Повезане вести
Муж Славице Ђукић Дејановић аутомобилом ударио девојчицу!
Правда 16.03.2019
Ранко Дејановић, супруг министарке Славице Ђукић Дејановић, јуче рано ујутру, у селу Сараново, аутомобилом је ударио девојчицу. Како преносе медији, несрећа се догодила кад је девојчица излазила из заустављеног аутомобила који… »
Муж Славице Ђукић Дејановић аутомобилом ударио девојчицу
Вести онлине 16.03.2019
Ранко Дејановић, супруг министарке Славице Ђукић Дејановић, јуче рано ујутру, у селу Сараново, аутомобилом је ударио девојчицу. Како пишу београдски медији, несрећа се догодила кад је девојчица излазила из заустављеног… »
Министаркин муж прегазио дете! Ранко Дејановић аутомобилом ударио девојчицу: Ја бих више волео да сам ја погинуо него да је…
Курир 16.03.2019
Ранко Дејановић код Раче аутомобилом ударио девојчицу, коју је одмах превезао у Хитну. Већа трагедија избегнута, а на лице места је изашла и полиција. Ранко Дејановић, супруг министарке Славице Ђукић Дејановић, ударио је дете у… »
Вести дана »
Мали: Србија чврсто на путу ка ЕУ; Билчик: Београд и Западни Балкан све важнији на мапи инвеститора
РТС пре 1 сатјош 19 повезаних
Лазаревић: Од данас у функцији Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима
РТВ пре 1 сатјош 14 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 20 минутајош 30 повезаних