izazvala višenedeljne proteste u Banjaluci. Prethodno su na zahtev roditelja posmrtni ostaci ekshumirani sa groblja u Banjaluci.
Kovčeg sa Davidovim posmrtnim ostacima u četvrtak uveče dočekao je njegov otac, Davor Dragičević sa nekoliko članova porodice. To je bilo prvo pojavljivanje Davora Dragičevića od kako je krajem decembra napustio Republiku Srpsku... »

David Dragičević sahranjen u Austriji: "Nema oprosta"

Mondo pre 4 dana
David Dragičević (21) danas je drugi put sahranjen u gradiću Wiener Neustadt, u blizini Beča u Austriji.
Posmrtne ostatke su na večni počinak ispratili otac Davor Dragičević i majka Suzana Radanović, a sahrani je prisustvovalo i nekoliko članova grupe "Pravda za Davida", drugih građana, među kojima i visoki predstavnik u BiH... »

David Dragičević ponovo sahranjen u Austriji

Novi magazin pre 4 dana
Na gradskom groblju u austrijskom Viner Nojštatu kod Beča danas je po drugi put sahranjen ubijeni mladić iz Banjaluke David Dragičević.
Sahrani Davidovih posmrtnih ostataka koji su ekshumirani 12. marta sa Novog groblja u Banjaluci, a juče prevezeni u Austriju, prisustvovali su roditelji mladića, Davor Dragičević i Suzana Radanović, njegova sestra, rodbina,... »

Sahranjen David Dragičević: Bele ruže, dred i marama: Obavljen poslednjem ispraćaj ubijenom mladiću (foto, video)

Blic pre 4 dana
Oko hiljadu građana sa belim ružama u rukama, okupljenih na groblju u Viner Nojštatu, oprostilo se od Davida Dragičevića, ubijenog pre 12 meseci u Banjaluci. Davidovo telo je ekshumirano pre tri dana u Banjaluci, a juče je prevezeno u Austriju. Davor Dragičević i Suzana Radanović poslednji put su... »

David Dragičević sahranjen u Austriji

N1 Info pre 4 dana
Na gradskom groblju u austrijskom Viner Nojštatu kod Beča danas je po drugi put sahranjen ubijeni mladić iz Banjaluke David Dragičević.
Sahrani Davidovih posmrtnih ostataka koji su ekshumirani 12. marta sa Novog groblja u Banjaluci, a juče prevezeni u Austriju, prisustvovali su roditelji mladića Davor Dragičević i Suzana Radanović, njegova sestra, rodbina,... »
©2019 Netmark d.o.o.