Povezane vesti

Dačić i Mihajlović sa šefom diplomatije Venecuele: Dijalog je jedini način da se dođe do rešenja

Blic 16.03.2019
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, koji boravi u poseti Srbiji. Ministar Dačić iskazao je zadovoljstvo zbog posete i preneo je da Srbiju i… »

Dačić razgovarao s Areasom

Novi magazin 16.03.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, i zahvalio njegovoj zemlji na nepriznavanju Kosova i podršci u međunarodnim organizacijama, saopštilo je MSP Srbije. Areasa je zahvalio… »

Dačić sa šefom diplomatije Venecuele - međusobna podrška na međunarodnoj sceni

RTV 16.03.2019
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, koji boravi u poseti Srbiji. Ministar Dačić iskazao je zadovoljstvo zbog posete i preneo je da… »

Dačić: Srbija razume situaciju u Venecueli

Danas 16.03.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, kome je zahvalio na principijelnoj poziciji te države po pitanju Kosova, kao i na glasanju protiv prijema Kosova u Interpol i Unesko. Dačić… »

Dačić sa šefom diplomatije Venecuele

B92 16.03.2019
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, koji boravi u poseti Srbiji. Ministar Dačić iskazao je zadovoljstvo zbog posete i preneo je da Srbiju i Venecuelu karakteriše dugo prijateljstvo… »

Dačić sa šefom diplomatije Venecuele

RTS 16.03.2019
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, koji boravi u poseti Srbiji. Dačić je venecuelanskom kolegi preneo da Srbiju i Venecuelu karakteriše dugo… »

Vesti dana »