Povezane vesti
Napad na Novom Zelandu: Osumnjičeni je najverovatnije sam osmislio i sproveo plan
BBC News 17.03.2019
Preostale tri privedene osobe najverovatnije nisu bile umešane u teroristički napad u Krajstčerču, kažu iz policije. Brenton Tarant, glavni osumnjičeni za napade na džamije na Novom Zelandu verovatno je delovalo samostalno, a preostale tri osobe… »
Napad na Novom Zelandu: Osumnjičeni je najverovatnije sam osmislio i sproveo plan
Radio 021 17.03.2019
Preostale tri privedene osobe najverovatnije nisu bile umešane u teroristički napad u Krajstčerču, kažu iz policije. EPA Hitna pomoć pomaže jednom od ranjenih u napadu u Krajstčerču Brenton Tarant, glavni osumnjičeni za napade na džamije na… »
Novi Zeland, građani odaju poštu žrtvama
RTS 17.03.2019
Broj žrtava terorističkog napada na dve džamije u Krajstčerču na Novom Zelandu porastao je na 50. U bolnici je još 34 ranjenih, od čega je 12 u teškom stanju. Policija veruje da je napadač delovao sam. Novi Zeland ne pamti ovakav zločin… »
Preminula još jedna osoba, ukupno 50 žrtava napada na Novom Zelandu
N1 Info 17.03.2019
Novozelandska policija je saopštila da je broj žrtava napada na dve džamije u Krajstčerču porastao na 50. Navedeno je da se u bolnici nalazi još 36 ranjenih od čega je dvoje u teškom stanju. Napadač Brenton Tarant se danas prvi put pojavio pred… »
Preminula još jedna žrtva napada na Novom Zelandu
Novi magazin 17.03.2019
Novozelandska policija je saopštila da je broj žrtava napada na dve džamije u Krajstčerču porastao na 50. Navedeno je da se u bolnici nalazi još 36 ranjenih od čega je dvoje u teškom stanju. Napadač Brenton Tarant se danas prvi put pojavio pred… »
Vesti dana »

Karasin: Korisni razgovori Rusije i SAD u Rijadu, dijalog će se nastaviti
N1 Info pre 58 minutajoš 16 povezanih

Vatrogasci našli tela oca (66) i ćerke (25) pored ulaznih vrata stana: Novi detalji tragedije koja se jutros dogodila u Lazarevcu
Nova pre 52 minutajoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Ujedinjene nacije smanjuju svoje prisustvo u Gazi zbog pogibije njihovih radnika
NIN pre 1 satjoš 10 povezanih