Повезане вести
Лазетић: Рецепт за победу против Спартака – игра из Крушевца
Спортски журнал 15.03.2019
Тренер црно-белих рекао је да ће једино Муса бити ван строја за сутрашњу утакмицу, а истакао је да му импонује и да је срећан што ће екипу Партизана водити пред домаћим навијачима. Вршилац дужности првог тренера фудбалера… »
Лазетић: Добио сам задатак од управе, видећемо...
Вести онлине 15.03.2019
У првој утакмици од одласка Зорана Бате Мирковића, Партизан је у Крушевцу убедљиво победио Напредак и ушао у полуфинале Купа. Овог викенда, пред црно-белима је меч Суперлиге против Спартака из Суботице, у којем ће в.д. тренера… »
Решен проблем са "деветком" Партизана
Мондо 15.03.2019
Вршичац дужности тренера првог тима Партизана жарко Лазетић каже да је изглађен неспоразум са Немањом Николићем, кога је отерао у свлачионицу после нервзне реакције на терену током утакмице у Купу Србије. Фото: МН Пресс Иако је… »
‘Надам се да долази боље време’: Лазетић о Спартаку, повреди Милетића и исходу сукоба са Николићем
Хот спорт 15.03.2019
В.д. тренера Партизана, Жарко Лазетић, на данашњој конференцији за медије на СЦ ‘Телеоптик’ је звучао оптимистичније након убедљивог тријумфа над Напретком у Крушевцу. Много лакше него што се очекивало у турбулентном периоду у… »
Проблем са Николићем није гурнут под тепих, Лазетић од својих играча тражи само једно
Спортске.нет 15.03.2019
Тренер Партизана каже да су тензије спласнуле после победе у Крушевцу, али да је притисак на максимуму. Партизан сутра наставља првенствено такмичење утакмицом против Спартака, а екипу ће са клупе опет предводити Жарко Лазетић… »
Вести дана »

"Пета ради по закону и ја радим по закону": Огласила се директорка Пете београдске гимназије: Ево да ли ће бити на дужности након конкурса
Блиц пре 6 сатијош 35 повезаних

Марија Васић о притвору: Политичка уцена и показни пример свима који причају против власти
Бета пре 2 сатајош 12 повезаних

Гоци: Одушевљен сам што су студенти из Србије ушли у ужи избор за награду Сахаров
Данас пре 5 сатијош 14 повезаних

Трамп је управо најавио састанак са Владимиром Путином и то у нашем комшлуку
Нова пре 8 минутајош 17 повезаних