Zdrava Srbija registrovana kao politička partija

Zdrava Srbija registrovana kao politička partija

Danas pre 41 dan
Zdrava Srbija (ZS) je danas saopštila da je upisana u Registar političkih partija.
Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je 4. marta ove godine donelo rešenje da se Zdrava Srbija, sa sedištem u Čajetini, upiše u Registar političkih stranaka, kao 120. registrovana stranka u Srbiji. Kao zastupnik... »

Srbija dobila 120. stranku

Mondo pre 41 dan
Zdrava Srbija saopštila je danas da je Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave 4. marta donelo rešenje da se ta stranka, sa sedištem u Čajetini, upiše u Registar političkih stranaka, na registarskom listu broj 120.
Foto: Mondo/ Goran Sivački Kao zastupnik političke stranke Zdrava Srbija (ZS9 upisan je Milan Stamatović iz Čajetine, a rešenje o registraciji koje je objavljeno 13. marta u Službenom glasniku, potpisao je ministar državne uprave... »

Srbija dobila 120. Stranku: Stamatovićeva Zdrava Srbija registrovana kao politička partija

Kurir pre 41 dan
BEOGRAD - Zdrava Srbija (ZS) je danas saopštila da je upisana u Registar političkih partija. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je 4. marta ove godine donelo rešenje da se Zdrava Srbija, sa sedištem u Čajetini, upiše u Registar političkih stranaka, kao 120. registrovana stranka u... »

Zdrava Srbija registrovana kao politička stranka

Beta pre 41 dan
Zdrava Srbija (ZS) je danas saopštila da je upisana u Registar političkih partija. Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je 4. marta ove godine donelo rešenje da se Zdrava Srbija, sa sedištem u Čajetini, upiše u Registar političkih stranaka, kao 120. registrovana stranka u Srbiji.  ... »
©2019 Netmark d.o.o.