Povezane vesti

''Tukao sam je, ali nisam hteo da ode tako daleko'': Skandalozna odbrana mladića koji se satima zverski iživljavao nad…

Večernje novosti 15.03.2019
Mladić iz Klenja kod Bogatića se tereti za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda. Da li će ga tužilaštvo dodatno teretiti za još neko "teže" krivično delo, zavisi od rezultata istrage. ĐORĐE L. (24) iz Klenja kod Bogatića… »

Đorđe je pretio ivani: Iščupaću ti matericu ako me prijaviš policiji! Ubiću ti brata! Ispovest drugarice brutalno…

Kurir 15.03.2019
Ljubica Pantelić, koju je Ivana Filipović pozvala u pomoć nakon što ju je dečko Đorđe Lacković zverski pretukao, kaže da je on oduvek maltretirao Ivanu i da joj je upućivao jezive pretnje. Ljubica Pantelić, drugarica Ivane Filipović (22) iz… »

Đorđe (24) je zverski pretukao Ivanu (22) u stanu u Novom Sadu, a onda je pred tužiocem izneo sramnu odbranu: Poludeo sam od…

Kurir 15.03.2019
Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića, koji je uhapšen nakon što je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Novom Sadu, pred tužiocem se branio da "nije hteo da je toliko prebije". "Poludeo sam od… »

"Poludeo sam od ljubomore": Sramna odbrana monstruma koji se satima mučki iživljavao nad devojkom

Blic 15.03.2019
Đorđe Lacković (24) iz Klenja kod Bogatića, koji je uhapšen nakon što je brutalno pretukao svoju devojku Ivanu Filipović (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Novom Sadu, pred tužiocem se branio da "nije hteo da je toliko prebije". - Poludeo sam od… »

„Dnevnik” na licu mesta: Lomio joj rebra, sekao je nožem, pržio peglom

Dnevnik 15.03.2019
Novosadska policija uhapsila je Đ. L. (24) iz okoline Bogatića zbog sumnje da je u utorak pretukao svoju devojku I. F. (22) u stanu u Kosovskoj 4, na Podbari, u širem centru Novog Sada, saznaje „Dnevnik”. Osumnjičeni je juče saslušan u Osnovnom… »

Vesti dana »