Povezane vesti
Kleo se u mene pred ženom, neka mu se svaka moja suza obije o glavu: Luna Đogani ponovo kroz plač priča o Slobi, a evo šta…
Kurir 16.03.2019
Luna Đogani kroz suze je pričala o bivšoj ljubavi Slobi Radanoviću, sa učesnikom koji je nedavno došao Milanom Petkovićem. Ona je govorila kako je verovala Slobi, pa i da se on u nju kleo pored žive žene. "On je mene iskoristio i šutnuo kada mi je bio… »
LUNA USRED PROGRAMA UŽIVO PLAKALA ZBOG SLOBE “Stideo se da kaže da je bio sa mnom, neka mu se svaka moja suza obije o glavu!”…
Svet & Skandal 16.03.2019
Luna Đogani sinoć se ponovo prisetila bivšeg dečka Slobe Radanovića i briznula u plač dok je pričala o Slobi Radanoviću. Ne mareći što su u tom trenutku njeni cimeri vodili raspravu tokom “Igre istine”, koja je emitovana uživo, Luna Đogani je sa Milanom… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 ljudi za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 2 satajoš 47 povezanih

Novosadski student štrajkuje glađu zbog produžetka pritvora: Ovo je njegovo potresno pismo
Luftika pre 2 satajoš 15 povezanih

Ovako je Robert Redford došao do 200 miliona dolara: Jedan film zaradio sumanutu sumu
Kurir pre 5 minutajoš 44 povezane

MUP: Četiri osobe privedene tokom protesta poljoprivrednika u Novom Sadu
Vreme pre 2 satajoš 27 povezanih

„Gaza gori“: Ne prestaju žestoki izraelski napadi, UN tvrdi da Izrael sprovodi genocid
Danas pre 5 satijoš 35 povezanih