Kosovska Mitrovica. Među napadačima Srbi i Bošnjaci?i

Kosovska Mitrovica. Među napadačima Srbi i Bošnjaci?i

Mondo pre 4 dana
Dvojica srpskih mladića povređena su sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice kada ih je u naselju Bošnjačka mahala "napala veća grupa Albanaca". Polciija među napadačima identifikovala i Srbe i Bošnjake.
Foto: Tanjug/Filip Krainčanić Ilustracija Incident se dogodio u Nemanjinoj ulici, a napadnuti su sedamnaestogodišnjaci L. M. i M. K, javlja Radio Kontakt plus. Njima je pomoć ukazana u Kliničko-bolničkom centru u severnom delu... »

Dvojica srpskih mladića povređena u Kosovskoj Mitrovici

N1 Info pre 4 dana
Dvojica srpskih mladića povređena su u petak uveče u Kosovskoj Mitrovici, kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca, objavio je Radio kontakt plus. Kosovska policija, međutim, saopštava da su Srbin i Bošnjak osumnjičeni za taj napad.
Dvojici povređenih mladića ukazana je pomoć u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, gde su hospitalizovani. Kako se navodi, pre fizičkog napada verbalno je napadnuta sestra jednog od dvojice povređenih srpskih mladića.... »

Đurić osudio napad na Srbe: Linč na dva mladića u Mitrovici deo strategije zastrašivanja

Večernje novosti pre 4 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić oštro je danas osudio sinoćni napad na dvojicu srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala
Osuđujući najoštrije napad na dvojicu srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Kosovskoj u petak uveče, Marko Đurić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Mitrovici ocenio je da je o pitanju deo politike... »

Đurić: Napad na momke u Kosovskoj Mitrovici deo taktike zastrašivanja srpskog naroda

Danas pre 4 dana
Napad na dvojicu srpskih mladića u severnom delu Kosovske Mitrovice je deo organizovane i politički inspirisane taktike zastrašivanja srpskog naroda na toj teritoriji kako bi se izazvala protivreakcija i dalja eskalacija napetosti, izjavio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.
On je u pisanoj izjavi naveo da se taj napad ne može se posmatrati van konteksta „albanskih namera da anektiraju severni deo Kosovske Mitrovice“, odnosno da srpski deo grada integrišu u „nekakvu jedinstvenu opštinu Kosovska... »

Đurić: Napad na momke u Kosovskoj Mitrovi deo taktike zastrašivanja srpskog naroda

Beta pre 4 dana
Napad na dvojicu srpskih mladića u severnom delu Kosovske Mitrovice je deo organizovane i politički inspirisane taktike zastrašivanja srpskog naroda na toj teritoriji kako bi se izazvala protivreakcija i dalja eskalacija napetosti, izjavio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i... »

Đurić: Napad na momke u Kosovskoj Mitrovi deo taktike zastrašivanja srpskog naroda

Novi magazin pre 4 dana
Napad na dvojicu srpskih mladića u severnom delu Kosovske Mitrovice je deo organizovane i politički inspirisane taktike zastrašivanja srpskog naroda na toj teritoriji kako bi se izazvala protivreakcija i dalja eskalacija napetosti, izjavio je danas direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.
On je u pisanoj izjavi naveo da se taj napad ne može se posmatrati van konteksta "albanskih namera da anektiraju severni deo Kosovske Mitrovice", odnosno da srpski deo grada integrišu u "nekakvu jedinstvenu opštinu Kosovska... »

"Napad u Kosovskoj Mitrovici deo strategije zastrašivanja Srba"

Vesti online pre 4 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić oštro je danas osudio sinoćni napad na dvojicu srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Kosovskoj Mitrovici kao deo politike zastrašivanja srpskog naroda.
- Sinoćni linč dvojice srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice deo je organizovane i politički inspirisane taktike zastrašivanja srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a cilj je da se serijom... »

Đurić: Albanski ekstremisti ne prezaju od nasilja

RTS pre 4 dana
RTS: Đurić: Albanski ekstremisti ne prezaju od nasilja
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić oštro je osudio sinoćni napad na dvojicu srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Kosovskoj Mitrovici kao deo politike zastrašivanja srpskog naroda.
Sinoćni linč dvojice srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice deo je organizovane i politički inspirisane taktike zastrašivanja srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a cilj je da se serijom... »

Sinoćnji linč je deo strategije zastrašivanja: Đurić o napadu 30 Albanaca na dvojicu srpskih mladića

Telegraf pre 4 dana
Otac jednog od napadnutih mladića rekao je da je tridesetak Albanaca nasrnulo na njegovog sina i njegovog druga
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić oštro je danas osudio sinoćnji napad na dvojicu srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Kosovskoj Mitrovici kao deo politike zastrašivanja srpskog... »

Đurić osudio napad na Srbe u kosovskom Mitrovici: To je deo politike zastrašivanja srpskog naroda

Kurir pre 4 dana
Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić oštro je danas osudio sinoćni napad na dvojicu srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Kosovskoj Mitrovici kao deo politike zastrašivanja srpskog naroda. "Sinoćni linč dvojice srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala... »

