Повезане вести
Неле Карајлић и Гоблини на Арсенал фесту
Данас 15.03.2019
„Ја сам посљедњи пут свир’о у Крагујевцу још кад се производио фићо. Сад кад долазим ваљда ће доћ’ и фолксваген? То ће бит’ скок и за мене и за Крагујевац“, духовито најављује свој наступ Неле Карајлић, који за Арсенал… »
Они наступају на Арсенал фесту!
Мондо 15.03.2019
Ближи се култни фестивал у Крагујевцу, а први извођачи су већ познати публици. Легендарни доктор Неле Карајлић и панкери Гоблини придужиће се колегама из Хладног пива 21. јуна на Маин Стаге-у Арсенала 09, док ноисе-поп Артан Лили… »
Вести дана »

Нове цене горива у Србији: дизел и бензин појефтинили за по два динара до 24. октобра
Наслови.аи пре 33 минутајош 30 повезаних

Зашто нема пелета на стовариштима: „Да је држава интервенисала са робним резервама до овога не би дошло“
Нова пре 46 минутајош 2 повезане

Филип Ивановић убијен у Београду на води! Упуцан у чело, код себе имао лажни пасош: Пре годину дана скинуо наногицу и нестао из стана, умешан у бројне злочине
Курир пре 16 минутајош 74 повезане

Коначно, на слободи: Динић, Јововић и Димић за Машину о месецима проведеним у кућном притвору
Машина пре 2 сатајош 3 повезане

Директорка Пете београдске гимназије: Захтеви ђака су захтеви дела родитеља и наставника који се баве политиком
НИН пре 2 сатајош 11 повезаних