Повезане вести

Напад на Новом Зеланду: Осумњичени је највероватније сам осмислио и спровео план

Напад на Новом Зеланду: Осумњичени је највероватније сам осмислио и спровео план

BBC News 17.03.2019
Преостале три приведене особе највероватније нису биле умешане у терористички напад у Крајстчерчу, кажу из полиције. Брентон Тарант, главни осумњичени за нападе на џамије на Новом Зеланду вероватно је деловало самостално, а… »

Радио 021 17.03.2019
Преостале три приведене особе највероватније нису биле умешане у терористички напад у Крајстчерчу, кажу из полиције. ЕПА Хитна помоћ помаже једном од рањених у нападу у Крајстчерчу Брентон Тарант, главни осумњичени за нападе на… »
Нови Зеланд, грађани одају пошту жртвама

Нови Зеланд, грађани одају пошту жртвама

РТС 17.03.2019
Број жртава терористичког напада на две џамије у Крајстчерчу на Новом Зеланду порастао је на 50. У болници је још 34 рањених, од чега је 12 у тешком стању. Полиција верује да је нападач деловао сам. Нови Зеланд не памти овакав… »
Преминула још једна особа, укупно 50 жртава напада на Новом Зеланду

Преминула још једна особа, укупно 50 жртава напада на Новом Зеланду

Н1 Инфо 17.03.2019
Новозеландска полиција је саопштила да је број жртава напада на две џамије у Крајстчерчу порастао на 50. Наведено је да се у болници налази још 36 рањених од чега је двоје у тешком стању. Нападач Брентон Тарант се данас први… »
Преминула још једна жртва напада на Новом Зеланду

Преминула још једна жртва напада на Новом Зеланду

Нови магазин 17.03.2019
Новозеландска полиција је саопштила да је број жртава напада на две џамије у Крајстчерчу порастао на 50. Наведено је да се у болници налази још 36 рањених од чега је двоје у тешком стању. Нападач Брентон Тарант се данас први… »

Вести дана »