Povezane vesti
LUNA USRED PROGRAMA UŽIVO PLAKALA ZBOG SLOBE “Stideo se da kaže da je bio sa mnom, neka mu se svaka moja suza obije o…
Svet & Skandal 16.03.2019
Luna Đogani sinoć se ponovo prisetila bivšeg dečka Slobe Radanovića i briznula u plač dok je pričala o Slobi Radanoviću. Ne mareći što su u tom trenutku njeni cimeri vodili raspravu tokom “Igre istine”, koja je emitovana uživo, Luna Đogani… »
Kleo se u mene pred ženom, neka mu se svaka moja suza obije o glavu: Luna Đogani ponovo kroz plač priča o Slobi, a evo šta…
Kurir 16.03.2019
Luna Đogani kroz suze je pričala o bivšoj ljubavi Slobi Radanoviću, sa učesnikom koji je nedavno došao Milanom Petkovićem. Ona je govorila kako je verovala Slobi, pa i da se on u nju kleo pored žive žene. "On je mene iskoristio i šutnuo kada mi… »
Vesti dana »

Tužilaštvo: MUP da utvrdi šta se tačno dogodilo tokom 15 minuta tišine na protestu
Insajder pre 1 satjoš 31 povezana

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 9 satijoš 9 povezanih

Predsednica S. Makedonije: Odgovorni za tragediju u Kočanima ne smeju da izbegnu pravdu
N1 Info pre 32 minutajoš 233 povezane

Ovako izgleda anti: - dron puška Oglasio se MUP i oštro demantovao da je na protestu u Beogradu korišćen zvučni top (foto)
Blic pre 2 satajoš 71 povezana