Povezane vesti

Kija podsetila anabelu na paklenu prošlost, a onda i bivšem mužu zapušila usta! Najavila opasno raskrinkavanje: Ćutao je i…

Kija podsetila anabelu na paklenu prošlost, a onda i bivšem mužu zapušila usta! Najavila opasno raskrinkavanje: Ćutao je i…

Kurir 16.03.2019
Sa namerom da stavi tačku na razne gradske priče, Kristina Kija Kockar putem društvene mreže Instagram obelodanila je "zaboravljene detalje iz prošlosti". Ona je, naime, podelila nekoliko snimaka u kojima je glavni akter Anabela Atijas, majka Lune… »
Kija sad oplela i po Slobi: ON JE GLAVNI KRIVAC ZA SVE ŠTO MI RADI PORODICA DJOGANI! On je jedna obična BUBAŠVABA!

Kija sad oplela i po Slobi: ON JE GLAVNI KRIVAC ZA SVE ŠTO MI RADI PORODICA DJOGANI! On je jedna obična BUBAŠVABA!

Svet & Skandal 16.03.2019
Kija Kockar ušla je u otvoreni rat sa porodicom Djogani, više o tome čitajte klikom na link ispod: ANABELA KAŽE DA JE LUNA PREŽIVELA PAKAO, A KIJA JU JE PODSETILA NA PROŠLOST: Kockareva podelila SKANDALOZNE snimke iz RIJALITIJA i zapušila joj usta… »
Kija rešila da zapuši usta Anabeli: Hvala lepo. Sada je vreme da sjašete sa mene!

Kija rešila da zapuši usta Anabeli: Hvala lepo. Sada je vreme da sjašete sa mene!

Svet plus 16.03.2019
Kija rešila da zapuši usta Anabeli, pa objavila snimke iz Zadruge i podsetila je šta je sve govorila o njoj tokom rijalitija, Sloba je podržao! Hvala lepo. Sada je vreme da sjašete sa mene! Kija Kockar rešila je da iznese detalje iz prošlosti i… »

Vesti dana »