Povezane vesti
Vučić: Mislio sam da se Haradinaj šali, kad je rekao da će da me skine s vlasti - a evo ima i pomoćnike! (livestream)
Srbija danas 16.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Predsedništvo Srbije, odakle će se obratiti svom narodu! 12:11 Predsednik se obraća građanima Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u podne se obraća javnosti povodom sinoćnjih događaja, kada je deo… »
Predsednik Vučić se sutra u podne obraća naciji
Telegraf 16.03.2019
Predsednik Vučić obratiće se iz zgrade Predsedništva. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće sutra javnosti povodom večerašnjih događaja, kada je deo demonstranata i lidera SzS upao u zgradu RTS, rečeno je Tanjugu u Predsedništvu Srbije. Predsednik… »
Vesti dana »
Pokret za narod i državu Niš osudio napade na SPC i Matica srpsku: „Srbija neće biti talac anarhističkih eksperimenata“
Glas juga pre 5 satijoš 51 povezana
BLOG UŽIVO: Protesti u više gradova Srbije zbog napada na demonstrante u Novom Sadu, kod Ušća bačena pirotehnička sredstva
Insajder pre 36 minutajoš 36 povezanih
Ostavio nam je muziku koja će živeti večno: Ilda Šaulić razgalila publiku izvedbama Šabanovih hitova (foto)
Večernje novosti pre 31 minutajoš 33 povezane
Zelenski traži sastanak sa Putinom u Ženevi: "Naložio sam pregovaračkom timu..."
Telegraf pre 7 minutajoš 28 povezanih