Zaplena deviza u nemačkom i poljskom automobilu

Zaplena deviza u nemačkom i poljskom automobilu

RTS pre 7 dana
RTS: Zaplena deviza u nemačkom i poljskom automobilu
Na prelazu Gradina je u dva odvojena slučaja sprečen pokušaj prenosa neprijavljenih deviza ukupne vrednosti gotovo 90.000 evra. Novac je pronađen u vozilima stranih registracija.
Carinici su zaplenili devize na Gradini 14. marta u automobilu "kia" nemačkih registarskih oznaka. Ka svojoj matičnoj zemlji putovala su dvojica državljana Nemačke, turske nacionalnosti. Iako su izjavili da, pored ličnih stvari,... »

Carinici na prelazu Gradina sprečili pokušaje krijumčarenja skoro 90.000 evra

Novi magazin pre 7 dana
Carinici su na graničnom prelazu Gradina sa Bugarskom zaplenili devize u iznosu od oko 90.000 evra koje su u dva odvojena slučaja pokušale da prokrijumčare osobe turske nacionalnosti, saopšteno je danas.
Kako se navodi, prvi slučaj dogodio se juče ujutru kada je na red za carinsku kontrolu pristigao automobil "kia" kojim su putovala dvojica državljana Nemačke turske nacionalnosti. "Iako su izjavili da pored ličnih stvari, sa... »

Na Gradini otkriveno 90.000 neprijavljenih deviza

Večernje novosti pre 7 dana
Carinici su u saradnji sa policijom 14. marta na izlazu graničnog prelaza Gradina u dva slučaja sprečili pokušaj prenosa neprijavljenih deviza ukupne vrednosti gotovo 90.000 evra
Carinici su u saradnji sa policijom 14. marta na izlazu graničnog prelaza Gradina u dva slučaja sprečili pokušaj prenosa neprijavljenih deviza ukupne vrednosti gotovo 90.000 evra. Prekršaj koji je obeležio dan otkriven je rano... »

Na Gradini otkriveno 90.000 neprijavljenih deviza

RTV pre 8 dana
RTV: Na Gradini otkriveno 90.000 neprijavljenih deviza
GRADINA - Carinici su,u saradnji sa policijom,14. marta 2019. godine na izlazu graničnog prelaza Gradina u dva slučaja sprečili pokušaj prenosa neprijavljenih deviza čiji je ukupni iznos dostigao sumu od gotovo 90.000 evra.
Prekršaj koji je obeležio dan otkriven je rano ujutru kada je na red za carinsku kontrolu pristigao automobil ''kija'' nemačkih registarskih oznaka kojim su, ka svojoj matičnoj zemlji, putovala dvojica državljana Nemačke, turske... »
©2019 Netmark d.o.o.