Povezane vesti
LUNA USRED PROGRAMA UŽIVO PLAKALA ZBOG SLOBE “Stideo se da kaže da je bio sa mnom, neka mu se svaka moja suza obije o…
Svet & Skandal 16.03.2019
Luna Đogani sinoć se ponovo prisetila bivšeg dečka Slobe Radanovića i briznula u plač dok je pričala o Slobi Radanoviću. Ne mareći što su u tom trenutku njeni cimeri vodili raspravu tokom “Igre istine”, koja je emitovana uživo, Luna Đogani… »
Kleo se u mene pred ženom, neka mu se svaka moja suza obije o glavu: Luna Đogani ponovo kroz plač priča o Slobi, a evo šta…
Kurir 16.03.2019
Luna Đogani kroz suze je pričala o bivšoj ljubavi Slobi Radanoviću, sa učesnikom koji je nedavno došao Milanom Petkovićem. Ona je govorila kako je verovala Slobi, pa i da se on u nju kleo pored žive žene. "On je mene iskoristio i šutnuo kada mi… »
Vesti dana »

Dan posle protesta - zvučni top i broj učesnika glavne teme
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 34 povezane

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 10 satijoš 9 povezanih

Porastao broj stradalih u stravičnom požaru na koncertu u Severnoj Makedoniji: Žrtve starosti između 14 i 25 godina, proglašena sedmodnevna žalost (VIDEO)
Danas pre 24 minutajoš 236 povezanih

Odata počast poginulima u Novom Sadu, Jagodinci i Kragujevčani dočekali studente i maturante
RTS pre 1 satjoš 71 povezana