Ukinut pritvor vozaču autobusa "Niš ekspresa"

Ukinut pritvor vozaču autobusa "Niš ekspresa"

B92 pre 7 dana
B92: Ukinut pritvor vozaču autobusa "Niš ekspresa"
Niš -- Osnovni sud u Nišu ukinuo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31).
On je vozio autobus "Niš ekspresa" u kojem je 21. decembra prošle godine nakon sudara s vozom na pružnom prelazu u Donjem Medurovu poginulo sedmoro, a povređeno 29 putnika, preneo je "Blic". Odluku je donelo krivično vanpretresno... »

Posle tragedije na pružnom prelazu: Ukinut pritvor vozaču autobusa "Niš Ekspres"

Večernje novosti pre 7 dana
Milan Zdravković je vozio autobus u kojem je 21. decembra prošle godine nakon sudara sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Medurovu poginulo sedam, a povređeno 29 putnika
NIŠ - Nakon što je krajem februara Osnovno javno tužilaštvo podiglo je optužni predlog protiv Milana Zdravkovića (31), vozaču autobusa „Niš ekspresa“ zbog krivičnog dela „teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja“ Osnovni... »

Ukinut pritvor vozaču autobusa Niš-ekspresa koji se sudario sa vozom u Donjem Međurovu

Novi magazin pre 7 dana
Osnovni sud u Nišu ukinuo je pritvor vozaču autobusa "Niš-ekspresa" Milanu Zdravkoviću (31) koji se 21. decembra sudario sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, kada je poginulo sedam putnika a povređeno 29, potvrdio je portparol Osnovnog suda u Nišu Vladimir Rakonjac.
"Tužilaštvo je uložilo žalbu na odluku Osnovnog suda, ali je žalba odbijena", rekao je Rakonjac agenciji Beta. Zdravković je uhapšen krajem prošle godine zbog sumnje da je kriv za tešku nesreću. Krajem februara, Osnovno javno... »

Ukinut pritvor vozaču autobusa Niš Ekspres

Dnevnik pre 7 dana
NIŠ: Osnovni sud u Nišu ukinuo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31) koji je vozio autobus "Niš ekspresa" u kojem je 21. decembra prošle godine nakon sudara sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Medurovu poginulo sedam, a povređeno 29 putnika, preneo je "Blic".
Odluku je donelo krivično vanpretresno veće suda, nakon čega je Zdravković pušten da se brani sa slobode u daljem toku krivičnog postupka koji se protiv njega vodi zbog krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog... »

Optužen za tešku nesreću: Ukinut pritvor vozaču "autobusa smrti", braniće se sa slobode

Blic pre 7 dana
Vanpretresno veće Osnovnog suda u Nišu ukinulo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31) iz sela Nozrina kod Aleksinca, vozaču "Niš ekspresovog" autobusa u kojem je 21. decembra nakon sudara sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Međurovu stradalo sedam a povređeno 29 putnika, saznaje... »

Ukinut pritvor vozaču autobusa "Niš Ekspres"

RTV pre 7 dana
RTV: Ukinut pritvor vozaču autobusa "Niš Ekspres"
NIŠ - Osnovni sud u Nišu ukinuo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31) koji je vozio autobus "Niš ekspresa" u kojem je 21. decembra prošle godine nakon sudara sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Medurovu poginulo sedam, a povređeno 29 putnika, preneo je "Blic".
Odluku je donelo krivično vanpretresno veće suda, nakon čega je Zdravković pušten da se brani sa slobode u daljem toku krivičnog postupka koji se protiv njega vodi zbog krivičnog dela "teško delo protiv bezbednosti javnog... »

Iznenađujuća odluka u Nišu! Vozač autobusa smrti pušten na slobodu! Nije mu oduzet pasoš, nema ni obavezu javljanja

Kurir pre 7 dana
Vanpretresno veće Osnovnog suda u Nišu ukinulo je sredinom sedmice pritvor Milanu Zdravkoviću (31) iz sela Nozrina kod Aleksinca, vozaču "Niš ekspresovog" autobusa u kojem je 21. decembra nakon sudara sa vozom na pružnom prelazu u Donjem Međurovu stradalo sedam a povređeno 30 putnika. Osnovno javno... »
©2019 Netmark d.o.o.