Повезане вести
Напад на Новом Зеланду: Осумњичени је највероватније сам осмислио и спровео план
BBC News 17.03.2019
Преостале три приведене особе највероватније нису биле умешане у терористички напад у Крајстчерчу, кажу из полиције. Брентон Тарант, главни осумњичени за нападе на џамије на Новом Зеланду вероватно је деловало самостално, а… »
Напад на Новом Зеланду: Осумњичени је највероватније сам осмислио и спровео план
Радио 021 17.03.2019
Преостале три приведене особе највероватније нису биле умешане у терористички напад у Крајстчерчу, кажу из полиције. ЕПА Хитна помоћ помаже једном од рањених у нападу у Крајстчерчу Брентон Тарант, главни осумњичени за нападе на… »
Нови Зеланд, грађани одају пошту жртвама
РТС 17.03.2019
Број жртава терористичког напада на две џамије у Крајстчерчу на Новом Зеланду порастао је на 50. У болници је још 34 рањених, од чега је 12 у тешком стању. Полиција верује да је нападач деловао сам. Нови Зеланд не памти овакав… »
Преминула још једна особа, укупно 50 жртава напада на Новом Зеланду
Н1 Инфо 17.03.2019
Новозеландска полиција је саопштила да је број жртава напада на две џамије у Крајстчерчу порастао на 50. Наведено је да се у болници налази још 36 рањених од чега је двоје у тешком стању. Нападач Брентон Тарант се данас први… »
Преминула још једна жртва напада на Новом Зеланду
Нови магазин 17.03.2019
Новозеландска полиција је саопштила да је број жртава напада на две џамије у Крајстчерчу порастао на 50. Наведено је да се у болници налази још 36 рањених од чега је двоје у тешком стању. Нападач Брентон Тарант се данас први… »
Вести дана »
За само пар сати више од 30 људи поднело захтев за легализацију у Лозници: Цена од 100 до 300 евра, ево на којим локацијама је могуће извршити упис
Курир пре 34 минутајош 36 повезаних
За пријаву нелегалних објеката и упис права својине грађани имају 60 дана - какав је поступак
РТС пре 49 минутајош 51 повезана
Једни имају носач авиона, Ф-16 и моћну морнарицу, други старе руске хеликоптере - њихов сукоб изазива хаос
Б92 пре 4 минутајош 36 повезаних
Трамп 'разочаран' Зеленским јер 'није ни прочитао мировни план'
BBC News пре 5 минутајош 46 повезаних