Uhapšen u Boru zbog droge

Uhapšen u Boru zbog droge

IndeksOnline pre 7 dana
BOR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su Z. R. (40) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je zatekla osumnjičenog dok je u jednom dvorištu obavljao poslove sanacije i tom prilikom... »

Prodavala drogu petnaestogodišnjacima

RT Kragujevac pre 7 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u Topoli, uhapsili su 37-godišnju J. S., zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i prodavanje opojnih droga, petnaestogodišnjacima, koji su je naknadno, preprodavali uživaocima, a protiv kojih će biti podneta... »

Žena iz Topole proizvodila marihuanu pa je prodavala maloletnicima

Top press pre 7 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Topoli uhapsili su J. S. (1982) sa područja ove opštine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je prilikom pretresa porodične kuće i drugih prostorija osumnjičene, pronašla oko 34 grama marihuane i 846 semenki indijske konoplje, spakovanih u kesice i pripremljenih za dalju prodaju, kaže se u saopštenju MUP. Sumnja se da je ona u prethodnom periodu na porodičnom imanju
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Topoli uhapsili su J. S. (1982) sa područja ove opštine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.... »
©2019 Netmark d.o.o.