Povezane vesti
Terorista sa Novog Zelanda na balkanskoj ruti: zašto — još se ne zna
Sputnik 16.03.2019
Napadač na džamije na Novom Zelandu Brenton Tarant u proteklih nekoliko godina obišao je više zemalja Jugoistočne Evrope, potvrdili su lokalni zvaničnici i nadležne službe. Najpre se oglasio državni tužilac Bugarske Sotir Cacarov, koji je u petak rekao… »
Plenković: Treba imati jednu komemoraciju u Jasenovcu; Terorista s Novog Zelanda boravio i u Hrvatskoj
Večernje novosti 16.03.2019
Hrvatski premijer Andrej Plenković potvrdio je danas da je napadač na džamije na Novom Zelandu krajem decembra 2016. i početkom 2017. godine boravio u Hrvatskoj. Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da vlada Hrvatske smatra da treba… »
Plenković: Terorista s Novog Zelanda boravio u Hrvatskoj
RTS 16.03.2019
Napadač na džamije na Novom Zelandu, Brenton Tarant, boravio je u Hrvatskoj krajem decembra 2016. i početkom 2017. godine, potvrdio je hrvatski premijer Andrej Plenković, prenosi Hina. "Dobio sam informacije da je to tačno, koliko sam video, on je… »
MUP Hrvatske potvrdio da je napadač sa Novog Zelanda boravio u toj zemlji
N1 Info 16.03.2019
Hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da je napadač na džamije u novozelandskom Krajstčerču, Australijanac Brenton Harison Tarant (28), krajem 2016. i početkom 2017. boravio i u Hrvatskoj. "MUP raspolaže saznanjima o kretanju navedene… »
Vesti dana »

Slobodan univerzitet Novi Sad oformio Krizni centar za pomoć uhapšenim studentima i profesorima
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih

Nerealan potez Žaže u 90. presudio Zvezdi, srpski prvak bez Lige šampiona
Sportske.net pre 36 minutajoš 69 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 10 satijoš 32 povezane

Ko je "Mojo"? Legenda Pafosa izazvala delirijum na stadionu, Kurir na licu mesta sve snimio! (foto)
Kurir pre 21 minutajoš 36 povezanih