Povezane vesti

Dačić i Mihajlović sa šefom diplomatije Venecuele: Dijalog je jedini način da se dođe do rešenja

Blic pre 35 dana
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, koji boravi u poseti Srbiji. Ministar Dačić iskazao je zadovoljstvo zbog posete i preneo je da Srbiju i Venecuelu karakteriše dugo prijateljstvo, koje se... »

Dačić razgovarao s Areasom

Novi magazin pre 35 dana
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, i zahvalio njegovoj zemlji na nepriznavanju Kosova i podršci u međunarodnim organizacijama, saopštilo je MSP Srbije.
Areasa je zahvalio Srbiji na razumevanju teške situacije u Venecueli i podršci rešavanju krize dijalogom i upoznao je Dačića s merama koje se preduzimaju da bi se sprečila eskalacija sukoba. On je takođe naveo i da se vlada... »

Dačić sa šefom diplomatije Venecuele

B92 pre 35 dana
B92: Dačić sa šefom diplomatije Venecuele
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, koji boravi u poseti Srbiji.
Ministar Dačić iskazao je zadovoljstvo zbog posete i preneo je da Srbiju i Venecuelu karakteriše dugo prijateljstvo, koje se ogleda i u međusobnoj podršci na međunarodnom planu. Zahvalio je na principijelnoj poziciji Venecuele po... »

Dačić sa šefom diplomatije Venecuele

RTS pre 35 dana
RTS: Dačić sa šefom diplomatije Venecuele
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, koji boravi u poseti Srbiji. Dačić je venecuelanskom kolegi preneo da Srbiju i Venecuelu karakteriše dugo prijateljstvo, koje se ogleda i u međusobnoj podršci na međunarodnom planu.
Ivica Dačić je zahvalio je na principijelnoj poziciji Venecuele po pitanju Kosova i Metohije, kao i glasanju protiv prijema tzv. Kosova u Interpol i Unesko. Šef srpske diplomatije preneo je da Srbija vodi principijelnu politiku... »

Dačić sa šefom diplomatije Venecuele - međusobna podrška na međunarodnoj sceni

RTV pre 35 dana
RTV: Dačić sa šefom diplomatije Venecuele - međusobna podrška na međunarodnoj sceni
BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, koji boravi u poseti Srbiji.
Ministar Dačić iskazao je zadovoljstvo zbog posete i preneo je da Srbiju i Venecuelu karakteriše dugo prijateljstvo, koje se ogleda i u međusobnoj podršci na međunarodnom planu. Zahvalio je na principijelnoj poziciji Venecuele po... »

Dačić: Srbija razume situaciju u Venecueli

Danas pre 35 dana
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić susreo se danas sa ministrom spoljnih poslova Venecuele Horheom Areasom, kome je zahvalio na principijelnoj poziciji te države po pitanju Kosova, kao i na glasanju protiv prijema Kosova u Interpol i Unesko.
Dačić je preneo da Srbija vodi principijelnu politiku, zasnovanu na poštovanju međunarodnog prava, nemešanja u unutrašnje stvari suverenih država i rešavanja sporova mirnim putem i istakao da razume tešku situaciju kroz koju... »
©2019 Netmark d.o.o.