Đurić: Napad u Kosovskoj Mitrovici deo strategije zastrašivanja Srba

RTV pre 4 dana
RTV: Đurić: Napad u Kosovskoj Mitrovici deo strategije zastrašivanja Srba
BEOGRAD - Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić oštro je danas osudio sinoćni napad na dvojicu srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Kosovskoj Mitrovici kao deo politike zastrašivanja srpskog naroda.
"Sinoćni linč dvojice srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice deo je organizovane i politički inspirisane taktike zastrašivanja srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, a cilj je da se serijom... »

"Napad u K. Mitrovici deo strategije zastrašivanja Srba"

B92 pre 4 dana
B92: "Napad u K. Mitrovici deo strategije zastrašivanja Srba"
Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić oštro je osudio sinoćni napad na dvojicu srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnoj Kosovskoj Mitrovici.
Đurić je kazao da je to deo politike zastrašivanja srpskog naroda. "Sinoćni linč dvojice srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice deo je organizovane i politički inspirisane taktike... »

Simić: Retorika iz Prištine ugrožava mir

RTV pre 4 dana
RTV: Simić: Retorika iz Prištine ugrožava mir
KOSOVSKA MITROVICA - Još jednom se potvrdilo da retorika Prištine, ali i južne Kosovske Mitrovice ugrožava mir i stabilnost na severu Kosova i Metohije, pa i u multietničkim sredinama u severnoj Mitrovici, izjavio je danas potpredsednik Srpske liste Igor Simić povodom sinoćnog napada veće grupe Albanaca na dvojicu srpskih mladića u naselju Bošnjačka mahala u tom delu podeljenog grada.
On je još jednom apelovao na sve građane da ostanu uzdržani. "Pozivam i Albance da ne budu pioni u igri svoji političkih predstavnika kojima apsolutno nije stalo ni do dogovara, ni do mira, a ni do tih građana koji ovde zajedno... »

Albanci napali Srbe u Severnoj Mitrovici

Vesti online pre 4 dana
Dvojica srpskih mladića povređena su sinoć u Severnoj Mitrovici kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca, prenosi "Radio Kontakt plus".
Incident se dogodio u Nemanjinoj ulici oko 20 časova i 30 minuta, prenosi "Kontakt plus". Prethodno je verbalno napadnuta sestra jednog od dvojice povređenih srpskih mladića. Njima je pomoć ukazana u Kliničko-bolničkom centru u... »

Dvojica srpskih mladića napadnuta u severnom delu Mitrovice

Dnevnik pre 4 dana
KOSOVSKA MITROVICA: Dvojica srpskih mladića povređena su sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca, javlja Radio Kontakt plus.
Incident se dogodio u Nemanjinoj ulici, a napadnuti su sedamnaestogodišnjaci L. M. i M. K, prenosi taj radio. Prethodno je verbalno napadnuta sestra jednog od dvojice povređenih srpskih mladića. Njima je pomoć ukazana u... »

Stravičan napad na srpske mladiće u severnoj Mitrovici: Prvo mu vređali sestru, a onda 30 Albanaca tuklo njega (17) i druga u Bošnjačkoj mahali

Kurir pre 5 dana
KOSOVSKA MITROVICA - Dvojica srpskih mladića povređena su sinoć u severnom delu Kosovske Mitrovice kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca, javlja Radio Kontakt plus. Incident se dogodio u Nemanjinoj ulici, a napadnuti su sedamnaestogodišnjaci L. M. i M. K, prenosi taj... »

Grupa Albanaca napala srpske mladiće: Dvojica sedamnaestogodišnjaka povređena, Albanci vređali sestru jednog od Srbina

Večernje novosti pre 5 dana
Dvojica srpskih mladića povređena su večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca
Dvojica srpskih mladića povređena su večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca, javlja Radio Kontakt plus. Incident se dogodio u ulici Nemanjina, a napadnuti su... »

Grupa Albanaca napala Srbe u Bošnjačkoj mahali

RTS pre 5 dana
RTS: Grupa Albanaca napala Srbe u Bošnjačkoj mahali
Dvojica srpskih mladića povređena su večeras u Severnoj Mitrovici kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca, javlja Radio kontakt plus.
Incident se dogodio u ulici Nemanjina oko 20.30 časova. Prethodno je verbalno napadnuta sestra jednog od dvojice povređenih srpskih mladića. Njima je pomoć ukazana u Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici gde su... »

Napad u severnoj Mitrovici: Grupa Albanaca pretukla dvojicu srpskih mladića (foto)

Blic pre 5 dana
Dvojica srpskih mladića povređena su večeras u severnom delu Kosovske Mitrovice kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca, javlja Radio Kontakt plus. Incident se dogodio u ulici Nemanjina, a napadnuti su sedamnaestogodišnjaci L.M. i M.K., prenosi taj radio. Prethodno je... »

Dvojica srpskih mladića povređena u Severnoj Mitrovici

B92 pre 5 dana
B92: Dvojica srpskih mladića povređena u Severnoj Mitrovici
Dvojica srpskih mladića povređena su u severnom delu K. Mitrovice kada ih je u naselju Bošnjačka mahala napala veća grupa Albanaca, javlja Radio Kontakt plus.
Incident se dogodio u ulici Nemanjina, a napadnuti su sedamnaestogodišnjaci L.M. i M.K, prenosi taj radio. Prethodno je verbalno napadnuta sestra jednog od dvojice povređenih srpskih mladića. Njima je pomoć ukazana u Kliničko... »
©2019 Netmark d.o.o.