Povezane vesti
Lazanski: Ludnica na Kosovu - pod čijim je nadzorom politička elita na Kosmetu?!
Pravda 17.03.2019
Ludnica na Kosovu, dakle. Da li je to jedino mesto gde u miru mogu zajedno da žive Srbi i Albanci, pita se Miroslav Lazanski. Štimlje, decembar 1999. godine. „Mi smo ovde svi jednaki”, kaže Sadik Musliju i dodaje: „Zašto i u ostalim delovima Kosova ne… »
Ludnica na Kosovu
Politika 17.03.2019
Štimlje, decembar 1999. godine. „Mi smo ovde svi jednaki”, kaže Sadik Musliju i dodaje: „Zašto i u ostalim delovima Kosova ne može biti tako?” Institut u Štimlju, bolnica za duševne bolesnike, u kojoj je Musliju te 1999. godine bio direktor, jedino je… »
Vesti dana »

Putin i Tramp u petak oči u oči: Da li će susret na Aljasci zaista biti istorijski i šta može doneti?
Kurir pre 0 minutajoš 26 povezanih

Al Džazira: Pet članova medijske ekipe poginulo u izraelskom udaru na njihov šator u Gazi, UN ukazuje na kršenje međunarodnog humanitarnog prava
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Knežević (dnp): Nadam se da nam neće zameriti Picula ako zatražimo pomoć Srbije u gašenju požara
Blic pre 15 minutajoš 55 povezanih

Rhmz upalio najviši stepen upozorenja: Ovi delovi Srbije se crvene: Sa svakim novom prognozom, toplotni talas se produžava
Blic pre 15 minutajoš 60 povezanih