Povezane vesti
Muž Slavice Đukić Dejanović automobilom udario devojčicu!
Pravda 16.03.2019
Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić Dejanović, juče rano ujutru, u selu Saranovo, automobilom je udario devojčicu. Kako prenose mediji, nesreća se dogodila kad je devojčica izlazila iz zaustavljenog automobila koji je Dejanović obilazio… »
Muž Slavice Đukić Dejanović automobilom udario devojčicu
Vesti online 16.03.2019
Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić Dejanović, juče rano ujutru, u selu Saranovo, automobilom je udario devojčicu. Kako pišu beogradski mediji, nesreća se dogodila kad je devojčica izlazila iz zaustavljenog automobila koji je Dejanović… »
Ministarkin muž pregazio dete! Ranko Dejanović automobilom udario devojčicu: Ja bih više voleo da sam ja poginuo nego da je…
Kurir 16.03.2019
Ranko Dejanović kod Rače automobilom udario devojčicu, koju je odmah prevezao u Hitnu. Veća tragedija izbegnuta, a na lice mesta je izašla i policija. Ranko Dejanović, suprug ministarke Slavice Đukić Dejanović, udario je dete u saobraćajnoj nezgodi u… »
Vesti dana »

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 3 satajoš 10 povezanih

Istorijski sastanak Putina i Trampa: "Nema dogovora dok..."; "Pozvaću Zelenskog" FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 10 povezanih

Treći dan protesta širom Srbije (VIDEO, FOTO): Policija bacila suzavce, u Nemanjinoj zapaljeni kontejneri, u Nišu sukobi, policija evakuisala Karleušu iz Loznice
Danas pre 1 satjoš 4 povezane

Dačić: I večeras narušavan javni red i mir, povređeno šest policajaca, privedeno 38 lica
Euronews pre 1 satjoš 4 povezane