Повезане вести

Инцидент током Вучићевог говора у Бору, човек удаљен због транспарента

Н1 Инфо 16.03.2019
Председник Александар Вучић је, у склопу кампање "Будућност Србије" обишао више места у Борском округу, а током те посете догодио се и инцидент - један човек удаљен је због транспарента и узвика. Извор: Н1 Наиме, један од… »
Вучић: Први ћу се пријавити за проверу имовине, да видимо шта имам ја, а шта они

Вучић: Први ћу се пријавити за проверу имовине, да видимо шта имам ја, а шта они

Н1 Инфо 16.03.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Бору да никада неће дозволити да се понови 17. март 2004. године на Косову када су Албанци "рушили, спаљивали и прогонили наше људе". Извор: Н1 Он је на скупу у Бору у… »
Вучић: Први ћу се пријавити за проверу имовине

Радио 021 16.03.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Бору да ће се први пријавити да му се провери имовина када буде усвојен нов закон. "Ја ћу први да се пријавим да видимо шта имам ја, па да видимо шта имају они (опозиција)"… »
Инцидент током Вучићевог говора у Бору, човек удаљен због транспарента!

Инцидент током Вучићевог говора у Бору, човек удаљен због транспарента!

Правда 16.03.2019
Председник Александар Вучић је, у склопу кампање "Будућност Србије" обишао више места у Борском округу, а током те посете догодио се и инцидент - један човек удаљен је због транспарента и узвика. Наиме, један од присутних… »

Радио 021 16.03.2019
Председник Александар Вучић је, у склопу кампање "Будућност Србије" обишао више места у Борском округу, а током те посете догодио се и инцидент - један човек удаљен је због транспарента и узвика. Наиме, један од присутних… »

Правда 16.03.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Бору да никада неће дозволити да се понови 17. март 2004. године на Косову када су Албанци "рушили, спаљивали и прогонили наше људе". Он је на скупу у Бору у оквиру кампање… »
Наставак кампање "Будућност Србије": Вучић: Загарантована будућност Бора; Брнабић: У Борски округ уложено више од 10 милиона…

Наставак кампање "Будућност Србије": Вучић: Загарантована будућност Бора; Брнабић: У Борски округ уложено више од 10 милиона…

Вечерње новости 16.03.2019
Председник Александар Вучић посетиће данас Борски округ у оквиру кампање Будућност Србије. Председник Александар Вучић почео је данас посету Борском округу, у оквиру кампање "Будућност Србије", обиласком погона топионице бакра… »
Инцидент на скупу у Бору, човек удаљен због транспарента

Инцидент на скупу у Бору, човек удаљен због транспарента

Бета 16.03.2019
На скупу у Бору, током обраћања председника Србије&нбсп;Александра Вучића догодио се инцидент када је један човек удаљен због транспарента. Један од присутних подигао је транспарент на којем је писало "Ал тиријанству, стати… »

Нови магазин 16.03.2019
Председник Србије Алесандар Вучић изјавио је вечерас у Бору да ће се први пријавити да му се провери имовина када буде усвојен нов закон. "Ја ћу први да се пријавим да видимо шта имам ја, па да видимо шта имају они (опозиција),"… »
Наставак кампање Будућност Србије у Борском округу: Загарантована будућност Бора, у цео округ уложићемо 50 милиона евра за…

Наставак кампање Будућност Србије у Борском округу: Загарантована будућност Бора, у цео округ уложићемо 50 милиона евра за…

Курир 16.03.2019
После топионице у Бору обишао Рогљевачке пимнице, пробао вино, па разговарао са житељима Неготина и Кладово. БЕОГРАД - Председник Александар Вучић почео је данас посету Борском округу, у оквиру кампање "Будућност Србије"… »
Вучић: Зиђин ове године улаже 160 милиона евра у РТБ Бор

Вучић: Зиђин ове године улаже 160 милиона евра у РТБ Бор

Н1 Инфо 16.03.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће компанија Зиђин ове године уложити 160 милиона евра у Рударско-топионичарски басен (РТБ) у Бору, а да очекује у наредних неколико година улагање од две милијарде евра. Извор… »
"Кинези улажу до две милијарде, РТБ мотор развоја истока Србије"

"Кинези улажу до две милијарде, РТБ мотор развоја истока Србије"

Вести онлине 16.03.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће компанија Зиђин ове године уложити 160 милиона евра у Рударско-топионичарски басен (РТБ) у Бору. Он је рекао и да очекује, у наредних неколико година, улагање од две милијарде… »
Вучић: Кинези улажу две милијарде евра у РТБ Бор

Вучић: Кинези улажу две милијарде евра у РТБ Бор

Данас 16.03.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће кинеска компанија Зиђин у РТБ Бор ове године уложити 160 милиона евра, а у наредних неколико година, уз налазиште Чукару Пеки код Бора, до две милијарде евра. Очекујемо да… »
Вучић: Ове године 160 милиона евра у РТБ Бор, наредних година две милијарде

Вучић: Ове године 160 милиона евра у РТБ Бор, наредних година две милијарде

Бета 16.03.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће компанија Зидјин ове године уложити 160 милиона евра у Рударско-топионичарски басен (РТБ) у Бору, а да очекује у наредних неколико година улагање од две милијарде евра… »

Вести дана »