Povezane vesti
Građani, ja sam na svom radnom mestu, nigde neću pobeći: Vučić iz Predsedništva poručio da neće odustati od borbe za pristojnu…
Telegraf 17.03.2019
On je ranije iz iste prostorije poslao i poruku sličnog sadržaja, ali i fotografiju na kojoj se vidi kako pauzu između dva državnička posla koristi na partiju šaha. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, da bi dokazao da se još uvek nalazi u zgradi… »
Vučić se obratio građanima na instagramu: Nikada neću pobeći i neću se skloniti, jer principi za koje se zalažem vredniji su…
Srbija danas 17.03.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je iz Predsedništva da će se boriti protiv nasilnika. - Dragi građani Srbije primoran sam da vam se obratim na ovakav način, posebno vama desetinama, stotinama hiljada, milionima ljudi koji ste zabrinuti zbog… »
Vesti dana »
MUP: Uhapšen mladić u Smederevu, sumnja se da je podstrekivao druge da bace bombe na ugostiteljske objekte i kuću
Insajder pre 31 minutajoš 37 povezanih
Skupština Srbije o akciji Oluja: Očuvati sećanja na stradale i rešavati otvorena pitanje izbeglih
Beta pre 46 minutajoš 30 povezanih
(Video) Predsednik Srbije pozvao meštane i komšije na druženje u obnovljenoj porodičnoj kući! Vučić stigao u Čipuljić kod Bugojna, rodno selo svog oca
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 45 povezanih
Sofronijević: Do kraja godine očekujemo završetak radova na Železničkoj stanici u Subotici
Euronews pre 3 satajoš 27 povezanih