Povezane vesti
Krstajić: Slatke muke? Kakve crne slatke muke, na gorkim sam mukama!
Sportski žurnal 16.03.2019
Selektor se naljutio kad smo pomenuli slatke muke zbog sjajne forme Jovića, Kostića, Tadića. – Slatke muke, a povređeni? Kakve crne slatke muke, na gorkim sam mukama! Kolarov povređen, Matić povređen, Mitrović povređen! Nada se selektor da će se sva… »
Krstajić: Gorke muke u sastavljanju tima, debitant mora da igra protiv Nemačke!
Hot sport 16.03.2019
Partije koje pružaju srpski internacionalci u dresu Ajntrahta iz Frankfurta oduševile su selektora Srbije. Međutim, povrede nekoliko bitnih igrača zadaju glavobolju selektoru ‘orlova’. Posebno se dopalo Krstajiću ono što radi ove sezone Luka Jović, ali… »
Krstajić: Kakve slatke muke, imam gorke muke! Mora Bogosavac da igra protiv Nemačke...
Mozzart sport 16.03.2019
"Talentovan je momak, mladi reprezentativac, ali prvobitni plan bio je da postepeno dobija šansu", žali se selektor na brojne povrede. Selektor Srbije Mladen Krstajić oduševljen je igrama srpskih reprezentativaca iz redova Ajntrahta, ali uoči… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Građani stižu na štandove, u toku studentska akcija „Raspiši pobedu“: Evo kako izgleda papir koji se danas potpisuje
Nova pre 26 minutajoš 34 povezane
Vanredni parlamentarni izbori na Kosovu i Metohiji, najveća izlaznost u Severnoj Mitrovici
RTV pre 26 minutajoš 40 povezanih
Pogledajte kako je izgledalo uklanjanje bombe iz Beograda na vodi: Akcija izvedena u dve faze FOTO
Nova pre 46 minutajoš 26 povezanih
(VIDEO) Bulsi poludeli zbog zakucavanja, Janis kaže: Baš me briga
Sport klub pre 41 minutajoš 55 povezanih
Olujni vetar u Srbiji, a početkom 2026. godine čeka nas nešto što nas uopšte neće obradovati!
Telegraf pre 1 satjoš 18 povezanih