Povezane vesti

Napad na Novom Zelandu: Osumnjičeni je najverovatnije sam osmislio i sproveo plan

Napad na Novom Zelandu: Osumnjičeni je najverovatnije sam osmislio i sproveo plan

BBC News 17.03.2019
Preostale tri privedene osobe najverovatnije nisu bile umešane u teroristički napad u Krajstčerču, kažu iz policije. Brenton Tarant, glavni osumnjičeni za napade na džamije na Novom Zelandu verovatno je delovalo samostalno, a preostale tri osobe… »

Radio 021 17.03.2019
Preostale tri privedene osobe najverovatnije nisu bile umešane u teroristički napad u Krajstčerču, kažu iz policije. EPA Hitna pomoć pomaže jednom od ranjenih u napadu u Krajstčerču Brenton Tarant, glavni osumnjičeni za napade na džamije na… »
Novi Zeland, građani odaju poštu žrtvama

Novi Zeland, građani odaju poštu žrtvama

RTS 17.03.2019
Broj žrtava terorističkog napada na dve džamije u Krajstčerču na Novom Zelandu porastao je na 50. U bolnici je još 34 ranjenih, od čega je 12 u teškom stanju. Policija veruje da je napadač delovao sam. Novi Zeland ne pamti ovakav zločin… »
Preminula još jedna osoba, ukupno 50 žrtava napada na Novom Zelandu

Preminula još jedna osoba, ukupno 50 žrtava napada na Novom Zelandu

N1 Info 17.03.2019
Novozelandska policija je saopštila da je broj žrtava napada na dve džamije u Krajstčerču porastao na 50. Navedeno je da se u bolnici nalazi još 36 ranjenih od čega je dvoje u teškom stanju. Napadač Brenton Tarant se danas prvi put pojavio pred… »
Preminula još jedna žrtva napada na Novom Zelandu

Preminula još jedna žrtva napada na Novom Zelandu

Novi magazin 17.03.2019
Novozelandska policija je saopštila da je broj žrtava napada na dve džamije u Krajstčerču porastao na 50. Navedeno je da se u bolnici nalazi još 36 ranjenih od čega je dvoje u teškom stanju. Napadač Brenton Tarant se danas prvi put pojavio pred… »

Vesti dana »